418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• brasco84
    Victory ratio: 35%
    remek volt a tegnapi nap. hálisten 20 csata után leálltam, miután 18 assault volt..
  • R3nton
    van arra statisztika, hogy az Epic medálokat milyen tankokkal szerezték meg az emberek százalékos lebontásban. Arra gondolok pl, hogy a oskin orlik halonen medálokat melyik tankokkal a a "legegyszerűbb" begyűjteni. Mondjuk én most M24, VK3601H-VK3001H, Hellcat tankokra gondolok. Szerintetek?
  • Plata
    Elite lövész és a kiváló lövész nem igazán kitüntetés.Mesterlövész igen.
  • Trolokaa
    Néztem Wikin Su122-54 kb 90-100 mm körüli a frontja és ezt tier 9 be. Szerintem halott ügy. 8 as se különb, egyedül az Object 263 nak lesz 250 mm es páncélja ami meg már egy IS7 torony nélkül. Én úgy gondolom ezek csak erőltetett tankok amivel újabb goldot lehet lehúzni az emberekről mert egyik se kimagasló csak az Object. Ott a préda, gyerünk emberek nyomjátok a goldot a játékba.
  • Trolokaa
    Nem az első köröm! Nem akartam bemásolni egy ezer valahányszázas duplázós kört ahol semmi kitüntetés nincs és így szebb lett. Átlagos játékos vagyok 1200 az az effem (lehet csámcsogni a kujonoknak). Már réges rég halott a random a sok kezdő miatt és jó pár tankra mondtam azt hogy ez random király lesz, pl Object 704,IS8 és nem lett így. Ez a két tank a vékony páncélja és a csapatjáték hiánya miatt nem lett az számomra.Random esélyeket figyelembe véve mindig elvéreznek mert gyenge a páncéljuk pl egy rush közben. IS7 el egyik körbe campeltem egy 2 percet, nem tudtam mit kéne csinálni mert top tank voltam. Úgy gondoltam itt az idő letesztelni a kicsikét. Átmentem jobb oldalt ahol végig fedezékben voltam mikor rusholtam.Mikor átértem a pálya másik sarkába egyedül.(szokás szerint kutyát nem érdekelte hogy csapatostul hatásosabb lenne a rush). Jött egy E100 amiről lekapartam 1000 körüli hp t, majd kilőttem egy GW panthert és végül mivel teszteltem mire képes és mindent vagy semmit kör volt kilőttem vele egy Jag Panzert kb 400 körüli hp ról.Maradt kb 700-800 hp m és pluszos is lett a kör.Erre mondtam azt utána hogy na ez már tank a javából és mikor csináltam volna ilyet IS8 al ami már sztem E100 nál kimúlt volna rush közben. Ez lett a legtöbb xp s kör amit mentem a kemény 7 körből amit mentem vele összesen.
  • lammaer
    Sosem hallottál még tervezett szerverkarbantartásról, ugye?
  • Ndre77
    Már megint nem lehet elérni a servert!
    Ezek minden reggel leöntik kávéval (vodkával) a billentyűzetet???
  • Solten

• Solten
    jenki forumbol:

• Kondorwot
    Kitartás! Nekem megvolt a motor e50ből, de a többit 10-20k free kivételével ki kellett grindelnem. KT löveggel is teljesen jól muzsikált bőven 50% felett voltam. A vége 350 csata 62% win 86% találati arány 850 átlag xp és csomó acélfal lett. Kedvenc tankom.
  • Greenscape
    Az ellenfelnel ket kivetelevel csak "mikulasok" vannak.
    Persze ez nem von le semmit az erdemedbol mert nalatok is december 6 kornyeke volt.
  • R3nton
    hh holnap? indul a teszt?
  • popey8
    E-75 jó hírnév ide vagy oda, de ez a tartály stock állapotban egy használhatatlan ócskavas. 23%-os a győzelmi rátám vele (22 csatából 5 nyert). Szinte semmilyen módon nem tudok beleszólni a csata menetébe. A KT-ról hozott top löveg ide már nagyon-nagyon kevés, a 234-es motorral is tetű lassú és állandóan nyomi csapattársak közzé rak. Tudom, h fullosan jó lesz, de egyelőre még az életkedvemet is elveszi. Ezzel kigrindelni még 30k xp-t áááááááá. Még jó, h a 128-as löveget free xp-ből meg tudom oldani. Ráadásul, ha megnyeri a WoT ezt az izét, buktam is rajta szerintem legalább 1 milla kreditet, ahogy a T-54-gyel is. Szívás:(
  • hellokitty92
    Hát még én hogyan káromkodok az amerikai td-m miatt ma.:D Elképesztő dolgokról pattogott, meg hihetetlen mellélövéseket produkál... mondjuk ma is sikerült szerezni vele egy böllért, meg egy kamikazét, de akkor is viselkedhetne már jól.
  • hellokitty92
    Majd holnap kiderül, reméljük... Egyébként tuti, hogy kemény lesz, hiszen mégiscsak egy új ág, valamivel rá kell venni a játékosokat, hogy kigrindeljék...
  • akdestroyer
    Az új orosz TD ágról tudtok valamit? Érdemes lesz húzni?
  • Alien69
    Pedig DE!
    Győzelem!
    Csata: El Halluf 2012. szeptember 5. 23:23:19
    Jármű: T40
    Szerzett tapasztalat: 3 300 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 24 996
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász", 8 kill.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

