418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Én a Burdámra vagyok a legbüszkébb, még a "nerf" előtti időkben szereztem. Senkit nem kellett kérnem az adott csatában, hogy hagyja meg nekem, magam értem el T-54-el.
    Sajnos nem kell aggódni, újra lesz lehetőség a megszerzésére, mert kezdenek ellepni bennünket az artyk...
  • Master91
  • voivod32
    A medre!
  • Master91
    majd ha meg hálnak nem ezt fogod írni :D
  • R3nton
    így van! én ma pl szeretem a TD-ket is :) még a foch155-t is :)
  • darkwraith
    úgy érzem megszólítottál. Miért ne lehetne egy erről szóló fórumon egy tankról és a használhatóságáról beszélgetni. Szerintem a te lekezelő, beképzelt stílusoddal van inkább baj. Nem tudom mire tartod magad, de a fele is sok szerintem. Ha odafigyelnél másokra, vagy felfognád az agyacskáddal amit olvasol, azt írtam, hogy nekem a célom, hogy minden tank ki legyen fejlesztve a játékban. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy meg is veszem. Ezért érdekelt volna, de ne haragudj, hogy néhány rossz percet okoztam, mikor az ezzel kapcsolatos kommenteket kellett olvasnod. Majd legközelebb jobban figyelek, mikor a te építő jellegű hozzászólásaidat olvasom, melynek tartalma hatalmas mélységű információ és tudáshalmazokkal lát el engem.
  • Madi92
    Mint mondtam, rájuk viszed az egeret, és ott lesz, hogy Pl: 95+5+10
    A 95 az alap %, 5% a venit, 10% a parancsnoki bónusz, és így fog mutatni neked 110%-ot.
  • ikarus44
    nem mondtam semmit, meg van a válasz!

A válaszodat pedig köszönöm!
  • voivod32
    Maus? Nincs a VK4502B-nél vagyok , de még az is stock.
  • ikarus44
    És a tényleges képzettségüket, meg tudom valahol nézni?
  • ikarus44
    Köszönöm!
  • 400V
    Feldíszítettem a fát.

Nem érdekel ki hogy játszik meg mit gondol :D

Karácsony van a szeretet ünnepe!

ennek a fórumnak mindig is meglesz a retardációja hogy nincs két egyforma vélemény és mindenki más hülye aki nem úgy gondolja ahogy más.Emberek vagyunk pont ettől hogy nem vagyunk egyformák.
  • foxbat88fx
    már nekem is van kettő, úgyhogy már nem idegesítesz vele :D
    viszont a következőkkel lehet stresszelni engem :D
    Bruda, Nichols, Bruno, Tarzcay, pattonok völgye
    tulajdnonképpen ez az 5 medál kell már csak nekem
  • Mester61
    Ez kurva jó a sok agyament, hát ennyi a kultúra, nem is várok mást.
  • Master91
    magas ping: próbálj meg servert választani, vagy menj fel a www.speedtest.net -re, mérj sebességet, (letöltés és ping ) ami érdekel ilyenkor minket

legények %: ez az új patch miatt jött be , ez nem hiba
  • foxbat88fx
    :))))
    hát az lehet :D ezek szerint nem kamu a jelentési rendszer? :D

ja néha elkap az "ideg" és akkor megmondom neki hogy ne játszon ezzel a játékkal mert nem neki találták ki... persze nem ezekkel a szavakkal

de sajnos ezeken semmi nem segít :(
  • Master91
    SanAndreeas oda ver :DDDDD
  • Madi92
    A ping az mindenki egyéni szoc problémája, de tény, hogy az a kis pontocska elég gyakran piros, mindemellett, én nem vettem észre zavaró tényezőt.

