A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nobodyattis #291291 Teljesen igazad van de azt mondom hogy a löwe és a t34 az a két tank pedig ami megállja a helyét T 10 be is a többi még a saját tierjébe se type 59 azt nem említem mert az kivétel azért vették ki mert már nemtudták gyengíteni. Én akkor vettem a löwét mikor tényleg jó volt a tornyát nem lehetett átlőni semmi vel szemből De ilyen volt annó a t34 is most meg. Abban is igazad van hogy ha már nem kevés pénzt abból ki érte lehetne jobb is ez a WG. Kiadnak egy prem tankot lehúznak rólad euró százakat egy ideig hagyják hogy sokan vegyék amikor megáll akkor nerfet neki had vegyél másikat hátha az jobb.és így tovább. Most már én se adnék ki érte 10 ezreket,mert ma már nem tehetem meg gyerek feleség meg ilyenek miatt.