banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    Direkt megnézem, első csatám Ferdinand-al, Top Gun, a kilőtt ellenfelek közül csak egy Tigrises csókának volt a wn6 értéke ezer felett. Így könnyű Ferdinand-al Top Gun lenni, sőt igazából ez nem is dicsőség...sőt, kissé még szégyelni való is, hogy rakás hülyét sikerült legyakni. Ez minden csak nem kihívás, és nem dicsőség.

De a legtöbb esetben így van! Nem sok olyan játékos van, aki úgy csinál 6-7 kill-t, hogy minden ellenfele kimondottan jó játékosnak lehetne besorolni! Megnézném én azt, lőjjél már ki egy csatában hat lilát...arra befizetek.

És mivel a játékban killért és sok sebzésért lehet creditet és XP-t kapni, én bizony örülök ha 5 zöldség és egy normál játékos jön velem szemben, akiket jól lemészárolhatok.

Hosszú távon a dolog pedig kiegyenlítődik. Hiszen, ugyan annyi az esély arra, hogy hülyék legyenek az ellenfeleim, mint a csapattársaim , vagyis egyszer könnyedén mészárolok, máskor meg két perc alatt vesztünk. 50-50%, de amint mondtam, aki igazán jó, annál ez az arány, mily érdekes, mindenféle skill alapű MM nélkül de 50% felett van!