A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Persze előfordult, de azt hiszem abban egyetérthetünk, h randomban nem igazán számíthatsz a csapattársakra. Vagy te mindig első osztályú csapatba szoktál kerülni? Nem hiszem. Tényleg máshogy látjuk a dolgot, ezért én nem is akarok ezzel többet foglalkozni. Sztem helyesen cselekedtem az adott szituban. Mindenkinek van valamilyen taktikája pályánként/tank típusonként és nem feltétlenül csak az egyik vagy a másik a jó. Én a tiédre sem mondtam, h rossz. Sőt, véleményem szerint egy tank típussal több hatásos/megfelelő taktika létezik. A lényeg: sztem ebből a repből tanulhat egy kezdő. Pl. nem kell az elsők között meghalni meddel és mindenáron spotolni, hanem ha a szitu úgy kívánja igenis ott kell hagyni a heavyket és a szárnyon kell támadni. Manfred von Richthofen (a Vörös báró) egyik harcászati alapelve szerint, ha úgy látod nincs esélyed a győzelemre, inkább vonulja vissza és ne halj meg feleslegesen.
Nézzék meg többen is a repet és ha úgy gondolja a többség, h nem való a FAQ-ba, akkor menjen nyugodtan. Nem lesz belőle semmilyen probléma.