A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #246786 Hát nekem úgy tűnt a "minden mai fiatal paraszt" tézis ellen szólt a dolog, de akkor félrenéztem valamit. Viszont kénytelen vagyok megállapítani, hogy akkor meg te általánosítasz

Engem igenis ne tessék Való Világ, Jersey Shore, Éjjel-Nappal Budapest, és társaik gyártóival egy kalap alá venni, akármennyire is ugyanúgy felnőttek, mint én:) Mert én igyekszem (igyekeznék) vigyázni rá, hogy a gyerek megfelelő dolgokat, ingereket, tapasztalatokat kapjon, ezzel szemben ők szemrebbenés nélkül lökik a szennyet a nagyvilágba, mert ebből jön nekik a pénz. Ez pedig, ha azt nézzük, hogy nevelési/generációs kérdés volt a kiinduló alap, elég lényeges különbség. Hogy milyenek voltak 100 éve a tinik azt nem tudom, valszleg innen senki, lehet igazad van abban hogy nem voltak rosszabbak, amit nem tudtam testközelből megtapasztalni, arról nem szívesen mondok véleményt, ahhoz viszont tartom magam, hogy a mai média (legalábbis a tömegmédia) ahol éri ott igyekszik derékba törni a normálisabb szülők nevelési igyekezeteit.