418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én meg nagyon nem sajnálnám őket. Amúgy hajlandó lennék érte olyan formában fizetni mint a prémért. Ezzel pedig megintcsak bevételük lehetne. -
bcseke91 #165036 Egy t-50-2-vel akármikor beszállnék egy csupaarty meccsbe :D -
bcseke91 #165035 Ennek az az egy szépséghibája lenne, hogy arty+scout vs arty+scout meccsek lennének, ergó szépen lassan kipusztulna az artysta faj, azt meg a WG valamiért nagyon nem szeretné... -
SU-152-t NEM szídni, az egy csúcs ragadozó, az alap gunnal!!!
Csak van trükje nekije. Nem arra való, hogy távolról lődözzél, mint az átlag emberke egy átlag TD-vel.
Osonsz a heawyk után (mondom, UTÁN), be a citybe (nem bankba), és megpróbálod oldalba kapni az enemyt, amikor az ugye le van foglalva. Ilyenkor két dolog fog történni. Te meglepődsz, hogy az annya, az enemy meg szívinfaktusba bele hal.
szerintem... legalábbis eddig, Nekem.
Csak, ha lecseréled másik gunra az alapot, már megette a fele valahogy nem az a feeling. Kb olyan, mint a KV-ra a trollgun. Lősz vele, és írhatod is, hogy TROLLOLO.
(lesz rá időd, tölt egy fél napot) -
és szerinted az artykon kívül ki a franc akarna ilyen csatába menni??? -
Én még mindig azt mondom, hogy választási lehetőség kéne. Akarok e artys csatába menni vagy sem? Szépen be lehetne pipálni, hogy arty mentes csatába rakjon és már meg is oldódna.... -
bcseke91 #165031 Szerintem a sebzéscsökkentést nem kellene kompenzálni semmivel, úgy kellene lennie már most is. -
SuspiciousC #165030 Azért az arty se oneshotol olyan sűrűn nagyobb tankokat, pláne nem heavyket. Anyagilag szerintem semmivel se jobb, mint bármi más tank, sőt.
Igazából az arty koncepcióval önmagában nincs gond, csak a megvalósítása ramaty. Én S-51-ig jutottam, az a szélsőség, lassú, lassan céloz, pontatlan, keskeny szögben mozgatható a löveg, borzalmas sokáig tölt - unalmas. Ellenben a lövés ha talál egy lórúgás. Senkinek se jó.
Mennyivel értelmesebb lenne a rendszer, ha az SPG-k nem nagyobbat, hanem jóval kisebbet sebeznének, mint egy átlag heavy/td, sokkal kisebb robbanókörben, cserébe valamivel gyorsabban, esetleg tankfüggően pontosabban is. Így ha szépen gurulsz a kis heavyddel a pályán és betalál az arty, akkor nem megy le a fél életed, nem hal ki a legénység, nincs 8 modulsérülés és nem garantált, hogy a lánctalp leesik. Beszopsz egy lövést, adna lehetőséget eltűnni a francba, az arty pedig kereshetne másik célpontot magának nyugodtan. -
Trolokaa #165029 Alkalmaszkodni kell, én is most tanulom hogy hiába vagyok átlagos játékos aki tud pályánként legalább egy támadási tervet heavyvel meg egyet meddel és mind működik is. Nem ér semmit mert hiába tudom ha nem támogatnak. Campelnek mert félnek az artitól, félnek a javítási kölcségtől vagy szimplán amőbák és nem tudják mi a feladatuk és azért van nagy tankjuk mert ha csatába mennek akaratlanul is kapják az xp t és ha nem akarják akkor is kitudnak bármilyen modult vagy tankot fejleszteni.Törölni vagy abba hagyni nem fogják a játékot mert ingyenes. Pont ilyen kérdés ez mint steames játékban a steam meg a nonsteam. -
C0mBoBreaker #165028 Legjobb mikor panaszkodnak hogy pontatlan de ha mellé lő akkor is 500-at visz el és kész röhej hogy nem fogják fel hogy ezt 1000méteren csinálják egy tankkal meg már örülsz ha eltalálja nem pattan 300méteren. -
bcseke91 #165027 Persze, aztán most jön a 8.0, tankokkal még nagyobb kihívás lesz menni, de mi történik az artyval? Semmi, ugyanúgy osztogatja majd a bazinagy sebzéseit és teszi tönkre a meccseket... -
Trolokaa #165026 El kell fogadni hogy generáció váltás történt WOT ban és nem lehet ellenne tenni semmit. Nm fog senki nekikezdeni heteken át gyakorlóba járni hogy megtanuljon játszani. Az nem hasznos ha szórod a pénzed és semmi xp t nem kapsz. Mivel ingyenes játék az regisztrál aki akar. Többségben vannak a 12 évesek ez van. Az az elfogadott hogy ha rossz kört mész majd pótolod kredittel, a random meg random nincs megírva a végkimenetel. Más játékok is így jártak mikor meglehetett oldani hogy ingyenesen tudjanak vele játszani, ellepték a fiatalok és tönkretették. -
