banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Trolokaa
    Nem az első köröm! Nem akartam bemásolni egy ezer valahányszázas duplázós kört ahol semmi kitüntetés nincs és így szebb lett. Átlagos játékos vagyok 1200 az az effem (lehet csámcsogni a kujonoknak). Már réges rég halott a random a sok kezdő miatt és jó pár tankra mondtam azt hogy ez random király lesz, pl Object 704,IS8 és nem lett így. Ez a két tank a vékony páncélja és a csapatjáték hiánya miatt nem lett az számomra.Random esélyeket figyelembe véve mindig elvéreznek mert gyenge a páncéljuk pl egy rush közben. IS7 el egyik körbe campeltem egy 2 percet, nem tudtam mit kéne csinálni mert top tank voltam. Úgy gondoltam itt az idő letesztelni a kicsikét. Átmentem jobb oldalt ahol végig fedezékben voltam mikor rusholtam.Mikor átértem a pálya másik sarkába egyedül.(szokás szerint kutyát nem érdekelte hogy csapatostul hatásosabb lenne a rush). Jött egy E100 amiről lekapartam 1000 körüli hp t, majd kilőttem egy GW panthert és végül mivel teszteltem mire képes és mindent vagy semmit kör volt kilőttem vele egy Jag Panzert kb 400 körüli hp ról.Maradt kb 700-800 hp m és pluszos is lett a kör.Erre mondtam azt utána hogy na ez már tank a javából és mikor csináltam volna ilyet IS8 al ami már sztem E100 nál kimúlt volna rush közben. Ez lett a legtöbb xp s kör amit mentem a kemény 7 körből amit mentem vele összesen.