418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #288568 Azokra speciel rá szoktam szállni akik az XVM alapján szapulnak másokat (beleértve a csapatot), főleg ha az övék sem olyan jó.
Viszont azért nem használni az XVMet mert mások hülyék szerintem öngól - kb olyan, hogy azért nem ülök autóba, mert valaki egyszer szándékosan nekihajtott a falnak egy autóval és meghalt.
Másfelöl hogyan lehetne leoltani a megomondóember XVM nélkül? :)
Ami fontos, hoy a winrate becslést nem szabad figyelembe venni, főleg nem az ilyen 55 vs 45 esélybecslést. -
Nazarov77 #288567 Én sose próbáltam ki az XVMet és nem is akarom, hasonló okokból.
Az a baj sokan nagyon ráalapoznak, elszállnak maguktól és még el se kezdődött a kör de már inzultálják a csapatot hogy noobok meg úgyis kikapunk ( jó ebben van valóságalap és általában tényleg nem teljesít jól akkor a csapat ) de azt viszont szeretem mikor a megmondó emberek ellenére megnyerjük.
Én nem vagyok nagy modolós, csak skineket használok de azt nagyon :D
-
stoppos #288566 Én spec semmi különbséget nem vettem észre a játékomon, akár van esélyünk, akár nincs. A pont szemben lévőről meg jó tudni mire képes. Persze ez az első pengeváltás után is kiderül, csak így még előtte. :) -
Paradoxon61 #288565 Tudom, én arra utaltam, hogy nem lehetetlen. Főként távolság. A pct. kinetikai energiáját használja ki, ezért ha 100 m-en az átütő képessége 110 mm, akkor az azt jelenti, hogy az extrém szögeket leszámítva "20-30 fok alatti szög" 100 m-en belül át fogja ütni a 110 mm-es páncélt.
Itt egy olyan dolog van, amivel számolni kell. Ez pedig a páncél döntése.
Ha egy 110 mm-es páncélt például 45 fokban megdöntünk, akkor a pct-nek már nem 110 mm-t kell átütni, hanem ennél jóval vastagabbat, ami nem fog sikerülni, ha csak 110 mm az átütő képessége.
-
Oddball29 #288564 XVM-el kétszer anyázol. Egyszer betöltőképernyőnél, egyszer csata végén. Anélkül az elsőt megspórolod. -
R3nton #288563 Ennyi!!! Csak hát valaki túl komolyan veszi ezt az egészet, és gyakorlatilag ez az élete, ez a szaros játék. Ha éppen nincs kedvem, akkor megyek és falloutozok 1 hónapig, vagy nyáron kimegyek inkább kosárlabdázni, vagy sörözni a tópartra. De az, hogy ESL-en ,meg CW-n is kiabálgatások meg veszekedesék vannak, egymásra mutogatások, az már sok. Néha a belem kifordul.
Most ki lettem rakva szónélkül az ESL csapatból, de annyira nem izgat a dolog. Bocsánat, hogy nem tudok minden este ott ülni este 8kor és csatázni, meg ESL-ezni, mivel dolgozok. De ha nem dolgoznék, akkor se ülnék ott minden este.
Klánban is csak azért vagyok, mert jó arcok vannak a TS-en, de ezt a CW-zgetést én már meguntam... -
Oddball29 #288562 Láttam egy felvételt, amin pár száz méterről egymás után 8 db 88-as találat ért egy Jumbo-t szemből. Csak az utolsó vitte át a homlokgéppuskánál. Erősen távolság- és szögfüggő volt a dolog. Wolfrámmagvas lőszert 1944 végére már csak mutatóba találsz ekkora kalibernél, két éve abbahagyták akkora a gyártásukat. -
Ezek a ctrl-c, ctrl-v tankok amúgy is szinte egyformák..
