418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ytar #263319 Emberek!
Ha épp nem nincs jobb dolgotok, indítanék egy kis eszmefuttatást arról, hogy melyik a legjobb tank a maga tierjében, és miért. Elsősorban random csatákra, felszerelésekkel, fő legénység skillekkel. Szeretnék minden tierből EGY állandó tankot megtartani és húzni a saját legényeit. Kíváncsi vagyok, ki hogy látja, az enyémtől eltérő véleményeket pedig indokoljátok plíz .. Figyelem, Wall of text következik:
Tier1 - Leichttraktor - Alap gun - Látótávolságra skillezett legénység - Fokozott szellőzés, Periszkóp, Távcső - A látótáv 430m körül (magasan ez a legjobb Tier1-ben), ez alacsony tierben gyakorlatilag el tudja dönteni a csatákat, főleg, ha Malinovkára vagy Provincere esett a MM választása. Az alap ágyú pedig kellően gyorsan céloz, jó az átütése, és messziről is viszi a felderített tankokat (nem úgy mint a sok táras vacak).
Tier2 - T18 - 75mm-es ágyú - Látótávolságra skillezett legénység - Célzásgyorsító, Periszkóp, Távcső – A látótáv „csak” 340m körül, de legalább gyorsan céloz, szemből viszonylag masszív, és szereti oneshotolni a kicsiket. Igazi pedotank, ebben a tierben (szerintem) nincs alternatívája.
Tier3 - Pz S35 prémtank - Látótávolságra skillezett legénység - Fokozott szellőzés, Periszkóp, Távcső - A látótáv 460m körül, alig ~1mp célzásidő, gyorstüzelő (viszonylag) jó átütésű ágyú, vastag, szépen gömbölyített páncél (TD-ket kivéve meggyűlik vele az ellenség baja). Igazi FUN tank, öröm nézni, ahogy nem tud a sok alacsony (Tier4-ig) szintű mit kezdeni vele, miközben te 2 másodpercenként tolod beléjük az ~50es sebzést. Ha nem top tank, akkor kevésbé mókás, ekkor be kell ülni vele egy bokorba, és a felderítéstől ömlik a kredit, főleg, mivel prémium a lelkem. Ócsó’, féláron 500 aranyért hozzádvágják. Ha nem telik rá, akkor Marder II.
Tier4 - Hetzer - 105mm-es ágyú - Látótávolságra skillezett legénység - Célzásgyorsító, Fokozott szellőzés, Távcső - A látótáv csak 300m körül, így felderítésben többnyire a csapatra vagy utalva, de legalább szemből masszív, gyorsan céloz, és akárcsak a T18, szereti oneshotolni a kicsiket. Ez is egy igazi pedotank.
Tier5 - KV-1 - 57mm-es gyorstüzelő, arany lőszerrel - Legényeknek javítás / mozgás közbeni célzás gyorsítás - Fokozott szellőzés, Célzásgyorsító, Töltésgyorsító - Menni kell vele előre, skillezve gyakorlatilag sem célozni, sem megállni nem kell, mindent átüt amivel összefut, a mágikus páncélja pedig legendás. Szeret, és szokott is pattogni .. Néha még arany lőszerrel is ki lehet jönni vele pozitívban.
Tier6 - Hellcat - Fullos 90mm-es ágyú - Látótávolságra skillezett legénység - Töltésgyorsító, Periszkóp, Távcső - A látótáv brutális, 520m körül (lenne ha bírna ennyit a játék..), fürge (akár felderítőnek is beválik ha arra kerülne a sor), 1.7mp célzásidő, tökéletsen elég átütés, gyors töltés, torony .. Ugyan, mi kell még? .. Igaz, semmi páncél, de nem is hiányzik.
Tier7 - T29 - 90mm-es ágyú, sok, kb fele-fele arányban sima, és arany lőszerrel (200-al több DPM mint a 105-össel, és arany lőszerrel mindent visz amivel összekerül) - Legényeknek javítás / mozgás közbeni célzás gyorsítás - Fokozott szellőzés, Stabilizátor, Töltésgyorsító - Hull-Down tank, a terepet kell kihasználni, és rejteni a hasát. A tornyát nem kell féltened, gyors töltés (mint egy közepes tank), ami kompenzálja a 105-ös ágyú hiánya miatt kiesett alfa sebzést (a gyors töltés is meg szokta lepni azokat, akik a 105ösre számítanak, és nem nézik hogy mi lóg ki a toronyból. gyakran előjönnek, mert azt hiszik hogy még töltök) .. Ha a csatában sok aranyat kellett puffogtatni, akkor viszi a kreditet, de nem veszélyes, így viszont OP. Egy farmkör a Hellcat-tel vagy valami prémmel, és 1-2 körre újra megvan az arany ára.
