A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Okmyx #286038 WZ-131: túl nagy méretű (lapos, de hosszú és széles), lassan mozgó "scout" tank (a gyorsulása, fordulása jó, de a csúcssebessége kevés), lassú ROF (6,45). A lefelé nem mozduló csövet nem is említem, az minden kínainál olyan. Mire kigrindeled stockról kihullik a hajad (az alap motor egy tetü, az alap ágyú pedig a már említett 85 penes csoda Tier 7-8-9-re...). Ja és menekülni kb esélytelen vagy vele: vagy ammorack van vagy a bekapott lövés kicsinálja a fél legénységet és a modulok jó részét.
Az utódja, a WZ-132 állítólag már jobb.
Tier 7-en a másik két kínai a király: az IS-2 (T29 gyilkos, korábban az E75 frontját átcsapta, imádtam) és a T-34-1 (lapos, gyors - E-25 sebességét tudja - jó ágyúval és kemény toronnyal), mindkettő nagyon bejött, a WZ-131 balanszírozását szerintem csak egyszerűen elcseszték.