418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Régen én is így gondolkodtam, de nagyon sok ace tanker plecsnit szereztem a támadás módban. Ha már legalább közepes a csapat, akkor rettentő jól lehet spotolni és jönnek a medálok.
  • patchaou
    Ha csapat módban dobálja a játék az új medálokat, az direkt nem látszik a statisztikában?
  • nemtudommivan
    Redshire utalom miota atdolgoztak. Ugyanugy a dombokrol lovoldozik mindenki a szelen probalkozokra. A kulonbseg hogy ezt most mar mindket oldal megteheti.
  • patchaou
    Ki kell venni a pipát a játékmódok elől. Lehet hogy ezért nem nagyon válaszoltak. Nagy ritkán kipróbálgatom őket, de aztán rájövök, hogy a többség még normál csatában sem tudja merre van arccal, úgyhogy ki is veszem újra a pipát.
  • Simulacrum
    Nemrég vetettem fel ennek a játékmódnak a megbeszélését a fórumon, de nem sokan ugrottak rá. Én alapvetően úgy gondolom a támadók dolga a könnyebb, ha nem teljesen paradicsom a csapat. Talán Sigfried Line-on és Sand Riveren van esélye a védőknek, de pl. Karelián kb. semmi, Erlenbergen is csak akkor ha sok TD van náluk és jó spotterek. De amióta új a térkép még jobban javultak a támadók esélyei.
  • Toweliee
    Este megnézem, köszönöm!
  • popey8
    Azért tud a T30 ilyet is:) De alapvetően az jellemző rá, amit leírtam. Fun faktora jóval az átlag alatt szerintem. Pl. foch-al vagy obj-tel sokkal szórakoztatóbb a játék.

• Pares
    Az utolsó előtti képen az ott az E-10!!!
  • GabeE3e
    Ezzel, nem értek egyet,mert többek között Highway-t módosították,ahol korábban a város felől kezdő csapat óriási előnyben volt,valamint Erlenberg-en ,azzal ,hogy a foglaló köröket áthelyezték, alább hagyott a brutális kemp, persze lehet,később visszatér,amint megismerik az emberek ezt az új felállást,valamint az átdolgozott Redshire - is szerintem sokkal jobb lett azzal,hogy kettes oldalon többé kevésbé megszűntették a módosításokkal a hegyen ücsörgést, és most már átlehet rongyolni a másik oldalra,ahol létrehoztak egy dombos részt,ahol remekül lehet harcolni,ami nekem nagyon szimpatikus, szóval nekem tetszenek a módosítások, de persze kíváncsi vagyok,hogy mire gondoltál,amikor azt írtad,hogy szétbarmoltak pályákat.

• patchaou
    Nincs hát, teljesen bugmentes és tökéletes a játék XD
  • madmanic
    Ma este volt egy kis időm játszani, és egy kérdésem lenne..

Biztosan nincs más fejleszteni/javítani való mint a néhány normálisan játszható pálya szétbarmolása..?
  • lammaer
    Replayod van? Hátha tudunk segíteni....
  • bornofakone
    tornyoshoz képest is kritikán aluli sztem :)
    tiert nézve talán csak a t25/2 múlja alul. (pl. tierjéhez hasonlítva kritikán aluli annak is a dpm-je. főleg ha azt nézzük h TD.)

Mind1 is igazából. Kezdi picit megmakacsolni magát és jönnek a 3k avg-s körök. De azért marad a csatánként 1 "wtf, dafuq, hajtépéses" lövés. (az a minimum, olyan köröm még nem volt mikor azt mondtam volna h na végre, minden betalált)
  • yossarianHUN
    De Objectnek nincs hozzá tornya. A tornyosokhoz hasonlítsd a RoF-ját.
  • Oddball29
    De én pl. csak kólával használom, hogy elviselhető legyen a kriminális újratöltési és célzási ideje.
  • popey8
    Én a 120-assal csináltam meg az Ace tankert. Én is szívesen visszaraknám rá, csak sajnos T10-ben annak 0 a visszatartóereje.
  • bornofakone
    hát obj704 14 sec. körül tölt (14.14 nem emlékszek pontosan), az konkrétan 4 sec....ami óriási különbség. Az meg még hagyján h BL-10 is hektikus....de ennyire azért nem.