Tier8 - T32 - ezen már a 105-öst használjuk, és ezzel is viszünk magunkkal néhány arany lőszert - Legényeknek javítás / mozgás közbeni célzás gyorsítás - Fokozott szellőzés, Stabilizátor, Töltésgyorsító - Hull-Down tank, lásd T29 .. Ki kell használni a terep adta adottságokat, akkor a többi T8 fölé emelkedik (de csak akkor) .. Talán ebben a tierben a legnehezebb a választás, esetleg az AMX 50 100, vagy az IS-3 lehet alternatívája, vagy az IS-6 arannyal tömve a brutál DPS miatt (az többnyire még így is plusszos). De csak akkor, ha nem hepehupás a terep ..
Tier9 - ST-I - fullos 122-es, az IS-4-ről való ágyú - Legényeknek javítás / mozgás közbeni célzás gyorsítás - Fokozott szellőzés, Stabilizátor, Célzásgyorsító - Brutál páncél mind a tornyon, mind a tankon, hajlik lefelé a csöve, így Hull-Down tanknak is tökéletes. Az ágyú mindent visz, amit meg nem, arra ott a kumulatív lőszer 340-es átütéssel .. Ha top tank, akkor néha egymaga is képes lehozni egy meccset, ha nem arannyal lövöldöznek rá. Jobb, mint az E-75. Alig, de jobb. Szerintem. Páncélozottságban hasonló, a Hull-Down képesség viszont hiányzik a németről.
Tier10 - Kinek mi jön be, nagyjából mindegy. Szerintem amúgy T57 .. A nerfig. Utána meglátjuk, talán Maus. Szigorúan random csatákba, a siemkák közé. Vagy Obj 268 .. Vagy .. -
Na ez király! Ment is a (+). 
Feltettem és baromi jó.
Ilyen változatot nem tudsz?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
E- meghajtóra töltöm de van elég hely, mindkettőn, megpróbálom, kösz, -
Toweliee #263316 Nekem akkor csinál hasonlót a gépem ha kevés hely van a C meghajtón. Szedd le a 8.8 verziót a hivatalos oldalról és próbáld meg azt. -
Nem tudja valaki megmondani mi lehet a bibi? Net kapcsolat : OK, Játékot már 2 x letöltöttem de törölnöm kellett mert a textúra tömörítő hibás volt 8.8 -ra... mindent kitöröltem utólag ,mindenhonnan a wot-ot , le töltöttem megint de egy lakat jelzéssel ellátott wot ikon jelenik meg az asztalon, elkezdi a játékot frissíteni de nagyon lassú lefogja az egész net-et.... és nem is jó, megakad órákba telik míg letölt 15 százalékot...gáz, mert a sebességem jó, nem net baj. Érdekes, valakinek ötlete ? -
Toweliee #263314 Légyszives tedd spoilerbe a képeket. -
Na ezért nem megy nekem az AMX-el! Mert mindig ilyen FASZOKKAK rak össze a játék!
[IMG][/IMG]
-
mausbattle #263312 Szerintem a WG egyszerűen a saját statját fogja használni, amit a statisztika alapján látsz azt a számot.
Így van értelme, hiszen mindenki azon a számon mérheti le a fejlődését. -
Toweliee #263311 Nem rossz ötlet amit mondasz így ebben a formában, de nem egyszerű a megvalósítása. Bár a wg most beújított valami "értékelést", ezzel lehetne kezdeni valamit (ha már ezt hivatalosnak is elismeri). -
Na, ezt nevezhetjük kiegyensúlyozott MM-nek!
[IMG][/IMG]
-
Lattam es igazad is van de a semminel meg mindig sokkal jobb lenne.Lennenek ugy is eselytelenebb csatak,de nem ilyen nagy szamban es nem ilyen szelsosegesen eselytelenek mint jelenleg. -
Na lelepek mert lassan vege a munkaidomnek. :D Majd otthon este megnezem a valaszokat. :) -
Toweliee #263307 Nem egyszerű. Lásd lila scout zöld toptank példám. -
TomDantes #263306 Én ilyet nem mondtam, de mi az wn6? Csak egy stat számítási módszer a sok közül. Most mindenki erre lengetni a lengetivalóját, de és? A WG példul nem fogadja ezt el. Na bumm.
