418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    Minden elismerésem! :D

-----------

Az előbb TK-zott le egy köcsög 9es Vk, mert a Löwét leszlovákoztam miután lefékezett előttem, Jt-vel persze nem 2 másodperc ki kerülni, és -1200 hp-t esztettem arti lövésből.

Vk kilőtt, mert ez inzultálás.

Persze elküldtem 1-2 helyre, írtam hogy na ez az inzultálás.

8as francia heavy ki nyírta a Vk-t, hogy "ezt a JT-ért", erre jött a Vk platoon társa és ki nyírta az AMX-et.

Tier 8-9-10 csata.

~15-20 k exp kell a Jpz-E100-ra, és ilyeneket kapok.

Most roppanok össze idegileg.
  • lammaer
    "egyenlő a gyerekeit megfelelően, felelősen nevelni igyekvő szülővel" - ilyet sohasem mondtam.

Annyit mondtam, hogy a következő generáció esetleges hibáiért nem ők a felelősek, hanem pont az a generáció (felnőttek) akik rájuk mutogatnak. Ennyi és nem több amit állítottam.
  • lammaer
    Kár hogy átmentél személyeskedésbe.

• yossarianHUN
    Igen ismerem a stílusod, tudom hogy szereted csűrni-csavarni, kiforgatni a dolgokat, de egyszerűsítsük le a dolgot:
    Jelenleg azt állítod, hogy a te szemedben egyenlő a Való Világot, Jersey Shore-t, satöbbit kitaláló, és azon meggazdagodó személy (nyilván nem a díszletet összerakó kétkezi munkás, ez már csak gyerekes kötekedés), aki 100%-ig tisztában van vele, hogy a keze alól kikerülő okádék rohasztja az ilyesmire még különösen fogékony fiatal generációt, egyenlő a gyerekeit megfelelően, felelősen nevelni igyekvő szülővel. Elvégre felnőtt-felnőtt, nemde?

Azért sokszor szabályosan megütközök azon, hogy mennyire kész vagy teljesen elrugaszkodott dolgokhoz az utolsó pillanatig ragaszkodni, csak hogy a végén úgy érezhesd hogy megnyertél egy szájkaratét ("trollkodást", hogy a te szavaiddal éljek).

Mindenesetre ha így van ahogy mondtam, akkor csak sajnálni tudlak, viszont mint mondtam élek a gyanúperrel, hogy megint csak bizonyítani akarod, hogy te vagy itt a legnagyobb legény a gáton. Mindenesetre nekem erre már nincs energiám, tenném el magam holnapra, úgyhogy végszóként:
    Nekem azért továbbra sem egy kategória az említett valóság-show-gyáros, aljamédia által meggazdagodott sötét bunkó, és a gyermekét legjobb tudása szerint nevelni igyekvő szülő. Hitler is ember volt, felnőtt, sőt még férfi is, ahogy teszem azt Gandhi is, mégsem tenném őket egy fiókba:)
    Na jó éjt népek.
  • Solten
    Ez a veres valosag, a jatekosallomany reprezentativ... :) Kemeny ez a vilag.
  • Solten
    Nekem nagyon bejott anno, jol rejtozik, baromi furge, kivalo ROF, gyorsan celoz. Ugy jatssz vele mint egy TD-vel :)
  • Solten
    "Én úgy vagyok vele, hogy a "felnőttek" csak hallgassanak, ugyanis a világot ők teszik olyanná amilyen, és a fiatalság MIATTUK lesz olyan amilyen"

• lammaer
    Ignoráld ezt, nagyjából levettem kiket akarsz utálni... azokat akiknek hasznuk van a történetből.

A baj az, hogy az említett közembereknek ugyanúgy hasznuk van belőle, ezért kapják a fizetést. Szóval a vége az, hogy az ötletgazdát meg a celebet azért utáljuk, mert ők többet keresnek vele :)
  • lammaer
    Hol húzod meg a határt? Csak a producer a féreg?
  • lammaer
    Amúgy meg, könnyű a médiára fogni hogy az a hibás. A média és a gyerek között ott kell legyen a szülő, és többnyire ez hiányzik.

