banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Én egy kijelentést tettem: hogy a felnőttek teszik a világot és a következő generációt olyanná amilyen. Tehát a következő generációk kritizálása valójában önkritika.

Az hogy a média éppen nem a szülő irányítása alatt áll - ez nincs ellentétben azzal amit mondtam :) Én a felnőtteket mint kollektív csoportot hoztam a képbe. Amúgy a szülő sokmindent megtehet, nem szabad kaszát kapát eldobni hogy "nem tudom úgyse megakadályozni hogy halljonerről meg arról".

Biztos vagyok benne amúgy, hogy a reklámmanagereknek ugyanúgy vannak gyerekeik, mint a földet túró földműveseknek. De a dohányboltosnak is van gyereke, a politikusnak is, a drogárulónak és termesztőnek is, a hirszerkesztőnek is, a bulvárújságírónak is, meg a "tudjuk kiknek" is. Szóval mi felnőttek, szépen közösen formáljuk a következő generációt.