És sokadjára mondom, azért téves amit elképzelsz, mert abból indulsz ki, mindig jó csapatod lesz, mert te is jó játékos vagy. Aha, persze, aztán a skill alapú MM besorol a hülyék közé, akkor meg pislognál.
A másik dolog, és ezt sokadjára ismétlem: 50-50%. Aki tényleg jó játékos, az tud ezen javítani. Ha nem tudsz ezen javítani, ne sértődj meg, de akkor lehet nem is mindig a csapat a hülye...hanem te nem vagy elég jó. Ha meg 50 % felett vagy, mit sírsz? Örülj neki ,hogy jó vagy, az esetek többségben győzöl. -
Most az egyszer igazad van,pont ezt magyarazom. :) Ha a jelenlegi MM osszesorsol 20 voros,6 sarga es 4 zold jatekost egy csataba,akkor azt ne ugy ossza el ahogy jelenleg nagyon sokszor hogy 14 voros mellett te vagy egyedul zold,a masik csapatban pedig ott van a 6 sarga es a 3 zold,hanem 10 voros,3 sarga es 2 zold legyen egy csapatban.(kb. mert paratlan szamoknal nyilvan lenne elteres)
Igy mindket csapatnak kb. egyenlo eselye lenne a gyozelemre,a jo jatekosnak mindket csapatban jutna eleg voros ellenfel akit kilohet,egy szoval mindenkinek jobb lenne!!!
Ezt miert nem lehet megerteni,hisz szerintem piszok egyszeru.... -
AlucardHuN #263304 Hiába ez az 57mm-es egy univerzális löveg:D -
R3nton #263303 múltkor ugyanezzel kinyírtam egy foch155-t:D -
TomDantes #263302 Nekem is mindegy, de figyelj: ha 5 lila jön veled szemben...bizonyára kilőnek. Ha öt piros játékos jön veled szemben, nagy esélyel lenyomod őket. -
Ne mondd nekem hogy az 1700+ Vn6 -bol akarmilyen szamitassal lehet full idiota statokat kihozni. Lehet hogy egyik szerint jo,a masik szerint atlagos de hogy egyik szerint uberpro,a masik szerint meg full noob vagyok,olyan nincs.
Mint irtam,messze nem lenne ez sem tokeletes de sokkal jobb lenne mint a jelenlegi.
ES MEGEGYSZER,HOGY A GYENGEBBEK IS MEGERTSEK !!!
NEM ARROL VAN SZO HOGY A JO JATEKOSOKAT CSAK JO JATEKOSOKKAL RAKJA OSSZE,NEM ARROL VAN SZO HOGY CSAK AZ EN CSAPATOMBAN LEGYENEK JO JATEKOSOK,MINT AHOGY TE IROD EZT NEKEM!
ARROL LENNE SZO HOGY A MAR OSSZESORSOLT 30 JATEKOST NAGYJABOL IGAZSAGOSAN OSSZA EL AZ MM A KET CSAPATBA.Hogy lehet ezt ugy ertelmezni hogy en csak jo jatekosokkal akarok egy csapatban lenni ????? -
mausbattle #263300 Az a baj a pro vs. pro, noob vs nobb, azaz azonos full képességűeket egymással, hogy a gyengék nem képesek fejlődni, mert csak bénákat látnak és azt hiszi a narancs, hogy ő valójában por, mert kiszedi a pirosakat.
A bottompro játékost meg állandóan kiszedik a topprok. Így a stat is megváltozik : a noobnak javúlni fog, mert csak noobokkal találkozik, míg a közép pronak jelentősen gyengülni fog. Így pl a narancsnak jobb lesz a statja, mint a zöldnek.
Egyetlen járható út, hogy kb egyenletesen legyen azonos képességű játékos a két csapatban. pl A meccs : 5 piros,5 sárga,5 zöld mindkét oldalon nagyjából. B meccs : 7 narancs,5 kék, 2 lila. -
TomDantes #263299 A tegnapi Top Gun, 7-ből 5-en vannak ezer felett, igaz ebből csak kettő volt aki igazán jó játékosnak tűnik statja alapján, magas wn6-al, ,,great" besorolás, de mind kettővel szemben mázlim is volt. És ha például a szembe jövő E75 lett volna a great játékos, nem a leharcolt T54, amit mázlis lövéssel szedtem ki...se Top Gun, se semmi, mert végem lett volna, de szerencsére, hülye volt az illető.
