A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #291283 Nézd, nekem van T34-em. Sőt "ingyen" kaptam. És én tényleg ingyen, mert nekem az USA heavy ág volt az első a játékban. Köszi WG meg minden. Legyen szar a kredit hozama (Yossarian belinkelt ugye néhány kört prémium nélkül), mivel ingyen kaptuk. Nem is ezzel van a baj, de könyörgöm, aki ezért fizet 12000 goldot, az mit kap érte????
Egy fostalicska szart, amivel olyan élvezetes játszani, mint sajtreszelővel rejszolni. Főleg azért mert állandóan tier10ben játszik, teljesen frusztráló, hogy ezzel együtt még pénzt se hoz ha nincs prém számlád.
Persze erre mondhatod, hogy tanuljak vele meg játszani. Igaz van 2500 csatám vele 1500+ wn7-em, mostanában, meg amúgy is 1800 felett is szoktam teljesíteni, de biztos velem van a hiba.
Prémium nélkül a type59en kívül az összes egy ganéj szar lehúzás a WG részéről nevetséges kredit hozammal. Nem akarok egy olyan tankot 12 000 goldért, ami prém nélkül max akkor ad elfogadható hozamot, ha 3000-4000-t sebzek körönként. És végképp nem akarok egy olyan tankot amivel az esetek 90%ban legalul vagyok.
Én óvva intek mindenkit is T34 és Löwe és társaitól!!!
Ha már valaki nagyon 8ast akart, akkor talán JT88, vagy SP. De érdemes most megvárni majd ezt a T-54-et. De ilyenkor is mindig tartsa észben, hogy ehhez prém számla kell, legalább a kredit farm idejére.
Egyébként meg ha fizeted inkább a prém számlát ezek helyett a köcsög tankok helyett, egyrészt sokkal gyorsabban fejlődsz, másrészt meg a mostani kredit küldetések mellett szinte lehetetlen megakadni a fejlesztésben. Még a T10re is összejön a pénz egyből.