banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gottfried
    Te meg elsz ?? Regen vitatkoztunk mar,mar majdnem hianyzott! :) Majdnem.....
    Mint az elobb irtam Oxmyx valaszara,nem ugy gondoltam a skill alapu MM-et ahogy ti ertettetek.(szerintem egyebkent az elso hsz-em is egyertelmu volt)
    A mar osszesorsolt jatekosokat igazsagosabban elosztani pedig azt hiszem nem lenne olyan nagy programozoi feledat hogy ne lehetne megoldani.
    Teljesen mindegy milyen statok alapjan de a jelenleg leginkabb elfogadott,a teljesitmenyt leginkabb tukrozo Vn 6 lenne talan a legjobb.
    Szoval teljesen mindegy mi alapjan de mindenkeppen sokkal jobb lenne ,meg ha nem is lenne tokeletes.A tokeletest senki nem varja ettol a jatektol,mivel ahogy te is irtad,az mindenkinek mast jelent,ezert nem is teljesitheto.
    De egy igazsagosabb,jobb MM,ezzel a fajta skill figyelembevetellel szerintem kis raforditassal sokkal jobba tenne a csatakat.