A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Azt hiszem az mindent elmond róla hogy méltó utóda a 704-nek.Ezt úgy értem hogy mivel 10-es,egy kicsit gyorsabb,egy kicsit erősebb az ágyú és egy kicsit pattogósabb és ugyanolyan jól rejtőzik.
Talán az egyetlen furcsaság volt hogy a lövedék távolra elég "lassan" ér oda,de miután megszoktam,már többnyire tudom ezt korrigálni a célzásnál.
Szóval én minden szempontból elégedett vagyok vele,azt kaptam a 6 milláért amire számítottam.A gyorsasága és a nagy alfa sebzés miatt alkalmas csaták eldöntésére,megfordítására,amire sok lassú tank/td nem.Ez talán a legnagyobb előnye és ezért használható randomban is hatékonyan,ellentétben pl. a szerintem kiváló is7-el,amivel csak a méreg van ha balfasz a csapat.
(a jgpzE100-al meg nem érdemes összehasonlítani mert az mindenre alkalmatlan,nem csak randomban... :()
A t110E4 sajnos nekem még messze van,így azzal nem tudom összevetni