banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Ha jól megnézted a repet, akkor láthattad, h a heavyk szépen megálltak a domb aljában az erdőben. Szerinted fel tudtak volna lőni vagy feljöttek volna utánam segíteni? Biztos, h NEM. Ráadásul többen is mentek a dombra. Esélyem sem lett volna ellenük és mint mondtam nem akartam feleslegesen meghalni. Úgy látom te se figyelsz oda a csaták mentére, mint ahogy sokan mások sem. Azért mertem átmenni, mert tudtam, h az ellen bázisán csak nálam kisebb tier-ű tankok vannak és egyáltalán nem a mező közepén mentem. Még egy dolog: ha nincs a figyelem elterelő támadásom, valószínűleg veszítünk. Egyébként meg a medeknek nem csak az a feladata, h a heavyk szeme legyen. Használják a saját szemüket is. Ha olyan a szitu, akkor ki kell használni a mobilitást és oldalszárny támadást kell indítani. Egyébként meg abból sem fog tanulni egy kezdő, ha felmész a dombra, spotolsz egy ideig és utána kinyiffansz, mert lerusholnak.