banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Igen ismerem a stílusod, tudom hogy szereted csűrni-csavarni, kiforgatni a dolgokat, de egyszerűsítsük le a dolgot:
    Jelenleg azt állítod, hogy a te szemedben egyenlő a Való Világot, Jersey Shore-t, satöbbit kitaláló, és azon meggazdagodó személy (nyilván nem a díszletet összerakó kétkezi munkás, ez már csak gyerekes kötekedés), aki 100%-ig tisztában van vele, hogy a keze alól kikerülő okádék rohasztja az ilyesmire még különösen fogékony fiatal generációt, egyenlő a gyerekeit megfelelően, felelősen nevelni igyekvő szülővel. Elvégre felnőtt-felnőtt, nemde?

Azért sokszor szabályosan megütközök azon, hogy mennyire kész vagy teljesen elrugaszkodott dolgokhoz az utolsó pillanatig ragaszkodni, csak hogy a végén úgy érezhesd hogy megnyertél egy szájkaratét ("trollkodást", hogy a te szavaiddal éljek).

Mindenesetre ha így van ahogy mondtam, akkor csak sajnálni tudlak, viszont mint mondtam élek a gyanúperrel, hogy megint csak bizonyítani akarod, hogy te vagy itt a legnagyobb legény a gáton. Mindenesetre nekem erre már nincs energiám, tenném el magam holnapra, úgyhogy végszóként:
    Nekem azért továbbra sem egy kategória az említett valóság-show-gyáros, aljamédia által meggazdagodott sötét bunkó, és a gyermekét legjobb tudása szerint nevelni igyekvő szülő. Hitler is ember volt, felnőtt, sőt még férfi is, ahogy teszem azt Gandhi is, mégsem tenném őket egy fiókba:)
    Na jó éjt népek.