Találtam érdekességet is aminek viszont örülök:
- increased the profitability (money-making ability) of following tanks: Lowe, T34, 112, T-34-3, FCM50t, M6A2E1 -
foxbat88fx #288560 véééégre negjött a youtube-ra a replay-em
arty gyűlölők most ne nézzenek ide!
viszont aki szereti az artykat az nézze meg :) epic befejezés :D
(sajna a végén ugy néz ki egy picit bebugzott a replay de a lényeg látható)
-
nah -
találtam egy ilyet lehet hogy full fake nem tudom honnan szedték :) -
stoppos #288557 Én úgy kíváncsi lennék arra, aki egyáltalán észreveszi, hogy máshol vannak a lukak. Meg szóváteszi. Plusz arra is, aki kompenzációt akar, mert két centivel hosszabb lett a tankja és fél centivel magasabb. Esetleg a szinéért járna kompenzáció, mert most rakhatok rá álcafestést, hogy elfedjem ezt a bűn ronda zöldet.
Ha asszociálni akarnék, akkor Mao meghirdeti a nagy ugrást, a béka nagyot ugrik, ergo béka színűre kell festeni a tankot. -
stoppos #288556 Kicsit változott a modell és randább lett a szine. -
besti #288555 Azt miből is gondoljuk, hogy a történelmi csatában nem lesz akkora "probléma" a gold? -
Nazarov77 #288554 ez:
-
Mi is ez a Type-59 változás? -
bigmano #288552 Én hasznosnak tartom,az esélylatolgatás nekem nem aktív,de a játékosokat szinezi valamint kiírja mennyi csatája van az adott tankkal.
Én ezeket hasznosnak tartom. -
tegnapi:
- Egyelőre nem fognak más karakterisztikákkal rendelkezni a tankok a történelmi és normál csatákban (csak a modul felszereltség lesz más)
- a mostani kezelőfelület frissítések azért nem készültek el korábban, mert "más kezelőfelületi munkákat kellett előbb elvégezni"
- a minimum és maximum sebzés okozásának valószínűsége nem lineáris - kisebb esély van brutál sebzés okozására és nagyobb esély átlagos sebzésre
- az egyik nemzet jobb, mint a másik a "nemzeti csatákban" dologgal kapcsolatban: "Egy nemzet nem rosszabb, a tankok azok. Ezeket a tankokat javítjuk, ha szükséges."
- (SS: a 8.11-ben a csapattárs kilövés és sebzés bannok sokkal keményebbek lesznek) – az igazságtalan bannolással kapcsolatban a csapattárs véletlen meglövéséért: "Nem fogunk bannolni csapattársat ért véletlen lövés miatt."
- Storm azt mondja a T-54, Type 59 és WZ-120 görgőinek lyukairól a 8.11-ben, hogy különböző testük van, nem kell azonosnak lenniük a lyukaknak
- Storm azt mondja, hogy nem lesz kompenzáció a Type 59 változásokért
- Type 59 azért változik, "hogy a T-54-re épülő tankok helyesek legyenek"
- a T-54 a játékban a 8.11-től "korai test változat" lesz
- IS-3 köpeny nem változott (SS: egy játékos panaszkodott, hogy most túl könnyű átütni) -
Paradoxon61 #288550 Az első olyan megállapítás amivel teljes mértékben egyetértek. Nekem fent van, de csak kíváncsiságból, mivel engem nem érdekel hogy milyen színű vagyok. Azért játszom, mert kikapcsol, szórakoztat és csak addig, amíg e két feltétel teljesül. Azzal játszom, amivel kedvem van és nem azzal ami javítja a statomat, csak azért, hogy ne legyek piros.
Ha a játékban a "kötelességek", "elvárások" és egyéb mások által kreált és kitalált agyament baromságok kerülnek előtérbe, onnantól az már nem játék lesz, hanem kínlódás, szenvedés, ami pont a játék lényegét öli meg.
