banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    Skill alapú MM...már megint ez a hülyeség.

-Mégis, mi alapján sorolná be a játékosokat? Régi eff, új eff , wn6, wn7, a WG saját értékelőrendszere? Már eleve itt bukik a dolog, mert az egyik rendszer szerint te überpro játékos vagy, a másik szerint meg csak átlagos, na akkor téged hova tegyen a skill alapú MM? Nem lehet olyan értékelő rendszert kitalálni, ami mindenkinek megfelel. AZ menne, hogy jaj ez a rendszer szar, én valójában istencsászárkurvajójátékos vagyok, de a besorolás hülyeség, és az átlagosok közé sorol be.,..szar köcsög WG rohadt ruszki pénzéhes banda, nem fizetek a szarjukért, mikor mennek már csődbe.

Hát ez nagyszerű lenne ezt olvasni nap mint nap, és márpedig ez menne!
    Tehát, akkor skill alapű MM? Ja persze...

-Az se felel meg senkinek, hogy +/- 2 tier, valamint miért rakott oda több TD-t, miért a mi oldalunkra rakta a med-eket, miért oda rakott arty-t...ja, és akkor ez még bolondítsuk meg skill alapű MM-el?

-Miért lenne amúgy ez egyáltalán jó? Mert akkor csak jó játékosokkal kerülnél össze? És ha a skill alapű MM úgy oszt be, hogy a csaták többségében tényleg nagyon profik ellen harcolhatsz? Tetszene ha folyton lealáznának?

-Ja de persze tudom, mindenki abból indul ki, hogy ő JÓ játékos...hogyne...persze...

-A mostani rendszerben, aki jó játékos, az igenis tud érvényesülni. Nem, nem lehet minden csatát megnyerni, ha a csapat sebzés nélkül elhullik két perc alatt, nincs mit tenni. Mégis, akikl tényleg jók érdekes, 50% fölé kerül a győzelmi arányuk, azaz képesek a gyengébb csapatteljesítményt valamilyen szinten kompenzálni a egyéni teljesítményükkel. Na hát erre kell törekedni, és nem skill alapű MM-ért siránkozni.

-Tudom, ismerem a dörgést, de én mindent megtettem csak a csapat volt a szar..épp tegnap láttam egy illetőt. sokat sebzett, jó a statja, mégis idióta, mert hiába ölt és sebzett sokat, fel kellet volna ismernie, hogy rá a pálya egy kicsit másik részén volna szükség...és akkor nem veszítünk. Persze az illető tuti azt gondolja magánban, a csapat állt hülyékből, én meg überpro vagyok, mert lán ennyi kill, és annyi sebzés...csak épp a csatát nem csak ez dönti el...

-Azt se nagyon értem, miért gondoljátok, hogy skill alapű MM nektek kedvezne... cukormázas rózsaszínű elképzelés...

-De tényleg, igen rohadt idegesítő ha rossz a csapat. Rohadt idegesítő zsinórban hatszor kikapni, de lehet menni platoon-ban, amint mondtam aki tényleg nagyon jó játékos, -és itt mindenki annak tartja magát- fordíthat vesztes helyzeteken.
    Mert sokszor ám úgy álltok hozzá, óh, az XVM mod szerint jaj kikapunk, jaj mindenki piros és hülye...jaj vesztünk ilyen hozzállással az tuti. Meg kell próbálni kihozni a legtöbbet...ha nem meg. akkor meg szünetet kell tartani. Pihi.