A média egy űrt tölt be, azt kell minimalizálni. Aztán ha az éjjel nappal budapestet akarja nézni ahelyett hogy olvasna vagy kijönne veled bringázni-focizni, akkor kérdezd meg magadtól: miért az érdekli?

De megkérdezheted tőle azt is, mi az érdekes a barátok köztben (ha éppen arra van rákattanva). Miért tartja érdekesebbnek a szart, mint a minőségi szórakozást, aztán ennek megfelelően léphetsz.
    Unatkozik? A suliban mindenki arról beszél és szeretne beilleszkedni? Érdekesnek talál benne vmit?
  • Pares
    Már csak azért is elismerésem, hogy 25k csatát kibírtál idegileg! Több tankod van, mint amennyi csatát én napi átlagban bírok idegekkel!
  • yossarianHUN
    Fölösleges kiforgatni a szavaimat, mindketten tudjuk, hogy nem a bútorasztalosról, meg a T-homeos szerelőről szól ez az egész.
    Hanem mondjuk az említett szennyműsorok ötletgazdáiról, megrendezőiről, résztvevőiről és úgy általában minden szellemi(?) kiötlőjéről, akinek ezáltal vaskos milliók ütik a markát. A bútorasztalosnál talán nem, de a fent említetteknél mindenképp jobbnak érzem magam, köszönöm.
  • lammaer
    Kik azok az ők? :)

Nézz csak meg egy stáblistát, kik járulnak hozzá ahhoz hogy a fiad azt nézhesse ami a tvből jön.... fővilágosító, sminkes, büfésfiú, kameramann, stúdióban a karbantartó stb stb... ők akkor mind férgek?

Aztán menj tovább: ha legközelebb látsz egy t-homeos műszerészt szembe jönni, köpd le, mert ő húzza be a kábelt amin a mocsok jön.
    Aztán keress egy mediamarktos eladót, mert ő adja a TVket amiken a szenny jön...

De aztán köpd szembe magadat is, mert te vetted meg a TVt és te engedted a gyerekednek hogy nézze....

Ebben a játékban a generációk vesznek részt, nem az egyének. És te semmivel sem vagy jobb mint az a bútorasztalos, ai az éjjel nappal budapestben csinálja a diszletet.
  • yossarianHUN
    Hát nekem úgy tűnt a "minden mai fiatal paraszt" tézis ellen szólt a dolog, de akkor félrenéztem valamit. Viszont kénytelen vagyok megállapítani, hogy akkor meg te általánosítasz

Engem igenis ne tessék Való Világ, Jersey Shore, Éjjel-Nappal Budapest, és társaik gyártóival egy kalap alá venni, akármennyire is ugyanúgy felnőttek, mint én:) Mert én igyekszem (igyekeznék) vigyázni rá, hogy a gyerek megfelelő dolgokat, ingereket, tapasztalatokat kapjon, ezzel szemben ők szemrebbenés nélkül lökik a szennyet a nagyvilágba, mert ebből jön nekik a pénz. Ez pedig, ha azt nézzük, hogy nevelési/generációs kérdés volt a kiinduló alap, elég lényeges különbség. Hogy milyenek voltak 100 éve a tinik azt nem tudom, valszleg innen senki, lehet igazad van abban hogy nem voltak rosszabbak, amit nem tudtam testközelből megtapasztalni, arról nem szívesen mondok véleményt, ahhoz viszont tartom magam, hogy a mai média (legalábbis a tömegmédia) ahol éri ott igyekszik derékba törni a normálisabb szülők nevelési igyekezeteit.
  • pointer4
    Remélem nem cseszi szét a fórumot :D

Ma összefarmoltam 5.6 millát, és meglett az uccsó tierX is :D (na jó a britt arty nincs még)
    de a másik 27 ott virít :D
  • lammaer
    Én nem az általánosítás ellen szólaltam fel (az akkor lett volna, ha olyat írtam volna hogy "pedig vannak a mai tinédzserek közt is értelmes emberek").