Tehát ilyen eredmények akkor születhetnek, ha az ellenfél csapatában tőlünk gyengébbek is akadnak, jócskán. -
yossarianHUN #263298 Engem speciel totál hidegen hagy, ki ült a tankban amit kilőttem. Ha zöldség volt, akkor zöldség volt, ez van. Ha 10-ből 10 fragem volt totál idióta, akkor így jártak, majd megtanulnak játszani, én mindenesetre ugyanúgy örülök neki, mintha 10 unikum lett volna. A végén én maradtam felül, ergo jobb voltam náluk (vagy csak velem volt a szerencse:) és nekem ez számít, kész, csókolom. -
AlucardHuN #263297 Jólvan látom mindig félreértelmezzük egymást 

De amit utánna írtál hát igazad van, nekem sincs xvm-em, tehát nem látom ki piros ki hupilila, le van szarva, van amikor szidni sincs időm mert azt látom hogy Last man standing van
Ezt meg neked küldöm: Nem sírtam, nem vertem a seggem a földhöz mint egyes scoutok szokták, nem látom a színeket (ez azért fontos mert valaki kilép miatta
) és lám... (még R3nton is örüllhet mit fogtam neki, szegény dögöt kétszer kigyújtottamxD)
-
Pont ez a ket ertek hatarozza meg legkevesbe. Winrate max. akkor ha csak a random csatakat veszi figyelembe,averange xp pedig csak akkor ha a premium es duplak nelkuli alap xp- vesszuk.Egyebkent meg ezek alapjan is jobb lenne mint igy,hogy semmit nem vesznek figyelembe.
-
TomDantes #263295 Direkt megnézem, első csatám Ferdinand-al, Top Gun, a kilőtt ellenfelek közül csak egy Tigrises csókának volt a wn6 értéke ezer felett. Így könnyű Ferdinand-al Top Gun lenni, sőt igazából ez nem is dicsőség...sőt, kissé még szégyelni való is, hogy rakás hülyét sikerült legyakni. Ez minden csak nem kihívás, és nem dicsőség.
De a legtöbb esetben így van! Nem sok olyan játékos van, aki úgy csinál 6-7 kill-t, hogy minden ellenfele kimondottan jó játékosnak lehetne besorolni! Megnézném én azt, lőjjél már ki egy csatában hat lilát...arra befizetek.
És mivel a játékban killért és sok sebzésért lehet creditet és XP-t kapni, én bizony örülök ha 5 zöldség és egy normál játékos jön velem szemben, akiket jól lemészárolhatok.
Hosszú távon a dolog pedig kiegyenlítődik. Hiszen, ugyan annyi az esély arra, hogy hülyék legyenek az ellenfeleim, mint a csapattársaim , vagyis egyszer könnyedén mészárolok, máskor meg két perc alatt vesztünk. 50-50%, de amint mondtam, aki igazán jó, annál ez az arány, mily érdekes, mindenféle skill alapű MM nélkül de 50% felett van! -
Egyebkent igyekszem kihozni a legtobbet ebbol a felallasbol is.Nem lepek ki soha csatakbol,harcolok a vegeig,akkor is ha eselytelen, es neha sikerul is megforditani egy egy ilyen csatat.Neha hallgatnak az emberre a vorosok is es megprobalnak segiteni.De ettol meg az a velemenyem hogy egy altalam leirt,statokat is valamilyen modon figyelembe vevo MM sokkal jobba tenne a jatekot. -
Okmyx #263293 A Wargaming szerint a WN6 szóba se jöhet, SerB szerint csak két érték van ami meghatározza ki mennyire jó játékos: a winrate és az average exp. -
TomDantes #263292 Látom nem érted. Mindegy hogy milyen statok alapján? Tehát neked mindegy lenne, hogy az egyik módszer alapján az átlagosok közé sorol be, egy másik szerint meg a zöldségek közé, egy harmadik szerint meg überprok közé? Hát épp az a bajod, hogy igazságosabb MM kell. Hát ez minden lenne csak nem igazságos.
Az a baj, abból indulsz ki, ez neked kedvezne, és csak jó csapattársakat kapnál. Hát nem, nem így lenne.
Ám ha jó csapattársakat akarsz, figyelj: comapny. Vegyél rá 14 embert, akit ismersz és jó játékosok és hajrá.
