418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #291312 Köszi, megyek akkor modvadászatra. :) -
stoppos #291311 Field of Vision, hogy mennyit látsz a tankod körüli dolgokból. Az volt az utolsó infóm, hogy beszűkítették. Akkor viszont gyorsan keresni kell egy kamera modot. Kérdéses, hogy a régi működni fog-e benne. -
Meg lesz változtatva. Kövi patchekre ígérik az állítható FOVot. -
Az mi? :) -
Az a vicces amikor két T14 kerül egymással szembe XD KV-1 azért nem kellene hogy elakadjon egy T14-be. -
Kv1 el találkozok mindig T14 el. Ilyenkor az a bajom, hogy elhúzódik a csata, és csak felhúzom magam, hogy mennék pusztítani de egy T14 megállít, azt pedig nem olyan egyszerű kiszedni főleg ha be van forgatva. -
Én a 13 prémtankomból hatot-hetet szívesen beváltanék aranyra :) -
stoppos #291305 Még egyszer feltészem a kérdést. A FOV-val mi lett végül? -
Én tier5-ben a T14-et kedveltem meg, mint egy felbuffolt M4jumbo:)
Igaz, hogy úgy fordul, mint egy rokkantcsiga (2-3 tankhosszúsággal hamarabb kell elkezdeni a fordulást, ha be akarsz gurulni valahová), de nem rossz a rof meg az átütése. Amikor killeket kell gyűjteni, vagy top helyezés kell, simán még jobb:) A páncélja meg a RamII-nél mindenképp jobb- igaz, hogy ott jobb az átütés, de a hozzám hasonlóknak kevésbé engedi meg a hibázást. T14-nél van egy pici esélye a bunker-feelingnek. Egy pici :D -
Én sem tudok. -
R3nton #291302 Ti betudtok lépni a szeróra? Nekem azt írja ki, hogy kapcsolódás aztán semmi. -
Kajari82 #291301 Jah, és nem vagyok egy epic játékos(sajnos) de egyszer felírtam(USA T34), 30 csatából 43E volt az átlag hozam csatánként(prém nélkül) Szerintem az baráti :). -
Kajari82 #291300 Hali. Érdekes, én pont X-es tierben csípem a t34-et. röhögve belövöd az e3-at, és e4-et is... továbbá nem várják el tőled, hogy elöl harcolj. Remek támogatást lehet nyújtani a nagyobb társainknak. Közelharcban halál, ezért kerülöm is :). -
Nekem is "ingyen" van a T34. T10-ben is szépen lehet vele osztani, csak én inkább támogató tanknak használom.
Az én tapasztalatom a kredit hozamával, hogy az elején nagyon szépen hozott, de biztosan volt kredit csökkentése, mert egy ideje már igen meg kell küzdeni, hogy jó bevétel legyen.
Löwe hasonló mint a T34 (hasonló módon használom).
JT88 jelenleg nagyon adja a kreditet, valószínűleg előbb-utóbb nerfelni fogják a hozamát. Csak szép titokban, ahogy a többinél. -
Majd ha 600 aranyért adnak valami Tier5 tankot, talán veszek egyet. Ennyi aranyam van csak. 300 arany valamilyen promócióból meg, 300 a WG-s jelszó változtatósból. Illetve van prémium tankom 4-5 db de azok ilyen kis szántóföld szökevények, amiket ingyen adtak karácsonyra meg erre arra. -
R3nton #291297 Nézőpont kérdése, ha ki akarsz valamit fejleszteni, akkor azért nem árt a prémium. Én sztem összesen költöttem rá vagy ha 6-7000 forintot :D Mondjuk mostanában vettem 100 goldot, mert nem akart megjönni az ESL-es gold.
Még van 2 tank, amit ki akarok húzni, addig legyen prém számlám, utána én se fogok venni. Sztem megint elkezdek ESL-ezni és gyűjtögetem az aranyat.