http://kepkezelo.com/images/blineivt4n5qj823ot0.jpg
    http://kepkezelo.com/images/5a4mqotr52s2wx127.jpg
  • Gottfried
    Nem,egyáltalán nem volt unalmas,annyira jó az a dög.Ha nem lenne helyette a 268,akkor máig a kedvencem lenne.
    Az 50% winrate nem mond róla olyan sokat randomban mint a csatánként kiosztott több mint 2000 sebzés és a közel 2 kill / csata átlag. Ha 2000 sebzést kioszt az ember a vesztes csatákban is,akkor azért még azok sem olyan unalmasak. :)

Messze a legjobb a statom vele és ilyen nagy számú csata után ez már nem véletlen.Egyszerűen nekem nagyon fekszik az a stílus ahogy az objectekkel játszani kell.Talán ezért is nem untam meg soha.
    Tudom hogy vannak pro játékosok akiknek ehhez hasonló vagy jobb statjuk van a legtöbb tankjukkal(pl. Szakesz) de én egy átlag játékos vagyok és a többi tankomhoz viszonyítva az object kiemelkedik közülük.
  • Gathavor
    LoL

T34gyel mentem és a másik t34 (akinek a top 76 millis ágyú volt a tankján) megszólt hogy miért az 57essel megyek és belémlőtt egyet, hogy noob vagyok:o mondtam neki hogy amig ő lő egyet én addig 3at de nem akarta elhinni (pedig télleg 2.02sec volt az újratöltés:D)
    csata végén lett 4 killem, abból egy kv1s amit fél életről csipegettem le, szegény srác meg asszem 3.-ként vérzett el. csöndbe is maradt a végén, pedig végignézte:)
  • patchaou
    Te írtad, hogy első kör. Az eredménybe pedig győzelem van. Szóval vagy duplázva 886 xp, vagy nem az első köröd :)
  • virkir
    Ezek szerint a mai nap nem az US TD-k napja.

Ezt beadta neki mégegyszer aztán elfogyott. Szinte hallottam ahogy káromkodott. :D
  • xblades
    Na feltettem és be is jött a legkisebb értékű rohant bele a tűzvonalba és legelsőként ki is lőtték. (viszont én is retardát vagyok úgyhogy már nem is tetszik) bár nem tudom mi alapján számolja ezt az értéket de úgy látszik nem elég csak néha jónak lenni és egyébként inkább támogató játékot játszani.
  • Desmodromic
    Azért mekkora marha vagyok, hogy csak most kezdtem el ismerkedni az amerikai tankokkal. Megnézetem a winrátákat - persze nem mentem velük sokat - ,de azért érthető a lelkesedésem.

