418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Részben jó adat, de csalóka is. Amikor az IS-el tolta mindenki, sokkal kevesebb tapasztalata volt az embereknek vele, mivel a játék elejétől ott volt ez a tank. Mire az IS-2-be beleült már volt 100% nagyobb tier-ű tankokkal is tapasztalata, ráadásul az IS-t is valószínű kihúzta addigra. Nekem is könnyebb volt az IS-2, mint mindenkinek szerintem. Lehet hogy jobb tank, de nem biztos hogy ennyivel. -
foxbat88fx #286046 de amennyi BIOS annyi féle lehetőség van...
a legjobb lenne ha leírnád a procid típusát
meg belépnél a BIOS-ba megkeresnéd ezt a CPU részt és lefényképeznéd fényképezőgéppel a monitort és elküldenéd privátban hogy a többieket ne zaklassuk ezzel
és akkor meg tudom mondani mit kell csinálnod -
AlucardHuN #286045 Igaz erről megfeledkeztem pedig egyszer direkt kérdeztem is itt jobb e a kínai frontja. -
foxbat88fx #286044 rohadt egyszerű amúgy
BIOS-ban kell... mondjuk ez is BIOs függő, ha fasza a BIOS-od akkor csak a CPU FSB Frequency-t kell átállítani manuálisra majd megadni az értéket... ami a szorzóhoz képest adja meg a valós órajelet
pl. nekem van egy szar fos hugy 1.8-as procim 8× os FSB szorzóval
ha rámegyek hogy manual akkor kiírja azt hogy 225
mert 225*8=1800
na én most felhúztam 3100-ra, de visszavettem 3000-re mert néha beszaggatott a WOT :D
ehhez 375-öt kellett beírnom mert 375*8=3000
de lehet neked 9es vagy 10es a szorzód
tönkre tenni nem tudod mert leáll a gép magától ha túl nagy értéket adsz meg és jó esetben visszalépsz biosba és csökkented az értéket
ha viszont már a bios sem jön be akkor ki kell kapni az alaplapból a gomb elemet 10 percre és akkor resetelődik a BIOS és újra megy a gép...
jaaa és még annyi hogy alaplapfüggő a dolog
szar alaplapban nem sokat lehet húzni
ez a proci havertől van, nála 2.4ig lehetett húzni, nálam még 3.1el is simán megy... egyedül az alaplapom jó a gépben :D a többi szar XD
viszont nekem minden megvan húzva, VGA, RAM, CPU :) -
Okmyx #286043 (A kék csík a játékosok global WRje (összes tankkal), a zöld meg azt jelzi, milyen WR-jük volt az IS-2-vel. Két évig mért adat.) -
Okmyx #286042 Az IS-2 szerintem jobb, mint a sima IS, még így a nerf után is, és nem csak a gold miatt. A páncélzata más kialakítású, sok helyen döntöttebb és pattogósabb, jól lehet beforgatni. Érzetre gyorsabban is mozog. A fejlesztett torony meg szemből még karcsúbb és + HP-t is ad.
A nerf előtt meg egyenesen király volt, emlékszem a nagy mellénnyel érkező, majd tolatgató E75-ökre.
-
AlucardHuN #286041 Ezt a problemet úgy oldottam meg hogy az 59-16-ot meg a type 58-at is húztam. Így a wz-re ott volt a type lövege. Meg a motor de az nálam noob story... Meg a törpe Előd után fura ez a med méret de fullos lánccal meg motorral megfelel. Amúgy engem inkább a gyúlékonysága zavar meg ha seggbe lőnék elszáll a motor. Az meg kérdéses hogy a legjobb 85-öst vagy a 100aston használom e, a 85-ös gyorsabb és sebzésre se kutya.
T34-1 megvan, csúcs gép, IS 2-őt meg leszarom, volt sima Is-em ez meg csak a gold miatt jobb. -
madmanic #286040 E100 gunjával mi történt?
80% pattan. Minden szögből mindenhonnan... -
zsupeti #286039 Elnézést,h nem ide vág a téma.
Privátban tudna valaki segíteni nekem,h kell processzort húzni?
