A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SuspiciousC #165030 Azért az arty se oneshotol olyan sűrűn nagyobb tankokat, pláne nem heavyket. Anyagilag szerintem semmivel se jobb, mint bármi más tank, sőt.
Igazából az arty koncepcióval önmagában nincs gond, csak a megvalósítása ramaty. Én S-51-ig jutottam, az a szélsőség, lassú, lassan céloz, pontatlan, keskeny szögben mozgatható a löveg, borzalmas sokáig tölt - unalmas. Ellenben a lövés ha talál egy lórúgás. Senkinek se jó.
Mennyivel értelmesebb lenne a rendszer, ha az SPG-k nem nagyobbat, hanem jóval kisebbet sebeznének, mint egy átlag heavy/td, sokkal kisebb robbanókörben, cserébe valamivel gyorsabban, esetleg tankfüggően pontosabban is. Így ha szépen gurulsz a kis heavyddel a pályán és betalál az arty, akkor nem megy le a fél életed, nem hal ki a legénység, nincs 8 modulsérülés és nem garantált, hogy a lánctalp leesik. Beszopsz egy lövést, adna lehetőséget eltűnni a francba, az arty pedig kereshetne másik célpontot magának nyugodtan.