banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Paradoxon61
    Az első olyan megállapítás amivel teljes mértékben egyetértek. Nekem fent van, de csak kíváncsiságból, mivel engem nem érdekel hogy milyen színű vagyok. Azért játszom, mert kikapcsol, szórakoztat és csak addig, amíg e két feltétel teljesül. Azzal játszom, amivel kedvem van és nem azzal ami javítja a statomat, csak azért, hogy ne legyek piros.
    Ha a játékban a "kötelességek", "elvárások" és egyéb mások által kreált és kitalált agyament baromságok kerülnek előtérbe, onnantól az már nem játék lesz, hanem kínlódás, szenvedés, ami pont a játék lényegét öli meg.
    Lásd: Travián csodaépítősdi amit un mindenki és utál, vagy Seafight sziget ütés-védés ami dettó ugyanez. Ezek miatt sokan abba is hagyják.