T2 médium 100%
    M2 médium 77%
    M3 Lee 64%
    M4 Sherman 64%
    M4A3E2 65%

Pedig isten bizony szar játékos vagyok! :)

• Trolokaa
    Első tier 10 esem, Csak elvárnám hogy ha ekkora tierbe megyek legyen már csapatjáték. Ez van úgy is csak kredittel kell etetni a kicsikét.
  • Eagle16
    Máris nem olyan rossz az a Maus meg E-100 mi? :)
  • Trolokaa
    Össze vissza alázzák az IS7 emet!
  • xblades
    Kösz, tetszik az elnevezése a link-nek:)
  • diegho
    Nem volt unalmas 2500 csatát letolni ugyanazzal a tankkal? Ráadásul 50% win-el, én biztos már régen abbahagytam volna. Amúgy a 268 nem olyan nagy előrelépés, de elmegy, semmi extra.
  • zsupeti
    retard jelző

Mentsd el ezt az oldalt a könyvjelzőid közé,sok hasznos dolgot találsz itt.
  • xblades
    Megírná valaki hogy hol találom a leírást vagy mi a neve, (most annyi balfékkel találkoztam hogy érdekelne legalább lássam valamelyest előre) arra a modra ami 3 érték szerint jelzi egy játékos úgymond várható teljesítményét és hogy ezek mit is jelentenek?
  • Gottfried
    köszi! :)
  • Gottfried
    Jobb átütés és nagyobb sebzés,erre gondoltam az erősebb ágyúnál.
    A páncélról meg nem azt írtam hogy erősebb mert nem az,csak a kialakítása miatt jóval pattogósabb,beforgatás nélkül is,ami nem kis előny egy TD-nél ha nem kell beforgatni.
    Persze ez sem csodafegyver és nem való annak aki nem szeret td-zni da a saját kategóriájában nagyon jó kis gép.
    (én pl. nem megyek medekkel mert nekem nem fekszik az a stílus)
  • Trolokaa
    Sok sikert a sok sok páncél egyengetéshez vele!
  • Trolokaa
    Nincs ott hogy duplázva.
  • Gottfried
    Hát én 2500 random csata után adtam el(csak azért mert az utód ilyen jó lett és ezután azt használom majd helyette) de csak jót tudok mondani róla.(amit a statom is alátámaszt)
    Volt hogy 4 támadó medet nyírtamki vele prohorovkán egyedül,minden segítség nélkül.(persze ehhez az is kellett hogy elég balfaszok legyenek ahhoz hogy leálltak velem szemben és csak akkor akartak megkerülni amikor már kettőt kiszedtem)

Mivel elég fordulékony,van esély szinte minden ellen ha elég ügyesen forgolászik az ember vele.Persze egy vér profi med ha fullos,azért el tud intézni ha a terep kedvező neki de mint tudjuk,randomban azért ebből a profi fajtából elég kevés van. :)
  • Trolokaa
    704 nek is meg 268 nak is 3,51 es a ROF ja és páncélja se nagyon különbözik, 268 nak még vékonyabb az oldala. Nem kötekedés és emiatt nem csinálom meg a 268 at méghozzá úgy hogy 1 napot rá is szántam teszt szerveren hogy milyen.
  • zsupeti
    Gratula a vashoz!

Duplázva 886xp?
  • Gottfried
    Azt hiszem az mindent elmond róla hogy méltó utóda a 704-nek.Ezt úgy értem hogy mivel 10-es,egy kicsit gyorsabb,egy kicsit erősebb az ágyú és egy kicsit pattogósabb és ugyanolyan jól rejtőzik.
    Talán az egyetlen furcsaság volt hogy a lövedék távolra elég "lassan" ér oda,de miután megszoktam,már többnyire tudom ezt korrigálni a célzásnál.
    Szóval én minden szempontból elégedett vagyok vele,azt kaptam a 6 milláért amire számítottam.A gyorsasága és a nagy alfa sebzés miatt alkalmas csaták eldöntésére,megfordítására,amire sok lassú tank/td nem.Ez talán a legnagyobb előnye és ezért használható randomban is hatékonyan,ellentétben pl. a szerintem kiváló is7-el,amivel csak a méreg van ha balfasz a csapat.
    (a jgpzE100-al meg nem érdemes összehasonlítani mert az mindenre alkalmatlan,nem csak randomban... :()

A t110E4 sajnos nekem még messze van,így azzal nem tudom összevetni
  • Trolokaa
    Csak azért írtam mert engem Object 704 kiégetett 50 kör alatt, nagyon ráuntam hogy 5 ből 3 körben mindig valami med vagy arty végez ki.Arról nem is beszélve hogy TD nek mindig kell segítség.
  • pointer4
    Hova menne máshova? Training roomba ?
    CW-re meg ne menjen vele, amíg nincs benne 500 köre, avagy nem ismeri elég jól a vasat.