banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gottfried
    Ne mondd nekem hogy az 1700+ Vn6 -bol akarmilyen szamitassal lehet full idiota statokat kihozni. Lehet hogy egyik szerint jo,a masik szerint atlagos de hogy egyik szerint uberpro,a masik szerint meg full noob vagyok,olyan nincs.
    Mint irtam,messze nem lenne ez sem tokeletes de sokkal jobb lenne mint a jelenlegi.

ES MEGEGYSZER,HOGY A GYENGEBBEK IS MEGERTSEK !!!
    NEM ARROL VAN SZO HOGY A JO JATEKOSOKAT CSAK JO JATEKOSOKKAL RAKJA OSSZE,NEM ARROL VAN SZO HOGY CSAK AZ EN CSAPATOMBAN LEGYENEK JO JATEKOSOK,MINT AHOGY TE IROD EZT NEKEM!
    ARROL LENNE SZO HOGY A MAR OSSZESORSOLT 30 JATEKOST NAGYJABOL IGAZSAGOSAN OSSZA EL AZ MM A KET CSAPATBA.Hogy lehet ezt ugy ertelmezni hogy en csak jo jatekosokkal akarok egy csapatban lenni ?????