Artyt ne is mond....2x 1 shotoltak már, s-51, meg gw tiger p. Hulldown is csak addig jó, míg rád nem kezdik tölteni a gold-t. Csak úgy fröcsög a heat a pofámba (ha a lövegpajzsot kapják el még jól is járok), de ma lőtt át JT lövegpajzson keresztül is...csak pupilláztam h mi a ...:D

Szval eddig nagyon nagy csalódás, pedig direkt teszt szerókon mindig kijáratom a tankokat rendesen, amire rámegyek live-on, h biztosabb legyek a dolgomban. Teszt szerón kényelmesen tartottam vele a 3k avg dmg-t. Itt 2,3k amit t8-s td-kel simán megütöm. Már nagyon nagyon gondolkozok h a 120-st felrakom rá, hiába kis alfa, de legalább pontosabb lesz, meg gyorsabb. (foch-n is utáltam a kis alfát....de még mindig jobb mint a 0-s krit. 1 papír oldalába és utána 18 sec. várakozás).
  • Oddball29
    E4 nem olyan vészes. Tornyára kockázatos lőni a nagydarab pajzs miatt. Teste is pattogós. Messziről kifejezetten nehéz célpont.
  • ToCsEk
    jah értem
    meg is vannak
  • Rotterdam1
    ha még 1x engem betesz erlemberg védd meg a bázist olyan lazán kilépek...90%-ban a támadó nyer. hogy nem vették még észre ezek a belarusz seggfejek?!
  • JeffDunham
    Ez ESL. Ide jönnek a ruszkik powerkedni új acc-al. Én csak beestem véletlen. Sajnos pechünk volt.
  • ToCsEk
    pedig de én úgy tudom hogy nem csak heavyre szokták adni mint most ferbuár 1-15ig volt a brit td ott van hivatalos oldalon :D

red-r
    hát én causal wot palyer vagyok nem követem se cw se esport wot klánokat twitchen szokott pár redes orosz streamelni ez de akkor most átjöttek eura? vagy mi ez a red-r? nemtudom :)
  • popey8
    Sajnos nem tudlak megnyugtatni. Ez ilyen marad végig. Pontosan ugyanezeket a problémákat írtam le 1-2 hete. Papír szarok oldalába sokszor nullás, ha nincs teljesen összeszűkülve a célkereszt, akkor 10-ből 9x (ha nem 10x) mellé lő, álló célpontot is gyakran téveszt el és mostanában többször ad minimum közeli sebzést. Ha van arty, akkor a hull downnal szart se érsz, mert olyan lassú (toronyforgatás+forgás, gyorsulás), h lehetetlen elkerülni a lövedéket. Ráadásul nagyon érzékeny (főleg a "motorháztető"), többször kaptam már hetes artytól 1k feletti sebzést. Én ennél sokkal jobbnak gondoltam a T30-at, de ezek után megy a kukába, amint kifejlesztem az E4-t. Tudom az se lesz jobb, mert még hull downban se használható, de úgy is csak CW-re kell.
  • Simulacrum
    Én se értem ezt az új acc dolgot. Én pont örülök, hogy a régi eredményeim miatt nem túl jó a színem, így kevésbé tűnök fel. Szerintem nem csak én játszom úgy, hogy ha van az ellennél lila, akkor simán őt keresem és próbálom legalább pár hptól megszabadítani, ha nem is tudom megölni. Artyval is szerintem a lilákat keresi, aki jó játékos.
  • KamionosBarat
    Tényleg nem mond a számodra semmit az, hogy RED-R?
  • JeffDunham
    Öööööö itt valami nem oké.

Január-február Jpz E100? Ez most van.
    A másik pedig a brit. Az FV215b(183) és nem a heavy.
  • yossarianHUN
    Ez nem T30-exkluzív dolog, én is lőttem ma egymás után 3 tracket két, merőlegesen oldalát mutató E-75-be JP E-100-zal.
    Lassan tölt? Hát 750-es alfájú ágyútól gyors töltést várnál?:) T10 TD-k se töltenek sokkal gyorsabban, a nagy alfások legalábbis nem.