A legénység szint meg azért lett ilyen, mivel minden +%-ot adó dolgot kijelez már, tehát mikor a parancsnok 100%, akkor a legények kapnak +10-et, eddig ezt csak akkor láttad, ha rávitted az egeret, most már nem kell. (de ilyen pl a venti +5, vagy a kóla kávé, vodka).
    De ha rájuk viszed a "Maus"-t akkor ki is írja neked, hogy what's up.
  • popey8
    Melyik 4-esre gondolsz? A lightra vagy a medre?
  • popey8
    Szívesen:)
  • Sunsetjoy
    Pont ez az, hogy 25-én reggel jön az ingyen garázshely (izé, tank).

'Holidays without presents are no holidays at all! Make sure you grab your special collector’s tank, the Tier II British light tank Mk. VIC, on the 25th of December.'
  • Bee
    Ezzel az a gond, hogy a wotreplays-en és a youtube-on 99%-ban epic köröket találsz. Ha elfogulatlan véleményt szeretnél, akkor megnézed az adott tank statját (bár a sok paradicsom miatt ez sem mérvadó), illetve kérdezel a játék fórumában. Itt ugyanis pro és kontra érvek fognak ütközni azoktól a játékosoktól, akik esetenként több száz kört toltak már az adott tankkal.
    A magyar fórumok közül az SG-n fórumozik a legtöbb profinak számító játékos. Ha CW képes tankot szeretnél, akkor érdemes itt megkérdezni, mert nem egy noname klán játékosai fognak tanácsot adni, hanem a magyar élvonal. Mivel én még nem vagyok top játékos, ezért nem válaszoltam azonnal a kérdésre, csak akkor, mikor feltette újra. Összeírtam a pro és kontra érveket, Oddball (Kwagga) pedig megerősítette. Hasznos volt a válasz a kérdést feltevőnek? Igen. Erre (is) való egy fórum? Igen. Akkor mi a bajod ezzel?
  • mijki
    A Jézuska nem hozott IS-6-ot mára:(
  • ikarus44
    Sziasztok!

Csak nekem van ez a 2 problémám?
    -állandóan magas a pingem, és így igencsak lehetetlen játszanom.
    -a garázsban a legénységnek minden képzettségi %-ot kijelez (nekem úgy 86-110%-ig jelzi)

Ha másnak is volt, de sikerült megoldania leírná?
    Előre is köszönöm!

És boldog karácsonyt mindenkinek!
  • Mester61
    A MAUS-od már megvan, mert annyit szerintem még soha nem s..@tam.
  • Kubukli
    Üdv a csapatban. :)
    Próbáltad már a VK 30.01 D-t?
    Jellemformáló amikor többet sebzek a fos stock ágyújával mint 2 KV-1S és egy IS aztán vesztünk 4:15-e.
  • voivod32
    Soha nem lesz meg a kínai 6-os. Atank nem rossz, de olyanok a csapatok, hogy 300 sebzéssel én vagyok a topon, a meccs 2 percig tart, az eredmény 2-15, és kapok rá 140 XP-t...
  • Mester61
    Ja most töltöm a S.K.I.L.L.-t tud róla valaki valamit, akár priviben ne terheljük a fórumot, köszi.
  • voivod32
    Kizárólag Foxy kedvéért készítettem ezt a képet! Hogy mennyire unom már EZEKET a medálokat!
    [IMG][/IMG]
  • Mester61
    Be lehet állítani a képernyőt minden zöld, mert a marha is azt szereti, bocsi csak vicc volt. :D
  • DarkHorSe

kellemes unnepeket, bekes es nyugodt jatekot mindenkinek
  • madmanic
    T8 ban végre láttam zöldet. Esküszöm.