Egyszerűen az ellen beszéltem, hogy minden generáció lenézi az utána következőeket, mondván hogy a "mai fiatalok"... és abba nem gondolnak bele, hogy a mai fiatalok miért olyanok amilyenek. Mert nem maguktól lesznek olyanok, és nem is az ufók vagy vmi természetfeletti teszi őket azzá amilyenek.
    Ha egyáltalán valóban rosszabbak mint mi voltunk....
  • yossarianHUN
    Önkritika? Nem hiszem. Én speciel ha szülő lennék, eléggé felháborodnék, ha "a felnőtt az felnőtt" jelszóval egy kalap alá vennének a médiából folyó szennyek alkotóival. Felnőtt és felnőtt, ember és ember között hatalmas különbség van, amit te mondtál, az ugyanolyan általánosítás, mint ami ellen eredetileg felszólaltál.
  • lammaer
    Én egy kijelentést tettem: hogy a felnőttek teszik a világot és a következő generációt olyanná amilyen. Tehát a következő generációk kritizálása valójában önkritika.

Az hogy a média éppen nem a szülő irányítása alatt áll - ez nincs ellentétben azzal amit mondtam :) Én a felnőtteket mint kollektív csoportot hoztam a képbe. Amúgy a szülő sokmindent megtehet, nem szabad kaszát kapát eldobni hogy "nem tudom úgyse megakadályozni hogy halljonerről meg arról".

Biztos vagyok benne amúgy, hogy a reklámmanagereknek ugyanúgy vannak gyerekeik, mint a földet túró földműveseknek. De a dohányboltosnak is van gyereke, a politikusnak is, a drogárulónak és termesztőnek is, a hirszerkesztőnek is, a bulvárújságírónak is, meg a "tudjuk kiknek" is. Szóval mi felnőttek, szépen közösen formáljuk a következő generációt.
  • AlucardHuN
    Remek nap volt wot ügyileg. Délelőtt a gyökerek miatt szoptam. Most kiegészüllt azzal hogy a kibaszott program direkt kibasz velem, láthatatlan ellenfelekkel, bemakkolják a t29 tornyát szemből, low hp-n az enemy megkapja a noobprotectet, társak egyedül hagynak. Meg megdöglök váratlan dolgoktól 0 dmg-el... sigfrieden támadásnál épp elérem a várost mire leláncollnal és hopp a dombon megjelenik három tank... és drága is 3-asom szinte magátol dobja le a láncot, nem nyelek be semmit hanem kb 7 mp alatt meghalok 3 szerencsés fasztól akiknek ott régóta világítani kellett volna.... a végén... hetzer topgun: kilő a saját valentine-unk mert az utolsó előtti tankot kilőttem előle... délelőtt meg egy magyar kitollt mert 1x-er(!!!!!) blokkolni merészelltem. Büdös türelmetlen freglopó fasz banda.... remélem nektek jobban ment.
    De legalább megvan a 300k....
  • yossarianHUN
    " Vagyis persze részben tudják, mert el lehet tiltani a gyereket a tévétől, géptől (az például hétszentség, hogy ha egyszer lesz egy kölyköm, minimum 16 éves koráig facebooknak közelébe nem engedem), csak nem fog menni, amit te megtiltasz, azt összeszedi máshonnan, suliból, barátoktól, satöbbi."

A médiát meg tudjuk kik irányítják, és ami számít nekik (a profit, baromira nem a fiatalabb generáció kiművelése). A gyerekek szülei és a médiát kézben tartó egyének között semmi összefüggés nincs (jó esetben).
  • lammaer
    "A média ugyanis, aminek baromi nagy szerepe van a frissebb generációk hígulásában, butulásában, erkölcsi romlásában, "

És a médiát ki irányítja? Ki engedi el a fiát a korhatáros filmre? Ki rakja be a gyerekét a TV elé kontrollálatlanul, ha éppen nincs kedve foglalkozni vele (előfordul néha)?
  • yossarianHUN
    "a "felnőttek" csak hallgassanak, ugyanis a világot ők teszik olyanná amilyen" - ezzel nagyobbrészt egyetértek, de nem teljesen. A média ugyanis, aminek baromi nagy szerepe van a frissebb generációk hígulásában, butulásában, erkölcsi romlásában, ezt pedig "a felnőttek" (mondjuk most szülők) nem tudják befolyásolni. Vagyis persze részben tudják, mert el lehet tiltani a gyereket a tévétől, géptől (az például hétszentség, hogy ha egyszer lesz egy kölyköm, minimum 16 éves koráig facebooknak közelébe nem engedem), csak nem fog menni, amit te megtiltasz, azt összeszedi máshonnan, suliból, barátoktól, satöbbi.
  • lammaer
    "ez nem teljesen igaz" - hallgatlak.

