banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FosTalicskaa
    Pontosan. Csak a probléma ott kezdődik, hogy a WN független a játéktudástól. Ugyebár először volt az effi.rating, aminél az élelmesebb játékosok rájöttek, hogy a támadás/védés pontok irreálisan sokat számítanak. Erre válasz a WN, ami jó is lett volna, ha a wg nem hozta volna be az ingyér gold ammót. Szóval az én szememben már a wn is meg van torpedózva, mert utólag mi alapján is lehetne eldönteni, hogy ki ki mennyit sebzett normál lőszerrel. Szerintem ilyen adatot még a dossier fájlban sem tárolnak, szóval visszakövethetetlen és mivel ezt nem lehet tudni, ezért ha én is lilával találkozok, már inkább arra asszociálok, hogy ő is csak egy wallet-warrior. Még sohasem csalódtam, majdnem mindig csak úgy sisteregnek a lövéseik a páncélon...