banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Sajnos, ahogy itt a napokban is írtam, a light tankoknak leáldozott, pedig imádok velük játszani, de tényleg semmit nem jelent, hiába spotol az ember. HP-juk kevés és papírok. Egyértelműen felváltották őket a med tankok. Látótávjuk szinte ugyanaz, nem rakja őket két szinttel fentebb. A kisebb camot meg ellensúlyozza a több HP.

Azokat kérdezném, akinek mindkét 9-es német TD a garázsukban áll, hogy mi a véleményük róluk? Nagyon vártam a Jagdtiger beszerzését, de eddig csalódás és nem azért mert stock, mert ez az ágyú a 9-es szinten is tökéletes nekem, hanem azért mert nincs olyan csata, ahol ne lőnék el a motort pirosra és fel ne gyújtanának. Mindenhol meglátnak, hatalmas, ezért könnyen eltalálható. Jól érzem, hogy a másik TD ág jobban muzsikál ebben a tierben is?