Nem tudom, én csak tesztszerón próbálgattam rendszeresen, ott nagyon bejött, de én szinte mindig jó emlékeket viszek magammal tesztszeróról. Talán mert ott nincs az emberben az agyérgörcs, hogy a majomparádé csapat miatt negyvenezret fogok perkálni a kör végén.
  • ToCsEk
    mintha nem rég kérdezte volna valaki milyen tankokra volt Top of the Tree event, most megtaláltam :)

Month Days Year Tank Nation
    May 1-15 2013 IS-7 Soviet
    May 15-29 2013 T110E5 American
    June 1-15 2013 E-100 German
    June/July 15-1 2013 Foch 155 French
    July 1-15 2013 FV4202 British
    July 15-29 2013 T57 American
    August 1-15 2013 Batchat French
    August 15-30 2013 Leopard 1 German
    September 1-15 2013 T-62A Soviet
    September 15-30 2013 Maus German
    October 1-15 2013 Obj 268 Soviet
    October 15-30 2013 AMX 50B French
    November 1-15 2013 M48A1 Patton American
    November 15-30 2013 113 Chinese
    December 2-16 2013 121 Chinese
    January/Feb 20-3 2014 Jagdpanzer E 100 German
    February 3-17 2014 FV215b British
  • zsupeti
    Szintén 1440x900 ban tolom,de nálam a 110 78 jött be.
    Amit foxi ajánlott az nálam még így is lassú,de evvel az értékkel már pöpec.
  • bornofakone
    t30-al más is tapasztalt olyat, h 155-s gunnal, konkrétan álló célpontot, nem h nem talál el, de konkrétan eltűnik a shell, az meg fenomenális mikor oldalt állnak a tankok (JT, wte100, borsig és csupa-csupa papír szarok) és konkrétan a lövedék repül nyíl egyenesen, kezdek örülni neki h milyen szépet csapok bele, és rögtön előtte bele a track-be...és kész.

Az hagyján h 18+ sec alatt tölt (oké, nem 100%-s legények...de na). Érdekes h TD létére is mocskos lassan tölt....komolyan ilyen hibák mellett, pedig még jobban kijön ez....egyszerűen sírni tudnék ettől a tanktól. Teszt szerón lejátszottam már vele több mint 500 csatát tuti, bétában volt t30-m, imádtam (persze miután td lett mocskosul lenerfelték és szétb.szták)de tudom h kell vele játszani (t34-em is van), nem vagyok 1 gyenge játékos....és komolyan egyszerűen kínzás.

(1x próbálkoztam vele clutch shottal....világűrbe ment...). Milyen TD az, aminek szar a gunja?! (legfontosabb dolog...vicc:D)

Bocs a sírásért, de nyugtassanak meg a t30 tulajok h lesz még jobb is :D
  • ToCsEk
    minek ezeknek új acc?
    statbúzák, mintha érne bármit is :D
  • joe38
    Emberek,ezt a hulladék láthatósági rendszernek nevezett valamit nem akarják már átalakítani????Komolyan mondom, ez már vicc,hogy szinte minden csatában ez megy,mint ma is,hogy 3 tank úgy jön el tőlem 50 méteren belül,hogy nem veszem észre őket!!!,vagy hogy amikor rálövök egy láncolt tankra ami 100-150 m közt volt,egy lövés kellett neki,lövök mondom tuti kill,erre a tank 1-2 másodpercen belül sutty eltűnik,olyan mintha a lövedék átment volna rajta!!!!
  • JeffDunham
    Persze kivel dobja össze az embert? Naná hogy Red Rush...

• Destydeme
    Vagyis a kalkulátor nem biztos,h jó,amit fox berakott,szal lehet emelni kell a számokat.

Fox 110,70et mondott kezdésnek.Aztán lehet 120,70-75,én már nem lépek be.
  • yossarianHUN
    Ma már nem játszom, de kösz a tippet, holnap kipróbálom.
  • Destydeme
    Elvileg 90,74 kell,ha játszol gyorsan nézd meg.

Filepath: C:Program Files (x86)World of Tanks
    es_mods.8.11guiavatar_input_handler.xml

Itt írd át.
  • foxbat88fx
    írd át
    én átírtam 120 és 70 re
    előtte 110 és 64 volt vagy mi, most már fasza
    de ez a lagg vmi szánalmasan szar!!!
    ELC AMX-el nem tudtam kilőni egy 120 WN8-as M5 stuart-ot mert a skuló 10 méterrel mindig a tank mögé ment !!! PFFFFFF
    hülye balfasz seggfej WG-sek
  • yossarianHUN
    Nem hiszem, én 1024x768-on játszom, és nálam is vánszorognak.
  • yossarianHUN
    Vagy lehet hogy nem is tavalyelőtt volt az, hanem már 2013 eleje.
  • yossarianHUN
    Elméletileg a második francia heavy ág tagja, amit még tavalyelőttre ígértek. Már úgy volt, hogy mindjárt jön, mindjárt jön, már konkrét időpontokat mondtak, aztán egyszercsak kuss lett, és azóta síri csend és hullaszag.