A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
darkwraith #280339 úgy érzem megszólítottál. Miért ne lehetne egy erről szóló fórumon egy tankról és a használhatóságáról beszélgetni. Szerintem a te lekezelő, beképzelt stílusoddal van inkább baj. Nem tudom mire tartod magad, de a fele is sok szerintem. Ha odafigyelnél másokra, vagy felfognád az agyacskáddal amit olvasol, azt írtam, hogy nekem a célom, hogy minden tank ki legyen fejlesztve a játékban. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy meg is veszem. Ezért érdekelt volna, de ne haragudj, hogy néhány rossz percet okoztam, mikor az ezzel kapcsolatos kommenteket kellett olvasnod. Majd legközelebb jobban figyelek, mikor a te építő jellegű hozzászólásaidat olvasom, melynek tartalma hatalmas mélységű információ és tudáshalmazokkal lát el engem.