Egyszerű de mégsem az.
köszi előre -
Okmyx #286038 WZ-131: túl nagy méretű (lapos, de hosszú és széles), lassan mozgó "scout" tank (a gyorsulása, fordulása jó, de a csúcssebessége kevés), lassú ROF (6,45). A lefelé nem mozduló csövet nem is említem, az minden kínainál olyan. Mire kigrindeled stockról kihullik a hajad (az alap motor egy tetü, az alap ágyú pedig a már említett 85 penes csoda Tier 7-8-9-re...). Ja és menekülni kb esélytelen vagy vele: vagy ammorack van vagy a bekapott lövés kicsinálja a fél legénységet és a modulok jó részét.
Az utódja, a WZ-132 állítólag már jobb.
Tier 7-en a másik két kínai a király: az IS-2 (T29 gyilkos, korábban az E75 frontját átcsapta, imádtam) és a T-34-1 (lapos, gyors - E-25 sebességét tudja - jó ágyúval és kemény toronnyal), mindkettő nagyon bejött, a WZ-131 balanszírozását szerintem csak egyszerűen elcseszték. -
foxbat88fx #286037 LOL láttátok a kövi küldetéseket?
fél millás küldetés
50 amcsi tank kilövéséért -
AlucardHuN #286036 Hát nekem szerencsém volt vele. Az elején az 57-essel pötyögtettem, az tetszett aránylag, utánna meg gold nélkül használltam a loadert. Nagyon ninjazni kellett ez igaz... talán az az erőssége hogy annyira semmibe veszik hogy sokszor leszárják. Meg ahogy mondod az amx nél is kevesebb a hpja. De a wz tetszik most hogy megvan a 145 penes lövég és ennél csak jobb lesz. -
Emlékszem engem azért nooboztak le, mert 1v2-ben SU101-ben ülve IS-3 és T-44-el nem tudtam elbánni, hagytam a meden kb 80 hp-t és kilőtt... pontos számokra nem emlékszem, de arra igen, hogy többet kiosztottam mint ők együtt. -
Simulacrum #286034 Az 59-16-al annyi a gond, hogy egy lövés bárminek, nagyon kicsi a túlélés esélye. Még a 112 pen is kevés sajnos, tehát sebezni nem nagyon lehet vele. -
foxbat88fx #286033 wehehehe :D
ők is visszanooboztak miután leoltottam őket hogy top tier létükre (FCM 50t-vel volt mind2) kiosztottak 1000-1000 sebzést noob enemy ellen!!!!
na ez már csak mutat vmit a statpadder statjukról -
AlucardHuN #286032 WZ-vel mi a baj? Annak tök jó lövegei vannak. Még az 59-16-ot is szerettem ha annak csak 120 körüli penje lenne loaderrel OP lenne. Az amx 12, hát ez valami mozgó autóloader torony... el is lesz adva az elc ahhoz képest fun. Szar a rádió de jó a löveg, ha scoutolni nem tudtam akkor mini TD-ztem. Leo-t nem próbálltam mert a Luchsal meg vagyok elégedve mert nincs jobb érzés annál mikor kv 1-eket akár szemből is átkúrom vagy kv 4-et seggbe lőni géppuskával. -
Az már fejlődés, amikor utoljára a csapatomban volt kettő akkor csak nooboztak mindenkit (és nem csináltak semmit) -
foxbat88fx #286030 bahhh 2 UNICA-s f*sz van nálunk top tierként lila stattal és nem csinaltak semmit pffffff -
yossarianHUN #286029 "Mutlicore támogatás nem a 9.0-ban jön - majd később mert még fejlesztik"
-
tegnap előtti és tegnapi:
- SerB azt mondja nem változott a hozzáállása a tüzet okozó felfüggesztésről.
- Azért van döntetlen és nem csak nyerés vagy vereség mert "a játék elhúzódik"
- Úgy tűnik egyelőre nem lesznek javítva a terepen fennakadások mivel a HD modellek sok mindent javítanak és ami marad azt a második fizika fejlesztésben javítva lesz.
- A Japánok és Kínaiak nem lesznek a nemzeti csatákban (nemzeti csaták nem történelmi csaták)
- Tesztelik még a roamingot.
