A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #288563 Ennyi!!! Csak hát valaki túl komolyan veszi ezt az egészet, és gyakorlatilag ez az élete, ez a szaros játék. Ha éppen nincs kedvem, akkor megyek és falloutozok 1 hónapig, vagy nyáron kimegyek inkább kosárlabdázni, vagy sörözni a tópartra. De az, hogy ESL-en ,meg CW-n is kiabálgatások meg veszekedesék vannak, egymásra mutogatások, az már sok. Néha a belem kifordul.
Most ki lettem rakva szónélkül az ESL csapatból, de annyira nem izgat a dolog. Bocsánat, hogy nem tudok minden este ott ülni este 8kor és csatázni, meg ESL-ezni, mivel dolgozok. De ha nem dolgoznék, akkor se ülnék ott minden este.
Klánban is csak azért vagyok, mert jó arcok vannak a TS-en, de ezt a CW-zgetést én már meguntam...