Bmsrt #165025 Nem,még semmi nálam. -
Behind the lines akcióra aki beküldte az eredményét kapott már valami visszajelzést esetleg a nyereményt? -
bcseke91 #165023 Az a legrosszabb az egészben, hogy a játékosok még bátorítva is vannak az arty-használatra, mindenféle költségek tekintetében. Egyszerűen nevetségesnek tartom, hogy egy t6 arty ~1200 kreditért képes oneshotolni egy t9 tankot, amelynek javítása kb. 15000 kredit. Rendben, legyen egy kicsit kisebb a kiosztott sebzés, akkor 2400. Ezután már csak erre az egy(kettő) hitre is olyan kreditmennyiség üti a markát, hogy ha utána teszem azt 10-szer mellélő és még splash sincs (ami ugye szintén röhejesen sokat sebez t6-tól felfele) és kilövik, akkor is bőven a mérleg pozitív oldalán jön ki, prémium nélkül is. Kérdem én, az emlegetett ISU-val hol van ez így? Megmondom hogy lenne fair az egész: a counterezést elősegítendő, villanjon fel az arty, amikor lő, mondjuk 1-2 másodpercre. Azt is szomorúnak tartom, hogy mennyire befolyásolhatja egy meccs kimenetelét egy árva artysta. Számtalanszor volt már olyan, hogy a top heavy kilövése után a csapatommal bőven hozni lehetett a meccset - ha ugyanez az artyval történik meg és szemben ott feszít a listán egy s-51, akkor sokkal, sokkal rosszabb szájízzel folytatódik a játék... (persze magának a ténynek lehet örülni, mert pusztuljon csak a férgese) Aki pedig az artyhoz szükséges skilleket a hagyományos tankok megfelelő kezeléséhez elengedhetetlen skillekkel egy szinten emlegeti, az kérdezze meg kezelőorvosát-gyógyszerészét, mert súlyos problémákat gyanítok. -
Roy4l #165022 http://mwreplays.com/replay/V3D1MKPEVOHV/
Jól kezdődik már megint a napom :D -
Terrorcigano #165021 köszönöm -
Bmsrt #165020 Cseréld le a színt a beállító fájlba,pirosat a zöldre mondjuk,probléma megoldva!
-
Adjunktus #165019 Igazából elgondolkoztam a legsokkolóbb artys csatámon.
Egyszer volt,hogy vártam a célkör szűkülést.
Várok szűkül,várok szűkül,várok pafff
Kiesett a szenyómból az uborka... -
De jó lenne ha a top tankunknak nem vér vörös lenne az effy-je...olyan nagy kérés ez? -
Adjunktus #165017 Ami a torony alatt van az az alja.Így értettem.
Igazából leírhatnánk,hogy a keresztléc felső hegesztési varratától 3 cm-re föl és 1,3 cm-re balra.... -
raktáros #165016 tudod mivel ez a "fórum" szinte csak abból áll, hogy egymás faszát szopják a köcsögök az arty-k brigád "én sokat mentem arty-al" ezért nem írom ki az accom, mert jókat csámcsognának rajta.
Érd be annyival közepes, 11k csatával.
Egyébként ez elméletileg egy fórum, valaki leír valamit eldöntöd ez oké lehet avagy hülyeség. ha stat lenne mérvadó itt 4-5 lila beszélgetne egymással arról amit mind tud.
Az arty-k számát limitálni kellene! nem 3 hanem max 2-ben!
Még annyi, arty-al is kellene szint lépéshez, mint minden más tank-al valamilyen effi vagy más eredmény elérése, mert akkor nem fordulna elő hogy a csapattárs 650 effis t-92 kettőnket lő ki egyszerre mikor támadunk med-el egy csúcs TD-t
-
Trolokaa #165015 Ugyan olyan vastag az alja is mint az eleje a kereszt vas alatt. Kereszt vas fölött papír. -
Trolokaa #165014 Trony alatti rész a kereszt vas fölött, első görgők, tetején a kukucskáló ami ha előtted áll a tank akkor jobb oldalt van a tornyán. -
Adjunktus #165013 A térkép bármely részén,ha rálátsz!:)
Viccen kívül.
Attól függ milyen löveggel lősz.De álltalában az oldala meg a segge gyenge.Szemből meg az alját próbáld meg. -
Adjunktus #165012 Van egy Hummelem.Csak a duplázókat nyomom vele,esetleg 1-2 csatát lenyomok nyugtatóként.Általában counterezek ha tehetem.
Annyi a titka,hogy a map-okat ismerve már tudni lehet a tipikus artysta pozíciókat.Aztán felcsavarom a nagyítást és várom a lövést.Ha megvan a végétől kicsivel beljebb célzok és ha nem ment arrébb akkor meg is van a frag.
Na ez az SPGs skill menyország?Nem szakad le rólam a víz miatta.
Meg van a másik iszonyat megerőltető dolog,hogy kiszámoljam,a mozgó enemy tank kb hol lesz mikor a gránátom odaér.Ettől sem rágom tövig a körmeimet.
Mielőtt még leszólnátok a Hummel miatt.Voltam kláncsatában kölcsön accal GWType artyval.Ott sem kerülgetett a gutaütés.
