A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #246781 Remek nap volt wot ügyileg. Délelőtt a gyökerek miatt szoptam. Most kiegészüllt azzal hogy a kibaszott program direkt kibasz velem, láthatatlan ellenfelekkel, bemakkolják a t29 tornyát szemből, low hp-n az enemy megkapja a noobprotectet, társak egyedül hagynak. Meg megdöglök váratlan dolgoktól 0 dmg-el... sigfrieden támadásnál épp elérem a várost mire leláncollnal és hopp a dombon megjelenik három tank... és drága is 3-asom szinte magátol dobja le a láncot, nem nyelek be semmit hanem kb 7 mp alatt meghalok 3 szerencsés fasztól akiknek ott régóta világítani kellett volna.... a végén... hetzer topgun: kilő a saját valentine-unk mert az utolsó előtti tankot kilőttem előle... délelőtt meg egy magyar kitollt mert 1x-er(!!!!!) blokkolni merészelltem. Büdös türelmetlen freglopó fasz banda.... remélem nektek jobban ment.
De legalább megvan a 300k....