ja, és win.
  • 400V
    Egyszerűbb lenne ha vennél egy prémium tankot és szórakoznál azzal, közbe haszna is lenne. Hidd el nekem nagyobb tier még több ideget emészt. Vagy ha nem prémium akkor ott van a tier 5 meg 6. KV1S jó kis alap heavy nagy gunnal. Vagy SU100 vagy más nemzet hasonló tankjai. Su152 alap gun HE vel :) tudna pár szép pillanatot okozni hidd el. Én se szerettem már a nagy tiert, kihívás semmi több.
  • voivod32
    Cak vicc volt egyébként, élesben nem írok ilyet, én is apa vagyok. Olyanokat szoktam, hogy seggfej, idióta,gyökér, de ezt is inkább akkor, ha a csapattárs szándékosan árt nekem, mint tegnep két meccsen is. Az egyiknél a kínai négyessel mentem, egy stug, meg utolért, és szándékosan nekem jött és befordított maga elé, és úgy tolt ki az ellenfél elé, lelőttem a lánctalpát, az ellenség meg kilőtte, engem meg a csapattársak...
    A másik estben én kínai négyesse, a csapattárs T28-al, és nem engedett menni előre, mindig elém állt. Megpróbáltam kikerülni, akkor is elém állt, akárhányszor próbáltam. Leszedtem a lánctalpát, és előre mentem . Lövöm az ellent. ő meg mögém jött, és nem engedett vissza. Belelőttem egyet, erre kilőtt. Na ekkor mondtam valami cifrábbat. Ha jól emlékszem, felkínáltam a nemi szervemet étkezési célokra...
  • joceruza
    Köszi! Sajna a tesztről lemaradtam mert nem voltam itthon,amúgy én is a 68-on filóztam. Az is lesz!
  • Mester61
    No jó, igazad van, és nem vitatkozom te így érzed, és most leírom az én véleményem tiszteletben tartva a tiédet.
    Jó dolog, ha mindent komolyan veszünk és a maximalitásra törekszünk, mindenben és ez rendjén is van.Tedd ezt és sok mindent el fogsz érni, nagyon bízom benne.
    Hidd el nekem ez a játék a kikapcsolódás, a gyermekbetegségeivel, a bénaságommal, a mások bénázásával, és nem érdekel, hogy nem leszek TOP ebben, nem ezért játszom, hanem a játékért a barátaimért a klántársaimért, akiket tisztelek becsülök, és remélem ők is engem, ha a játszmákban néha nem is értünk, egyet. Tudod sok barátot szereztem ebben a játékban 4 év alatt, és játszottam sok mással is, de nem ez az életem meghatározója, hanem maga az élet amikor felkelek, elmegyek itthonról és eleget kell tennem máshol, nem a virtuális világban, hanem a való életben, NO AZ A KIHÍVÁS.
  • Tusy
    - nem temetem, csak ha az első percben elhull a fele nép akkor már nem csodálkozom (és elhull mielőtt az út felére jutnék). Utánam persze nem jön senki így idővel csak nem tudom feltartani azt a 4-5 tankot akik szembe jönnek, persze majd legközelebb keresztbe állok az úton hátha úgy tovább feltartom őket ...
    - http://www.speedtest.net/ szerint jó esetben van 1.36Mbps netem, ez youtube használathoz már nem mindig elég de a játékra igen, 40-60fps körüli a képmegjelenítés és ha épp nincs szerver lag akkor a ping is 100ms alatti. Ha máskor gép elé kerülök akkor meg nem videókat akarok nézni hanem játszani szeretnék 1-2 kört. Mára amúgy elegem lett a WoTból ezért néztem fel ide a fórumra is
  • ikarus44
    Sziasztok!

Csak nekem van ez a 2 problémám?
    -állandóan magas a pingem, és így igencsak lehetetlen játszanom.
    -a garázsban a legénységnek minden képzettségi %-ot kijelez (nekem úgy 86-110%-ig jelzi)

Ha másnak is volt, de sikerült megoldania leírná?
    Előre is köszönöm!

És boldog karácsonyt mindenkinek!
  • dante3
    Tegnap 4 csata után kiléptem a faxba, folyamatosan olyan retardáltakkal pakolt össze, hogy nem ment a win chance 30-33% fölé!
  • madmanic
    +1..