Hátul kényelmesen ellövöldözgettem.2 nyomorultat úgy lőttem ki,hogy közben vacsoráztam és néztem a gyűrűk urát.A legkissebb gyerek meg nyúlkált a klaviatúrához.Mellesleg majd el aludtam közben.
Ahhoz sem kell gurunak lenni,hogy lövés után arrébb menjek pár métert.
Az SPG-t meg összehasonlítani egy TD-vel,megint csak ordas baromság.
Láthatatlanul lövöldözni minden tank tud,aki nem spottolódik,nem csak a TD.Viszont mivel nem a térkép másik végében vigyorognak egy bokor alján,azért jó eséllyel fel is fogják őket fedezni.Mivel a frontvonalon vannak ezért aztán kapni is fogják az ívet rendesen.
Lassú tankkal menj egyből fedezékbe.Ez is jó!
Sok mapon van olyan,hogy mikor betölt már a nyakatokon is vannak a suicide scoutok.
Nagyon sok tankot ilyenkor(én is jártam már így nem egyszer)azért kapnak szét,mert megpróbálja egyből kilőni a scoutokat,hogy nehogy eljussanak a saját artykig!
De ha ilyenkor kilőnek noob vagy.Viszont ha leszarod és iszkolsz tovább a fedezékbe,akkor kifingatják a saját SPG-ket és akkor meg azért vagy noob!
Aztán nagyon jól megy még a hátulról küldözgetni előre minden féle-fajta járművet bele a halálba,csak hogy nekik legyen még egy easy frag.Meg a noszogatás a támadásra,sőt nem ritkán a fenyegetőzés,hogy kilövi ha nem mozdul.Ilyenkor szoktam írni,hogy szívesen támadunk,ha ő megy az élen.
Kicsit kezdem már unni ezt az SPGs übermensch hozzáállást... -
Terrorcigano #165011 Sziasztok. Kezdő vagyok még a wot világán és az lenne a kérdésem hogy a type 59-et szemből hol lövöm át?
Pattogok róla állandóan. "Papír" szerint simán átkéne vinnem. -
Trolokaa #165010 Töltésgyorsító,vertikal stabilizátor, ventilátor. -
marci0013 #165009 IS3-ra mien felszerelést mondanátok jónak? :D -
majd meglátod hogy nem fenékig tejfel az addig vezető út...pl su152 alap gunja, 700 sebzés(most kb-t mondtam), 1. csatámban 2-t lőttem, 0 dmg :D élvezetes ám -
Trolokaa #165007 Mekkora fun lenne már ha BL10 lövegből kivennék az AP t és csak HE lenne és úgy sebezgetne alapba 800-900-1000 eket!
Mi sírás lenne!
-
Attiska #165006 Azon vagyok, hogy kipróbáljam az ISU-t. Már a SU-85-nél járok.
-
Attiska #165005 Persze, ez igaz. De ez valahogy nem igazán jellemző a német vadászokra. -
Látom neked ez az ISU a mániád :D
Hajrá, vegyél egyet és nézd meg hogy az első lövés után még a Holdról is spottolni fognak. Illetve a 90mm páncélzat előnyeit is élvezheted majd.
Addig nagyon OP amíg csak nézed és nem játszol vele... -
Trolokaa #165003 A páncélvadász lényege pont ez hogy 1 lövéssel nagyot durrantson beléd, mondhatni ők a páncélozott artik, Én is ezért szeretem Object 704 et.
-
VanDaal #165002 Komolyan nem flame keltésnek szánom, de :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!eddig 2-szer voltam banolva másfél év alatt, és belegondolva, mindkettőben benne volt egy SPG "keze" is :D -
Attiska #165001 4. Kilőtt az ISU a KV-2-esedből.
-Az ISU 2 tierrel nagyobb. Egy nagyobb tank hadd lőjön már ki egy kisebbet, ez természetes dolog. Az az őrület, mikor a 2-3 szinttel kisebb arty oneshotolja a nála nagyobb tankot. Lásd tier5 M41 kontra Ferdi. A tier6-nak titulált ágyújával nagyobbat sebez, mint én a tier10-emmel.
Nem az a baj, hogy a kisebb kilőtt egy nagyobbat, hanem hogy az ISU is képes úgy lődözni 800-900 HP-kat, hogy lövés után is rejtve marad. -
R3nton #165000 mielőtt valaki kapásból leszólna, nekem csak egy tier5 artym van, de semmi bajom nincs velük. Ha meg annyira OP-nak tartjátok őket, mindenki előtt ott a lehetőség, hogy kihúzzon egy artyt vagy többet és játsszon vele. -
VanDaal #164999 Bgabor: végülis nekik is kell egy kis sikerélmény... ;)
Trolokaa: én megszoktam már, hogy vannak artyik. Nem is azt mondtam, hogy vegyék ki őket. De limitálni igenis kéne a számukat, mert ha van belőlük 6-7 oldalanként, az onnantól már nem élvezet senkinek sem. -
végig olvasva :)
hisz van időm, mert pont egy arty miatt vagyok banolva
(szép kövér ződ + megér az írás) ;)