banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gottfried
    Nem,egyáltalán nem volt unalmas,annyira jó az a dög.Ha nem lenne helyette a 268,akkor máig a kedvencem lenne.
    Az 50% winrate nem mond róla olyan sokat randomban mint a csatánként kiosztott több mint 2000 sebzés és a közel 2 kill / csata átlag. Ha 2000 sebzést kioszt az ember a vesztes csatákban is,akkor azért még azok sem olyan unalmasak. :)

Messze a legjobb a statom vele és ilyen nagy számú csata után ez már nem véletlen.Egyszerűen nekem nagyon fekszik az a stílus ahogy az objectekkel játszani kell.Talán ezért is nem untam meg soha.
    Tudom hogy vannak pro játékosok akiknek ehhez hasonló vagy jobb statjuk van a legtöbb tankjukkal(pl. Szakesz) de én egy átlag játékos vagyok és a többi tankomhoz viszonyítva az object kiemelkedik közülük.