banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• viper07
    Igaz. Viszont az én imerőseim körében is nagyon sokan vesznek, vagy kapnak 8-as prém tankot pl. szülinapra, névnapra. Elkezdi a játékot, és látja a lehetőséget, de fingja nincs a valóságról. Aztán csalódik nagyokat Ő is, meg a csapattársai is. Én mondjuk a Churcill III tankot szoktam nekik ajánlani ha mindenárom venni akar valamit. Sokszor van félárazva a 750 aranyat feltétlenül megéri.
    Nekem személy szerint van egy csomó prémtankom, sajnos amikor valakitől látok egy jó kört ilyen tankkal, akkor rákívánok - a tankra - megnézem a replayeket, ami ugye válogatoot jó körök és költök rá.
    Ami bejön : E-25 legjobb űberfasza, Su-122-44, IS6, FCM most tanulós, de jó lesz.
    Egyébként képzeljétek el, ha egy prém tank űber brutál lenne, mindenki venne egyet és azzal menne mindig, mert nincs hiányossága, akkor hol az üzlet ?