Lásd: Travián csodaépítősdi amit un mindenki és utál, vagy Seafight sziget ütés-védés ami dettó ugyanez. Ezek miatt sokan abba is hagyják. -
Pares #288549 Amióta wotozom, az XVM talán egy csata erejéig volt feltéve, aztán letöröltem a fenébe. Elvonja a figyelmet, hamis előítéleteket ültet az ember fejébe a csata előtt, megváltoztatja a hozzáállást. Én nem használok egyetlen modot sem, és úgy megyek minden csatába, hogy az a csapat nyer aki az adott csatában jobban játszik, nem az, akinek a csapatában több a lila játékos... Sokkal jobb úgy elstartolni, hogy nem tudod előre, hány retardált van a csapatodban. Ráadásul a legjobbak is tévedhetnek és a legidiótábbat is megmentheti a WoT Random Noob Protector. -
stoppos #288548 10-ből... Kell egy kávé.
-
FosTalicskaa #288547 Igen, csak éppen az xmv-ed abból számol amit ismer (játéktudás, szintek, tanktípusok), viszont azt nem tudja, hogy a wg milyen konfiggal is készül manipulálni a meccset. Amikor, haver is mondja, hogy a másik oldalon mindenki vörös mint állat, már előre félek attól, hogy a mi oldalunkon senki nem fog eltalálni átütni senkit, míg az enemy követőrakétákkal fognak visszalőni és 8-asával fogják kiszedni a tankokból a modulokat is max dmg mellett persze. Az esetek nagy részében ez szokott történni.... -
stoppos #288546 Bejött a 20%. Mi ezzel a probléma? Nyolcból kétszer be kell jöjjön. -
Paradoxon61 #288545 No most futottam egy "szép" meccset Bishop-al.
A mi oldalunkon 2-3 piros, a többi zöld, sárga stb. Esély: 80% nekünk.
A másik oldalon a tüzért leszámítva csupa piroska.
Az eredmény:
5 perc alatt szétkaptak bennünket mint floki a lábtörlőt. Ennyit a színek jelentette játék tudásról. Ez a piros csapat nem tisztelte a színeket és meg is lett érte a jutalmuk. -
Malachit #288544 A tehént (Borsig) szerintem mindenki kedveli aki csak ment vele. Iszonyat álca és jó alap fegyver. Személy szerint periszkóppal használtam (alap 400m látótáv miatt), így volt vele spottom is rendesen, ha kellett.
Egyszer, mikor utolsóként maradtam vele, elbújtam egy teljes bokorba ami minden oldalról körbevett és onnan mészároltam az ellent (3 lövést adtam le, ha jól emlékszem). A negyediknél is csak ezért buktam le , mert konkrétan mellém parkolt egy Hellcat kb 20-30 méterre (nem lőtt rám, csak forgatta a tornyát értetlenül, míg le nem buktam a lövés+mozgás kombó miatt, csatából 3 sec violt hátra /eddig éltem még/).
Kisbika is jó lesz (XI.-es), de alapon még nem az igazi. -
FosTalicskaa #288543 Pontosan. Csak a probléma ott kezdődik, hogy a WN független a játéktudástól. Ugyebár először volt az effi.rating, aminél az élelmesebb játékosok rájöttek, hogy a támadás/védés pontok irreálisan sokat számítanak. Erre válasz a WN, ami jó is lett volna, ha a wg nem hozta volna be az ingyér gold ammót. Szóval az én szememben már a wn is meg van torpedózva, mert utólag mi alapján is lehetne eldönteni, hogy ki ki mennyit sebzett normál lőszerrel. Szerintem ilyen adatot még a dossier fájlban sem tárolnak, szóval visszakövethetetlen és mivel ezt nem lehet tudni, ezért ha én is lilával találkozok, már inkább arra asszociálok, hogy ő is csak egy wallet-warrior. Még sohasem csalódtam, majdnem mindig csak úgy sisteregnek a lövéseik a páncélon... -
stoppos #288542 Pár kép a harkovi tankjavító (gyártó?) üzemből.
Ez meg Szentpétrvár. -
Részben igaz, de összeségében nem. Aki tud játszani KEVESEBB arany kell neki. De az is tény, hogy a lilák 80%-a gold spamer. -
stoppos #288540 Inkább azért nem vagyok lila, mert annyira nem vagyok jó játékos. Vannak mapok, amiken szenvedek, tankok, amikkel szenvedek, meg pár egyéb tényező. :)
Azért sand riveren pl attack/defence módban lilának számítok már, annyit rakott már a pályára.
