A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Okmyx #286027 Sorstárs! Én most ezzel a hárommal kínlódok a szebb jövő reményében: T21, VK2801, AMX 13 75. 
Igazi statrongáló, idegőrlő, haszontalan járgányok, gyakorlatilag mindenkinek az ellensége vagy, de főleg a saját csapattársaknak, akik előszeretettel likvidálnak már az első percben - "do something, noob", miután felderítetted az ellenséges csapat felét, megkaptad a scout plecsnit és már garantált a győzelem. Bekattant ellenséges heavy tank csoportok rohannak le berserk módon (akár a vízbe is követnek hármasával, erre is volt példa), kényszerbeteg ellenséges artyk próbálnak 125x eltalálni (miközben körbe német, álcázás nélküli TD-k campelnek, de azokat leszarják). És nem szóltam a magasabb camojú és messzebbre látó, nagyobb tűzerejű Hellcatekről, amiből akad pár... A miniatűr kavicsokon is lehulló lánctalpak kitűnő ellenszerei az alacsony vérnyomásnak (ebben főleg a vihargyorsasággal eladott, "templomtoronycélpont" Chaffee jeleskedett). Külön kiemelném a VK 2801-et aminél még az ARL 44 nehéztankomnak is jobb a camoja, a mobilitása és a látótávja (egyedül rammolni jó vele, éljen).
Én is beleverem.
Volt már Chaffeem (nagyon vártam, megvettem freeből, majd dobtam is ki), AMX 12t (azt hittem ennél rosszabb nincs, de van), "85pen-elég-lesz-ennek" 59-16, WZ-131, Leo, ELC AMX (rádio range 360 méter, köszönjük) és még egy rakat light tankom, simán ki merem mondani, hogy a T5+ light tankok szart sem érnek ebben a játékban (kivéve talán az AMX 13 90-et, mert azt már hallottam dícsérgetni, de még nincs meg). Csak az MT-25 maradt ki, a "jó" híre miatt (T-50-2 replacement???), kifejlesztettem azt is, csak nem volt idegem megvenni, talán ha ezeket a szarokat majd kidobálom.
És valaki már bíztatott, hogy az Aufkl. Panther is egy igazi remekmű...