- A Foch 155 páncélja ez alapján lett változtatva, pontosabban az oldala, hátulja és teteje és a nézőke lett nerfelve.
- Nerfelve lesz az Object 268 sebzése.
- Az esőnek egyelőre nincs hatása a láthatóságra, de Storm azt mondja a jövőben lehet lesz. Most berakják és tesztelik.
- Foch alfa nerf nem lesz kompenzálva, Object 268 alfa csak részben lesz kompenzálva, a Fochnak vékonyabb páncélja lesz és még rosszabb mobilitása is.
- A pár prémium tank növelt jövedelmezősége majd a végső patchnoteban lesz, de lényegében minden prémiumot a JT 88 jövedelmezéséhez akarnak felhozni.
- A KV-5 jövedelmezősége nem lesz buffolva, az így is jó.
- Az új “Main Caliber” medálnak ez a feltétele:
"A csatában a legtöbbet sebző játékos kapja meg. A sebzésnek többnek kell lennie mint az egész ellenfél csapata HPja 20%-ának és többnek mint 1000 sebzés. Ha több játékos is megkaphatná akkor a legtöbb XP-vel rendelkező kapja meg."
Storm azt mondja egy teljes csapat IS-4-nél a játékosnak többet kéne sebeznie mint 7500.
- Az új "Mesterlővész" hős medál:
"Az kapja aki a legtöbbet sebzi nem kevesebb mint 300m távról. Legalább 1000 sebzés kell okozni és többnek kell lennie mint a saját tank HPja. A találati aránynak legalább 85%-nak kell lennie és legalább 80% találatnak sebeznie kell(modul sebzés beleértve). Saját csapat ellen nem szabad találatnak lennie. Ha több játékos is kaphatná akkor a legtöbb XP dönt. Artyk nem kaphatják."
- Mind kettőt úgy tervezték hogy alacsony szinten nehéz legyen megszerezni hogy ne legyen "sealclubbing"
-Az arty nem lesz buffolva a 8.11-ben.
- A chat kikapcsolása nem kapcsolja ki a minimap pingelést és a parancsokat.
- Az új Ruinberg és új Himmelsdorf ugyan olyan eséllyel jöhet csatában, azt mondja nem lesz dupla esélyük bekerülni.
- Úgy döntöttek a fejlesztők hogy az új pályák nem kerülhetnek csatába nagyobb eséllyel a 8.11-ben.
- A 10% arty MM súly csökkentés a T9 és T10 is vonatkozik, azért hogy nelegye az hogy top heavy ellen egy top arty.
- Ha minden mód engedélyezve van akkor ilyen eséllyel jönnek (normál/ütközet/támadás/nemzeti csata) 40/20/20/20 %, ha egy kivan kapcsolva akkor egyenlően oszlik el az esélye a többi között.
- if only random and one other mode is enabled (see question above), the chance is 60/40 (in random favour)
- Storm megerősíti hogy az eső csökkenti az FPS-t de nem sokkal.
- K:"Storm, ki lehet rúgni a hegy imádókat a pálya fejlesztő részlegből?" V:"Persze. Rúgd ki. Neked is van egy pálya fejlesztő részleged?"
- Új hangok a 9.0-ban jönnek
- Úgy tűnik ha veszel álca festést és feliratot az meg fog maradnia tanknak akkor is ha eladod.
- T110E3 és T110E4 alfa nerfe kompenzálva lesz hogy maradjon a DPM.
- A T-54 változásokkal kapcsolatban, minden T-54 klón ugyan olyan méretű lett a 8.11-ben.
- Hangár tank választó rész változások még mindig tervben vannak.
- A "Nemzeti csatákban", nem találkozhat ugyan olyan nemzetiségű ellenfél csapattal.
- A chat history csak a csatában lesz majd görgethető.
- Jelenleg, ha kilőtt állapotba a tankok között váltogatsz az a csapat lista alapján van.
- T-44-85 nem lesz a 8.11-ben
- Storm megerősíti hogy új normál francia ág nem lesz 2014-ben.
- "Nemzeti csaták" egyelőre csak a normál csaták közt lesznek, Storm meglátja milyen lesz.