De egy ilyen MM rendszer, minden lenne csak nem igazságos, mindig akadna nagyon sok ember, akinek ez kicseszés lenne, és komolyan hidd már el, az téves feltételezés, hogy Te ezzel jól járnál. -
Te meg elsz ?? Regen vitatkoztunk mar,mar majdnem hianyzott! :) Majdnem.....
Mint az elobb irtam Oxmyx valaszara,nem ugy gondoltam a skill alapu MM-et ahogy ti ertettetek.(szerintem egyebkent az elso hsz-em is egyertelmu volt)
A mar osszesorsolt jatekosokat igazsagosabban elosztani pedig azt hiszem nem lenne olyan nagy programozoi feledat hogy ne lehetne megoldani.
Teljesen mindegy milyen statok alapjan de a jelenleg leginkabb elfogadott,a teljesitmenyt leginkabb tukrozo Vn 6 lenne talan a legjobb.
Szoval teljesen mindegy mi alapjan de mindenkeppen sokkal jobb lenne ,meg ha nem is lenne tokeletes.A tokeletest senki nem varja ettol a jatektol,mivel ahogy te is irtad,az mindenkinek mast jelent,ezert nem is teljesitheto.
De egy igazsagosabb,jobb MM,ezzel a fajta skill figyelembevetellel szerintem kis raforditassal sokkal jobba tenne a csatakat. -
yossarianHUN #263290 Szóval most azt mondtad, az előtt nem is zavartak a hülyék, hogy konkrétan leírva láttad hogy azok. Akkor meg? 
Jelenleg én se használok xvm-et, mégis minden második csatában a fejemet fogom, ahogy elnézem a csapattársak nagy részét. Bétában nem volt ennyi fogalmatlan játékos, ezt biztosra veszem. Szép idők is voltak, mikor még az OP-átlőhetetlen T-44 miatt kellett panaszkodni, nem a tökéletesen degenerált vérpistik miatt. -
Toweliee #263289 Nekem is ez jutott eszembe :) Bétában mindenki leszarta a statokat. -
TomDantes #263288 Arról nem is szólva, hogy skill alapű MM-nél sokkal kevesebb medálja lenne a legtöbb embernek, nem lenne ám ennyi Top Gun meg hasonlók, mert lássuk be, sok killt és sok sebzést azért tud valaki összehozni, mert egyrészt jól bánik az adott tankkal, másrészt az ellenfelei meg kevésbé jó képességűek. -
AlucardHuN #263287 Hmm bétában volt xvm?
Meg még utánna pár patch-ig? A hülyék jelenléte azért mégiscsak akkor válik nyilvánvalóvá mikor mérik a hülyeséget és te is ügyesebb leszel.
-
Toweliee #263286 Gondold el, hogy egy lila scout és egy zöld T10 heavy közül kinek örülnél jobban (hp, tűzerő). Nem ennyire egyszerű ez. -
yossarianHUN #263285 Mellesleg garantálom neked, hogy ha még mindig 4 tieres MM lenne, fele ennyi sírás se lenne a hülyék miatt. Aki nem hülye, az megtanul játszani túlerővel szemben is, aki viszont az, az megőszül, mire így eljut magasabb szintekre. Sokkal szűrtebb lenne a játékosállomány T5 felett. Bétában volt panaszkodás a playerek teljesítménye miatt? Fenét, vagy legalábbis nagyon kevés. Azért, mert akkor még agy nélkül sok-sok hónapig tartott, mire eljutottál a nagyfiúk közé. Ezzel az MM-mel még a hülye is tud akasztani elég xp-t a fejlődéshez, főleg hogy azért is bőven jutalmaz, ha a csapat lehozza neked a meccset. -
TomDantes #263284 Skill alapú MM...már megint ez a hülyeség.
-Mégis, mi alapján sorolná be a játékosokat? Régi eff, új eff , wn6, wn7, a WG saját értékelőrendszere? Már eleve itt bukik a dolog, mert az egyik rendszer szerint te überpro játékos vagy, a másik szerint meg csak átlagos, na akkor téged hova tegyen a skill alapú MM? Nem lehet olyan értékelő rendszert kitalálni, ami mindenkinek megfelel. AZ menne, hogy jaj ez a rendszer szar, én valójában istencsászárkurvajójátékos vagyok, de a besorolás hülyeség, és az átlagosok közé sorol be.,..szar köcsög WG rohadt ruszki pénzéhes banda, nem fizetek a szarjukért, mikor mennek már csődbe.
