banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Adjunktus
    Van egy Hummelem.Csak a duplázókat nyomom vele,esetleg 1-2 csatát lenyomok nyugtatóként.Általában counterezek ha tehetem.
    Annyi a titka,hogy a map-okat ismerve már tudni lehet a tipikus artysta pozíciókat.Aztán felcsavarom a nagyítást és várom a lövést.Ha megvan a végétől kicsivel beljebb célzok és ha nem ment arrébb akkor meg is van a frag.
    Na ez az SPGs skill menyország?Nem szakad le rólam a víz miatta.
    Meg van a másik iszonyat megerőltető dolog,hogy kiszámoljam,a mozgó enemy tank kb hol lesz mikor a gránátom odaér.Ettől sem rágom tövig a körmeimet.
    Mielőtt még leszólnátok a Hummel miatt.Voltam kláncsatában kölcsön accal GWType artyval.Ott sem kerülgetett a gutaütés.
    Hátul kényelmesen ellövöldözgettem.2 nyomorultat úgy lőttem ki,hogy közben vacsoráztam és néztem a gyűrűk urát.A legkissebb gyerek meg nyúlkált a klaviatúrához.Mellesleg majd el aludtam közben.
    Ahhoz sem kell gurunak lenni,hogy lövés után arrébb menjek pár métert.
    Az SPG-t meg összehasonlítani egy TD-vel,megint csak ordas baromság.
    Láthatatlanul lövöldözni minden tank tud,aki nem spottolódik,nem csak a TD.Viszont mivel nem a térkép másik végében vigyorognak egy bokor alján,azért jó eséllyel fel is fogják őket fedezni.Mivel a frontvonalon vannak ezért aztán kapni is fogják az ívet rendesen.
    Lassú tankkal menj egyből fedezékbe.Ez is jó!
    Sok mapon van olyan,hogy mikor betölt már a nyakatokon is vannak a suicide scoutok.
    Nagyon sok tankot ilyenkor(én is jártam már így nem egyszer)azért kapnak szét,mert megpróbálja egyből kilőni a scoutokat,hogy nehogy eljussanak a saját artykig!
    De ha ilyenkor kilőnek noob vagy.Viszont ha leszarod és iszkolsz tovább a fedezékbe,akkor kifingatják a saját SPG-ket és akkor meg azért vagy noob!
    Aztán nagyon jól megy még a hátulról küldözgetni előre minden féle-fajta járművet bele a halálba,csak hogy nekik legyen még egy easy frag.Meg a noszogatás a támadásra,sőt nem ritkán a fenyegetőzés,hogy kilövi ha nem mozdul.Ilyenkor szoktam írni,hogy szívesen támadunk,ha ő megy az élen.
    Kicsit kezdem már unni ezt az SPGs übermensch hozzáállást...