- Nashorn méretét a Hummel hez igazították.
- A 8.11 modokkal kapcsolatban: "Egy kis munka a mod készítőtől és minden menni fog. Ne pánikolj."
- Lehet más "különböző" verziója a jelenlegi pályáknaka jövőben.
- Sacred Valley átdolgozás? "Nem tudunk minden egyszerre."
Úgy tűnik van egy fotó egy Japán tank ("erődítményről")
Egy játékos megkérdezte hogy ez a lehetséges tier 10 Japán nehéz tornya-e. SerB azt mondta sokáig vitatkoztak erről és úgy tűnik igen.
- Yurko2F azt mondja minden tankról gyűjtenek adatokat, még az ajándékokról is változhatnak "ha szükséges"
- Foch 155 tetején található gyenge pontok nem lettek eltávolítva.
- Azok a tankok amiknek jobb a jövedelmezősége minta JT88-nak, nem lesznek nerfelve.
- K: "Mit csináljon az M6A2E1 T10 takok ellen?" V:"Lőjön rájuk" (Nem fog jobb MM-et kapni)
- : A 8.11-es Amerikai tank felfüggesztés változással kapcsolatban:
Gyakorlatilag 2 modell van - az egyik ilyen (T57):
A másik ilyen (T110E5):
Ahogy látható, egyiknek van egy "lyukja", a másiknak nincs. Egyesítve lesz de még nem tudni melyik verzió lesz mindegyiken. (Storm arra utalt hogy a lyukak eltünnek és ez más nemzetnél is hasonlóan lesz)
- Megerősítve: A T23 ugyan annyival tud majd tolatni mint előre menni. A maximum sebessége 56 km/h.
- A játék mód választás nem kerül be egyenes a hangárba.
- Az új Amerikai közepes ág nem mostanában érkezik.
- Storm megerősíti hogy az arty MM súly változtatás nem szándékos buff, hanem el akarják kerülni hogy top heavy ellen top artyk menjenek.
- Object 268 is kap tolatás nerfet.
- A bug amikor az Orosz álcafestésnek (nyári) egy része "sivár" javítva lesz.
- Storm "majd meglátja", hogy hat majd e a külön Nemzeti csaták statisztika a tankok egyensúlyozására.
- Mutlicore támogatás nem a 9.0-ban jön - majd később mert még fejlesztik (CX: *sóhaj*)
- Külön "Csapatra" nem terveznek pályákat.
- Még nem lettek kifejlesztve a dinamikus tank adatok a garázsban, de tervezik.
- Nagyobb tank testreszabási lehetőség tervben van.
- Storm megerősíti: A Foch alsó front páncélja 100mm lesz 120mm helyett.
- IS-6 jövedelmezősége nem marad le a JT88-tól, rendben van ahogy van.
- A tüzek az "Égő Ruingbergen" nagy FPS csökkenést fognak okozni? "Különbözően a különböző számítógépeken" -
Okmyx #286027 Sorstárs! Én most ezzel a hárommal kínlódok a szebb jövő reményében: T21, VK2801, AMX 13 75. 
Igazi statrongáló, idegőrlő, haszontalan járgányok, gyakorlatilag mindenkinek az ellensége vagy, de főleg a saját csapattársaknak, akik előszeretettel likvidálnak már az első percben - "do something, noob", miután felderítetted az ellenséges csapat felét, megkaptad a scout plecsnit és már garantált a győzelem. Bekattant ellenséges heavy tank csoportok rohannak le berserk módon (akár a vízbe is követnek hármasával, erre is volt példa), kényszerbeteg ellenséges artyk próbálnak 125x eltalálni (miközben körbe német, álcázás nélküli TD-k campelnek, de azokat leszarják). És nem szóltam a magasabb camojú és messzebbre látó, nagyobb tűzerejű Hellcatekről, amiből akad pár... A miniatűr kavicsokon is lehulló lánctalpak kitűnő ellenszerei az alacsony vérnyomásnak (ebben főleg a vihargyorsasággal eladott, "templomtoronycélpont" Chaffee jeleskedett). Külön kiemelném a VK 2801-et aminél még az ARL 44 nehéztankomnak is jobb a camoja, a mobilitása és a látótávja (egyedül rammolni jó vele, éljen).