" ez abszolút butaság!" - hallgatlak.
  • rahotep
    " a "felnőttek" csak hallgassanak, ugyanis a világot ők teszik olyanná amilyen, és a fiatalság MIATTUK lesz olyan amilyen. "---ez nem teljesen igaz
    "Nem rosszabbak a mostani tinédzser generációk sem, csak mások. " ez abszolút butaság!
  • lammaer
    Eh, ilyen hozzáállással nehezebb lesz pool medált szerezni :D
  • rahotep
    Ahogy elnézem a statodat vele,neked tényleg nem jött be. Nekem nagyon bejön! Agilis játékmódot igényel,de ez nem azt jelenti,hogy úgy kell vele harcolni mint egy meddel(kivéve T7-ben,mert ott kötelező).
  • lammaer
    *"Koncz Zsuzsa ez az a ház című számát"... szóval, te vagy az ott szereplő zsémbes öreg nénike :D
  • lammaer
    Áh, túlspilázod... MINDEN korosztály nyomatja ezt a "mai fiatalok" dumát, hogy ők jobbak voltak, meg a mostaniak már nem tudnak semmit.

Példaként hallgasd meg Koncz Zsuzsa aki téged cirka 40+ évvel megelőzött, mert már 1967-ben megénkelte ugyanezt :D

Én úgy vagyok vele, hogy a "felnőttek" csak hallgassanak, ugyanis a világot ők teszik olyanná amilyen, és a fiatalság MIATTUK lesz olyan amilyen.

Nem rosszabbak a mostani tinédzser generációk sem, csak mások.
  • rahotep
    A mostani event erre is jó! Legjobb teljesítmény(legtöbb xp) vesztes csatába és +50% credit és xp!
  • Ry0K3N
    Az a baj azzal ha az ember tapasztalat már ebben hogy az első perc elteltével ránézek a minimapra és látom mikor felesleges gürcölnöm hiszen biztos vagyok benne elvesztem. Sajnos ritkán tévedek :(
  • Toby0501
    Én minden csata elején bizakodó vagyok. :D
  • Musztafakebab
    Szép jó estét! Először is van 2 Decemberig felhasználható kódom új accounthoz, 3 nap prémiumot és 1000 aranyat tartalmaz, ingyen és bérmentve akit érdekel az PMben keressen meg. Nem zavarnám meg a jó kedvű tankozást csak szeretnék egy kis segítséget kérni. Az accountomat szeretném eladni és szeretnék utána járni dolgoknak nehogy lada áron adjam el a mercédeszt. Olyan emberek segítségét kérném akik adtak már el accountot, hogy is mozognak az árak. Nem sürgős a dolog hisz úgy sem játszom már se nem tervezem, az anyagi összegre meg nem vagyok rászorulva csak jól jön egy kis plusz pénz ha már ennyit elértem benne és van érte kereslet. Pmben esetleg rám írhatna az illető vagy hogy ne kelljen mindig mindent átolvasnom és nem zavarnék senkit a felesleges postjaimmal. Előre is köszönöm további jó játékot mindenkinek!
  • Ry0K3N
    Ettől a sok narancssárgától mégis mit várjon az ember?
  • Szpecnyaz
    Attól még tartom a véleményem :D.
  • Toby0501
    Mai WTF?!
  • Tessellia
    majdnem úgy igen, elég agilis ahhoz, hogy ne szemtől szembe kelljen vele felvenni a harcot a nehéztankokkal
  • foxbat88fx
    Reported for TROLLING!!!
    ki az admin? feljelentelek nála ganéj módon félrevezetésért
  • Szpecnyaz
    Szar. Tegnap adtam el. Mindegyik T7 TD jobb nála.
  • popey8
    Úgy kell játszani vele kb. mint egy meddel?
  • Tessellia
    nagyon jó tank:) nem bokorban ülős TD ezért bőven elég az a 175mm pen, a ROF király, az utána levőkön pedig méginkább.. én ajánlom neked, élveztem azt a tankot