banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    rohadt egyszerű amúgy
    BIOS-ban kell... mondjuk ez is BIOs függő, ha fasza a BIOS-od akkor csak a CPU FSB Frequency-t kell átállítani manuálisra majd megadni az értéket... ami a szorzóhoz képest adja meg a valós órajelet
    pl. nekem van egy szar fos hugy 1.8-as procim 8× os FSB szorzóval
    ha rámegyek hogy manual akkor kiírja azt hogy 225
    mert 225*8=1800
    na én most felhúztam 3100-ra, de visszavettem 3000-re mert néha beszaggatott a WOT :D
    ehhez 375-öt kellett beírnom mert 375*8=3000
    de lehet neked 9es vagy 10es a szorzód
    tönkre tenni nem tudod mert leáll a gép magától ha túl nagy értéket adsz meg és jó esetben visszalépsz biosba és csökkented az értéket
    ha viszont már a bios sem jön be akkor ki kell kapni az alaplapból a gomb elemet 10 percre és akkor resetelődik a BIOS és újra megy a gép...

jaaa és még annyi hogy alaplapfüggő a dolog
    szar alaplapban nem sokat lehet húzni
    ez a proci havertől van, nála 2.4ig lehetett húzni, nálam még 3.1el is simán megy... egyedül az alaplapom jó a gépben :D a többi szar XD
    viszont nekem minden megvan húzva, VGA, RAM, CPU :)