Én is beleverem.
Volt már Chaffeem (nagyon vártam, megvettem freeből, majd dobtam is ki), AMX 12t (azt hittem ennél rosszabb nincs, de van), "85pen-elég-lesz-ennek" 59-16, WZ-131, Leo, ELC AMX (rádio range 360 méter, köszönjük) és még egy rakat light tankom, simán ki merem mondani, hogy a T5+ light tankok szart sem érnek ebben a játékban (kivéve talán az AMX 13 90-et, mert azt már hallottam dícsérgetni, de még nincs meg). Csak az MT-25 maradt ki, a "jó" híre miatt (T-50-2 replacement???), kifejlesztettem azt is, csak nem volt idegem megvenni, talán ha ezeket a szarokat majd kidobálom.
És valaki már bíztatott, hogy az Aufkl. Panther is egy igazi remekmű... -
én már adtam el T10-et.
az E100-at
gold ammo nélkül csak kopogtatja a többi T10-et, de még a T9-esek nagy részét is a maga 235mm penjével, gyalázatos vele a statisztikám
gold ammot meg ugyebár elvből nem használok
azaz egyszer megszegtem ezt a fogadalmat, és az E100-at kipróbáltam
naggyon frankó volt, úgy már lehetne vele jó köröket tolni
csak amikor megláttam a meccs végén az egyenleget!
hát lófaszt mama!
ennyiért nem éri meg, ment a levesbe -
foxbat88fx #286025 nyugi azzal a tankkal én is hasznavehetetlen voltam
lila/kék stat ide vagy oda, rüheltem!!! pfejjj -
Én kényszerű felderítő vagyok, mert a T57 heavy a cél, és egy 6-os T21 Lighttal full 10 -es csatában másra nemigen vagyok jó, mint spotolni. Illetve arra sem, lásd alább.
Öhhhmmm... itt egy kicsit kifakadtam.
[IMG][/IMG]
-
foxbat88fx #286023 egy trollgunnal szerelt Awfull Panther álma:
szegény kapott egy 500as sebzést :D -
TomDantes #286022 Ez oké, ezzel még semmi gond, de a saját csapattársait minek lövi valaki? Poénból, a kezdőkörben, mert direkt blokkol. És ezen szórakozik.
Mert volt már itt aki elmondta, ő védekező játékos, annyira, hogy azt hitték afk és kibannolták, de legalább értem, ő védekezik...(ez is basszus...)
Ellenben t5/6-os csatákban és lejjebb is igen gyakori a saját csapattársait viccből lövő játékos. Gondolom fiatal gyerek, de nem értem , most nem tudja, hogy a pirosat és nem a zöldet kell lőni, vagy neki ez a szórakozás? -
Simulacrum #286021 Ment a plusz! :-D De szívesen olvasnék több ilyet. -
Simulacrum #286020 Sajnos, ahogy itt a napokban is írtam, a light tankoknak leáldozott, pedig imádok velük játszani, de tényleg semmit nem jelent, hiába spotol az ember. HP-juk kevés és papírok. Egyértelműen felváltották őket a med tankok. Látótávjuk szinte ugyanaz, nem rakja őket két szinttel fentebb. A kisebb camot meg ellensúlyozza a több HP.
