A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bee #280323 Ezzel az a gond, hogy a wotreplays-en és a youtube-on 99%-ban epic köröket találsz. Ha elfogulatlan véleményt szeretnél, akkor megnézed az adott tank statját (bár a sok paradicsom miatt ez sem mérvadó), illetve kérdezel a játék fórumában. Itt ugyanis pro és kontra érvek fognak ütközni azoktól a játékosoktól, akik esetenként több száz kört toltak már az adott tankkal.
A magyar fórumok közül az SG-n fórumozik a legtöbb profinak számító játékos. Ha CW képes tankot szeretnél, akkor érdemes itt megkérdezni, mert nem egy noname klán játékosai fognak tanácsot adni, hanem a magyar élvonal. Mivel én még nem vagyok top játékos, ezért nem válaszoltam azonnal a kérdésre, csak akkor, mikor feltette újra. Összeírtam a pro és kontra érveket, Oddball (Kwagga) pedig megerősítette. Hasznos volt a válasz a kérdést feltevőnek? Igen. Erre (is) való egy fórum? Igen. Akkor mi a bajod ezzel?