Azt viszont aláírom, hogy a tier5ös prém tankokat érdemes gyűjtögetni! Jó legénységhúzásra is, jön a della, gyorsa körök, fun játék, ja és nem mellesleg olcsók! -
Ezen az alapon akkor tier 7-el is szívás, mert engem sűrűn szeret tier 9-be tenni a tigrisemmel. :) -
Ezekkel megyek: Kv1, KV1S, M4, Hellcat, Bőven elég ez a 4 tank. Ezekkel élvezhető a játék. Bár a hellcat el még nem mentem sokat a legénység is csak 80% os. De ha éppen a bokorban állni van kedvem, akkor ez jó választás. Nincs klánom, nem is akarok, én élvezni akarom a játékot és ha van napi 2 órám játszani akkor nem a fogamat szívni egy egy kör után. Kilőnek 1 el megyek a másik tankkal. Minuszba szinte lehetetlen menni ezekkel a tankokkal, szóval ha nem lövök ki semmit és vesztünk is, akkor is 0 ra kijövök minimum. Szóval azért sem kell paráznom, hogy jaj kifogyok a kreditből és azért kell nekem prémium, hogy legyen pénz lőszerre. -
R3nton #291294 Hát én már nem tudom élvezni a t8-at max csatában, vagy században. Mégpedig éppen azért, mert állandóan 10-esekhez vág be. Akkor meg már inkább játszok 10-essel 8asok között, mint fordítva
-
stoppos #291293 Mondjuk fejlesztem az embereket a tankba. Nem mindenkinek van ideje sokat játszani, hát ki kell hozni belőle a lehető legtöbbet. Cserébe alig kerül valamibe a prém. -
Ezzel egyetértek. Mint a legtöbb kezdő, én is alig vártam hogy gyorsan eljussak tier 10-be, ahol aztán nagy pofára esés várt. Max tier 8-ig tudom élvezni a játékot, utána szopóág az egész, legalábbis számomra. -
nobodyattis #291291 Teljesen igazad van de azt mondom hogy a löwe és a t34 az a két tank pedig ami megállja a helyét T 10 be is a többi még a saját tierjébe se type 59 azt nem említem mert az kivétel azért vették ki mert már nemtudták gyengíteni. Én akkor vettem a löwét mikor tényleg jó volt a tornyát nem lehetett átlőni semmi vel szemből De ilyen volt annó a t34 is most meg. Abban is igazad van hogy ha már nem kevés pénzt abból ki érte lehetne jobb is ez a WG. Kiadnak egy prem tankot lehúznak rólad euró százakat egy ideig hagyják hogy sokan vegyék amikor megáll akkor nerfet neki had vegyél másikat hátha az jobb.és így tovább. Most már én se adnék ki érte 10 ezreket,mert ma már nem tehetem meg gyerek feleség meg ilyenek miatt. -
R3nton #291290 Ezt úgy hívják, hogy átverés :D -
kisokka #291289 Most tényleg ennyi lenne a frissítés? Nem ebben a patchben nerfelik a Fost, meg még pár td-t? Vagy azért nem látom a többit, mert maintenance van a Release notes-nál? -
Csak sokan nem szeretik az ilyen fizetek valamiért amit fél év után már nem tudok használni dolgot. Most veszel 1 hónap prémet, és 1 hónap múlva volt nincs. Míg veszel egy tankot ami addig ott van amíg csak akarod. Persze én egyikre se költenék, és jelenleg 0ft ot adtam a WG nek. És a jövőben sem tervezem, hogy fizetek nekik akár 1 petákot is. Teljesen felesleges. Egyáltalán minek prémium? Gyorsabb fejlődés? Hova sietsz? Tier10 be? Ja mert ott olyan jó? Tier8 ig meg simán fel lehet menni prémium nélkül is. De már addig se érdemes elmenni, mivel azokat is berakja tier10 be és ott megint semmit se érsz. Marad a Tier 5 ami fun és még kreditet is hoz. -
R3nton #291287 Hát igen, de normálisabb helyeken nem engedik be a T34-et, mert rontja a csapat esélyeit. -
bigmano #291286 Mostanában egyre több van belőle 7v7-ben.
Nesze neked Tier X..... -
dl.wargaming.net/wot/eu/files/WoT_0.8.11_eu_install.zip elvileg éles
-
De a WG nek nem mind1 hogy tetszik neked az a tank vagy sem? :D
Megveszed mert megtetszik. Neki utána már mind1, hogy játszol e vele vagy sem. Ők már megkapták a pénzüket. -
R3nton #291283 Nézd, nekem van T34-em. Sőt "ingyen" kaptam. És én tényleg ingyen, mert nekem az USA heavy ág volt az első a játékban. Köszi WG meg minden. Legyen szar a kredit hozama (Yossarian belinkelt ugye néhány kört prémium nélkül), mivel ingyen kaptuk. Nem is ezzel van a baj, de könyörgöm, aki ezért fizet 12000 goldot, az mit kap érte????
