banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• voivod32
    Cak vicc volt egyébként, élesben nem írok ilyet, én is apa vagyok. Olyanokat szoktam, hogy seggfej, idióta,gyökér, de ezt is inkább akkor, ha a csapattárs szándékosan árt nekem, mint tegnep két meccsen is. Az egyiknél a kínai négyessel mentem, egy stug, meg utolért, és szándékosan nekem jött és befordított maga elé, és úgy tolt ki az ellenfél elé, lelőttem a lánctalpát, az ellenség meg kilőtte, engem meg a csapattársak...
    A másik estben én kínai négyesse, a csapattárs T28-al, és nem engedett menni előre, mindig elém állt. Megpróbáltam kikerülni, akkor is elém állt, akárhányszor próbáltam. Leszedtem a lánctalpát, és előre mentem . Lövöm az ellent. ő meg mögém jött, és nem engedett vissza. Belelőttem egyet, erre kilőtt. Na ekkor mondtam valami cifrábbat. Ha jól emlékszem, felkínáltam a nemi szervemet étkezési célokra...