banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Oprendszer vitához: nekem egészen tavaly őszig Windows XP 32Bit-em volt. Semmilyen játéknak nem volt kompatibilitási gondja, egyetlen olyan volt ami nem ment XPn (a Shadowrun) de azt direkt csinálta úgy az MS hogy ne menjen, és utóbb kiderült elég nagy bukás lett.

Ami egyedül gond volt, a 32bit miatt a 4GB max memória, az néha már karcsú volt amikor 2 klienssel toltam a játékokat, esetleg vmware-n felrakott windowson (ha nem támofatta a játék alapból a dula boxot).
    Demmi más gond nem volt az XPvel, teljesítménygondok se voltak.

Miután gépet upgradeltem, csak azért raktam fel win7 64bit-et, mert miért ne, plusz igy a 6gb memória végre tökéletes élményt ad a dualboxos játékoknál (pl fallen earth). Ettől eltekintve minden pont ugyanúgy működik mint az XP-n :)
    Melóhelyemen mai napig XPm van, holott már majd mindeki upgradelt Win7-re. Nekem nem hiányzik.