Egy fostalicska szart, amivel olyan élvezetes játszani, mint sajtreszelővel rejszolni. Főleg azért mert állandóan tier10ben játszik, teljesen frusztráló, hogy ezzel együtt még pénzt se hoz ha nincs prém számlád.
Persze erre mondhatod, hogy tanuljak vele meg játszani. Igaz van 2500 csatám vele 1500+ wn7-em, mostanában, meg amúgy is 1800 felett is szoktam teljesíteni, de biztos velem van a hiba.
Prémium nélkül a type59en kívül az összes egy ganéj szar lehúzás a WG részéről nevetséges kredit hozammal. Nem akarok egy olyan tankot 12 000 goldért, ami prém nélkül max akkor ad elfogadható hozamot, ha 3000-4000-t sebzek körönként. És végképp nem akarok egy olyan tankot amivel az esetek 90%ban legalul vagyok.
Én óvva intek mindenkit is T34 és Löwe és társaitól!!!
Ha már valaki nagyon 8ast akart, akkor talán JT88, vagy SP. De érdemes most megvárni majd ezt a T-54-et. De ilyenkor is mindig tartsa észben, hogy ehhez prém számla kell, legalább a kredit farm idejére.
Egyébként meg ha fizeted inkább a prém számlát ezek helyett a köcsög tankok helyett, egyrészt sokkal gyorsabban fejlődsz, másrészt meg a mostani kredit küldetések mellett szinte lehetetlen megakadni a fejlesztésben. Még a T10re is összejön a pénz egyből. -
Toweliee #291282 Tesztszerver. -
kisokka #291281 Egy bajom van ezzel, kicsit drága az a puding ahhoz, hogy a végén kihányjam
Persze ez nem a Löwe-re értendő, mint említettem, biztosan lehet azzal is jó eredményeket elérni. Nekem jelenleg nem szimpatikus.
-
bigmano #291280 Tud ilyet is a KV-5-ös:
Replay link -
stoppos #291279 Végülis mi lett a FOV-val a 8.11-ben? Beszűkítve hagyták, vagy győzött a felháborodott tömeg? -
Toweliee #291278 :))
@kisokka: a puding próbája az evés. nekem pl a mindenki által lesajnált Löwe az egyik kedvenc járgányom. az obj. 704 meg ellenfélként nagyon tetszett, amióta viszont megvan alig megyek vele annyira nem tetszik.
@Lunki88: ha van linked tedd be légyszives, 1 gigát akar frissíteni nálam. -
Nagyszerű, kint az új patch. Megint lehet modokra vadászni juhééé. -
kisokka #291276 Ez akkor lenne igaz, ha itt kérdezgetném folyton, hogy melyik prém tank milyen. Így viszont ellenfélként meg tudom állapítani valamennyire, hogy nekem tetszene, vagy sem, az adott jármű. -
Együnk szart, 10milliárd légy nem tévedhet! :D -
Toweliee #291274 Valahol nekem ez olyan, mintha abból akarod megítélni egy kaja ízét, hogy megnézed, hogy a másik milyen képet vág, miközben eszi. -
viper07 #291273 Igaz. Viszont az én imerőseim körében is nagyon sokan vesznek, vagy kapnak 8-as prém tankot pl. szülinapra, névnapra. Elkezdi a játékot, és látja a lehetőséget, de fingja nincs a valóságról. Aztán csalódik nagyokat Ő is, meg a csapattársai is. Én mondjuk a Churcill III tankot szoktam nekik ajánlani ha mindenárom venni akar valamit. Sokszor van félárazva a 750 aranyat feltétlenül megéri.
Nekem személy szerint van egy csomó prémtankom, sajnos amikor valakitől látok egy jó kört ilyen tankkal, akkor rákívánok - a tankra - megnézem a replayeket, ami ugye válogatoot jó körök és költök rá.
Ami bejön : E-25 legjobb űberfasza, Su-122-44, IS6, FCM most tanulós, de jó lesz.
Egyébként képzeljétek el, ha egy prém tank űber brutál lenne, mindenki venne egyet és azzal menne mindig, mert nincs hiányossága, akkor hol az üzlet ?