banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mester61
    No jó, igazad van, és nem vitatkozom te így érzed, és most leírom az én véleményem tiszteletben tartva a tiédet.
    Jó dolog, ha mindent komolyan veszünk és a maximalitásra törekszünk, mindenben és ez rendjén is van.Tedd ezt és sok mindent el fogsz érni, nagyon bízom benne.
    Hidd el nekem ez a játék a kikapcsolódás, a gyermekbetegségeivel, a bénaságommal, a mások bénázásával, és nem érdekel, hogy nem leszek TOP ebben, nem ezért játszom, hanem a játékért a barátaimért a klántársaimért, akiket tisztelek becsülök, és remélem ők is engem, ha a játszmákban néha nem is értünk, egyet. Tudod sok barátot szereztem ebben a játékban 4 év alatt, és játszottam sok mással is, de nem ez az életem meghatározója, hanem maga az élet amikor felkelek, elmegyek itthonról és eleget kell tennem máshol, nem a virtuális világban, hanem a való életben, NO AZ A KIHÍVÁS.