Hát ez nagyszerű lenne ezt olvasni nap mint nap, és márpedig ez menne!
Tehát, akkor skill alapű MM? Ja persze...
-Az se felel meg senkinek, hogy +/- 2 tier, valamint miért rakott oda több TD-t, miért a mi oldalunkra rakta a med-eket, miért oda rakott arty-t...ja, és akkor ez még bolondítsuk meg skill alapű MM-el?
-Miért lenne amúgy ez egyáltalán jó? Mert akkor csak jó játékosokkal kerülnél össze? És ha a skill alapű MM úgy oszt be, hogy a csaták többségében tényleg nagyon profik ellen harcolhatsz? Tetszene ha folyton lealáznának?
-Ja de persze tudom, mindenki abból indul ki, hogy ő JÓ játékos...hogyne...persze...
-A mostani rendszerben, aki jó játékos, az igenis tud érvényesülni. Nem, nem lehet minden csatát megnyerni, ha a csapat sebzés nélkül elhullik két perc alatt, nincs mit tenni. Mégis, akikl tényleg jók érdekes, 50% fölé kerül a győzelmi arányuk, azaz képesek a gyengébb csapatteljesítményt valamilyen szinten kompenzálni a egyéni teljesítményükkel. Na hát erre kell törekedni, és nem skill alapű MM-ért siránkozni.
-Tudom, ismerem a dörgést, de én mindent megtettem csak a csapat volt a szar..épp tegnap láttam egy illetőt. sokat sebzett, jó a statja, mégis idióta, mert hiába ölt és sebzett sokat, fel kellet volna ismernie, hogy rá a pálya egy kicsit másik részén volna szükség...és akkor nem veszítünk. Persze az illető tuti azt gondolja magánban, a csapat állt hülyékből, én meg überpro vagyok, mert lán ennyi kill, és annyi sebzés...csak épp a csatát nem csak ez dönti el...
-Azt se nagyon értem, miért gondoljátok, hogy skill alapű MM nektek kedvezne... cukormázas rózsaszínű elképzelés...
-De tényleg, igen rohadt idegesítő ha rossz a csapat. Rohadt idegesítő zsinórban hatszor kikapni, de lehet menni platoon-ban, amint mondtam aki tényleg nagyon jó játékos, -és itt mindenki annak tartja magát- fordíthat vesztes helyzeteken.
Mert sokszor ám úgy álltok hozzá, óh, az XVM mod szerint jaj kikapunk, jaj mindenki piros és hülye...jaj vesztünk ilyen hozzállással az tuti. Meg kell próbálni kihozni a legtöbbet...ha nem meg. akkor meg szünetet kell tartani. Pihi. -
Nagyon felreertettel !!!
Nem arra gondoltam hogy csupa unicum csupa unicum ellen menjen,stb. Az szerintem sehova nem vezetne.
Azt szerintem nem lenne nagy problema megoldani hogy a mar osszesorsolt 30 jatekost igazsagosan,nagyjabol vn6(vagy mindegy milyen mas stat) alapjan ossza el az MM ket nagyjabol egyforma ereju csapatra.Nem lenne ez sem tokeletes,nyilvan lenne kisebb elteres igy is a csapatok kozt de nem lehetnenek olyan nagyon gyakran elofordulo szelsoseges esetek hogy full eselytelen voros csapat megy egy felig zold ellen.
Szerintem ez most a legnagyobb gond a jatekkal,ahogy az itt gyakran olvashato atkozodasokbol is leszurheto. -
yossarianHUN #263282 Akkor kiszednek, na bumm, következő csata. Az embernek meg kell tanulnia, hogy nem jöhet ki minden szituból győztesen, egy kicsi meg egy nagy közül valszleg a nagy fog nyerni. Ezt kell ellensúlyozni észjátékkal, és taktikázással, ha meg ez kevés, akkor puff, ez van, legközelebb jobban fog menni. -
yossarianHUN #263281 Nekem pedig pont a KV-3 volt a terminátorom, néha már én szégyelltem magam, hogy csak T3-4-esekre kellett vele lőni. Az esetek 70%-ában top tank voltam vele. -
yossarianHUN #263280 A kezdő majd megtanulja, ahogy én is megtanultam. Pont ez az, hogy könnyíteni kell folyton a rendszeren, hogy az újoncoknak még véletlenül se kelljen használni a fejét. Aztán csodálkozunk miért van ennyi idióta még T9-10-ben is.