-
FosTalicskaa #288539 Azért látsz egyre több ilyet, mert mióta mindenki golddal farmolja a dmg-et azóta durván elcsattant a lilál létszáma... Nem kicsit felhígult a mezőny. -
Destydeme #288538 Ezt értem,de gondolom ezért nem vagy lila :) jelenleg.
Én 1-2 lilánál már láttam nem először,h nem mozdul meg,inkább bukjuk a jobb vagy bal oldalt.(Persze ilyenkor kellett volna megnéznem,h milyen tankok miatt lila.) -
stoppos #288537 Az elég érdekes, ilyet nem nagyon láttam. mondjuk ha bukóra áll a kör és foglalják a bázist, akkor A. nem élek már, B. berohanok/lődözök, hátha nyerünk egy kis időt. A B-nél csak az A jön be gyakrabban. :) -
rolio #288536 Lehet hogy volt már, de mostanában ez minden csata indulója lehetne...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![http://www.youtube.com/watch?v=sCNrK-n68CM&feature=youtu.be]winrate is luck![/url] -
rolio #288535 Kérdeztem már, este 10 után nem tudnánk összehozni 7v7 csapatot? Jó lenne kihasználni a 250e-s küldetést, próbálgattam random módon csatlakozni, de pár jó menet után rendszerint felhígul a csapat és ott is csak szopni lehet.
Jó lenne találni hasonló bagoly játékosokat. Sajna a klánunkban nem kivitelezhető... -
Destydeme #288534 Én olyanra gondolok,amikor megyek megvédem a türkiz/lilát és köv kép,ő elszalad én meg ott állok 2-3 enemy ellen.
Vagy amikor Artic regionon a 8as Ac48 al én spottolok vissza a bázisra,mert foglalnak,miközben ő fent figyel az A8?koordinátában 10es meddel,lilaként.Persze a 2 puklimat simán lövik...
Aztán nagy kegyesen lejön és 1 T95 mögé tud kerülni,erre a csapat örömujjongásba kezd,h képes volt hátulról kilőni a leglassabb td-t..
Erre írtam,h 1 lila képes 5percet is pislogni,vagy akár hagyni,h bukó legyen a csata,ha a helyzet úgy kívánja. -
Destydeme #288533 Nekem nem igazán fekszik a franci td ág,nem mondok semmit.Kérdezd foxbat-ot,ő majd leírja milyen jó és megjön hozzá a kedved.Az ac 48 legnagyobb baja a 2 dudor a tetején,azt nem rejted el.
Ami érdekes,h rajzon a 9es Fochnál azt láttam,h 314 pen viszi át szemből,ettől független vidáman átlőnek 3-400méterről. -
foxbat88fx #288532 na jó én feladtam ezt a stat javítást...
első csata 30% win chance
második csata 40% win chance
harmadik csata 32% win chance -
sayiid #288531 Nem stock ágyús az az ac48-am de megőszülök mire meglesz a legnagyobb gun-rá. Nagyon gáz a MM-je is a tanknak. Főleg hogy 50ből 40x tuti erlenberg-be rak vagy sand river re mert csak ezt a kép pályát ismeri.. -
stoppos #288530 Nem nagyon szoktam figyelni mit csinálnak. Elég magamra, a térképre, az ellenfélre, meg a mögöttem lévő sajátokra figyelnem. Az xvm-ben azt próbáltad esetleg, hogy valami teljesen minimált feltenni? Mondjuk csak azt a részt, hogy oldalt írja a tankokhoz a wn6-ot? Nekem jól jön, ha látom, hogy az ellenféltől mit várhatok. Meg hogy mögöttem vajon jó irányba áll-e a tornyuk, vagy a dombot skubizzák maguk mellett. :) -
Attila965 #288529 Üdv!
Azt hol látom,ha chatban-t kaptam? Hiába írok, hiába jelzek semmit sem ír ki. Egyedül a közösbe tudok írni.