Azokat kérdezném, akinek mindkét 9-es német TD a garázsukban áll, hogy mi a véleményük róluk? Nagyon vártam a Jagdtiger beszerzését, de eddig csalódás és nem azért mert stock, mert ez az ágyú a 9-es szinten is tökéletes nekem, hanem azért mert nincs olyan csata, ahol ne lőnék el a motort pirosra és fel ne gyújtanának. Mindenhol meglátnak, hatalmas, ezért könnyen eltalálható. Jól érzem, hogy a másik TD ág jobban muzsikál ebben a tierben is? -
ne menj artival! :)
Én tegnap adtam el az utolsót,egy t10 batchat 155/58-at,miután sorozatosan mellé lőtt és nevetségesen kicsiket sebzett napok óta.Két nap alatt háromszor nem tudtam vele enemy artyt kilőni egy lövéssel,úgy hogy telibe kapta.Volt olyan csatám hogy 4 tárból 139 !!! sebzéssel fejeztem be,pedig soha nem lövök mielőtt a célkör teljesen be nem szűkül.Soha nem adtam még el t10 gépet de ezzel kivételt tettem és egy életre befejeztem az artizást. :) -
zsan666 #286018 Lányom tavaly felfigyelt a játékra, mikor látott vele alkotni. Nem sokkal később suli után mesélte, hogy több osztálytársa is játszik ezzel. Akkor negyedikesek voltak. Rengeteg kiskorú van, aki tolja a játékot (nekünk sajnos, wg-nek nem). Az egyik osztálytárs statját szoktam lesni kb. havonta; hát vérvörös (4,5k csatával) és a nyolcas tank már neki is ott figyel a garázsban...
Azért egy kis iskola is kell a játékhoz. Akár matekra, fizikára vagy simán logikára gondolok. Hova, hogyan dugjam el a járgányt, merre forgassam (ilyen is van?- kérdeznék), mit léphet a másik fél stb, stb. Utána olvasásról, okulásról mások játékából szó nincs náluk.
Csak a csata és játék, de szigorúan mint egy gyerek!! Puffogtatok, rohangálok, hülyülök... Ez van, sajna benne vannak az MM tarsolyában igen nagy számban. Az sem segít sajna, ha a másik csapat vörösebb. Baromi idegesítő látni, mikor úgy vesztünk, hogy a vörös ördög(ök) a másik féltől a kv-1s-ben már az ötödik killnél jár(nak), mert tüsszentett és elmozdult az egér, közben a gombot is megnyomta és bumm. Eh... -
madmanic #286017 a varázsszó HÉTVÉGE.
Ilyenkor napszaktól függetlenül, kizárólag részegen szabad játszani...
-
Egyetértek. -
nyafogás következik
az mié van, hogy mindenki artija kurvapontosan eltalál engem, akárhogy mozgolódok, míg az én artim kurvára mindennek mellélő?
egyébként kipróbáltam
az én artim is pontosan lő
ha nincs ott semmilyen célpont ahová lövök
egyébként, ha van célpont, akkor jobbra balra előre hátra összevissza
na
nyafogás off
csak néha jólesik kiírni magamból
-
Nehogy nyerjünk, majd leduplázom amikor az első percben kibasz az arty...
-
Best T10 team ever...
-
TomDantes #286012 Ez az. Éljenek a magyar játékosok. MadL1fe nevű hülye gyerek, kezdő körben el kezd rám lövöldözni az T40 szarjával( Én kV-ban) utána meg beáll elém és blokkol. Rá kérdezek miért: mert. Ennyi a válasz. Az ilyeneket miért nem tiltják ki a francba? Hiába a report, szart se ér, meg hiába mondtam, hogy report-olja más is, tuti nem tették.
A poén, a végén ellenség kilőtte, és elkezdett magyarázni, hogy engem reportoljanak teamkill-ért, azt hitte én lőttem ki? Ott se voltam. -
zsan666 #286011 Huh, örülök, épp írtam a frissítést, de akkor hanyagolom xD
@AlucardHuN kösz az infót, elmentettem a "Megjegyzendő!" noteszomba ;)
-
A francia heavy tier 8-nál, az amcsi heavy tier 8-nál válik tárassá.
A franciáknál egész jól el lehet bolondozni a kvázipáncélozott ágon, de amcsiknál szívás van páncél terén odáig is.
Franciáknál light-medium-heavy 7 darab a sor,
amcsiknál pedig az az ág 3 light-1 medium-2 light-2 medium- 1 heavy.
Na ez átképzéseknél is poénos.
Frencia medeknél nem tudom, nem mentem velük. -
foxbat88fx #286009 na feltettem, és ott van
köszi az infót! :)
-
foxbat88fx #286008 attól függ meddig szeretnél menni :)
franciák mobilisabbak, de papírabbak, lefelé nem nagyon megy a gun
amerikaiak lassabbak, de van egy kis páncéljuk, és lehet velük vmennyire hull down-ozni