banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    @Renegade/Popeye: össze ne verekedjetek nekem, tessék konstruktívan megbeszélni.

@Renegade: Az adott videó természetesen gondos elővizsgálat után került fel (értsd: megnéztem :) ), és leírtam a commentnél hogy mi az oka amiért ott van, ami szerintem tanulságos (csapatra figyelés, ellenség számolása, előretörés ahol könnyebb)

Tény kicsit dilemmáztam hogy első blikkre gyávaságnak is értékelhető az elszaladás a harc elől, de szerintem volt ráció benne :)

Bár nagy valószínűséggel ha én lettem volna ott a T44-ben nem hagyom ott az IS3akat (és valószinűleg előttük haltam volna meg én :) ), megnézve hogy szépen különálltak egymástól, miközben 2*E75, egy AMX és egy Type volt várható, szerintem nem volt teljesen hülye döntés otthagyni őket és megindítani a támadást a zászló ellen, tudva azt hogy ott nincs értékelhető védelem.

A hillre felmenni és spottolni teljesen felesleges volt, még félútig se, egyrészt látható volt mi jön, másrészt a faluból az E75 lelőtte volna mint a kutyát, még az emelkedőn felfelé.