A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sajnos nem tudlak megnyugtatni. Ez ilyen marad végig. Pontosan ugyanezeket a problémákat írtam le 1-2 hete. Papír szarok oldalába sokszor nullás, ha nincs teljesen összeszűkülve a célkereszt, akkor 10-ből 9x (ha nem 10x) mellé lő, álló célpontot is gyakran téveszt el és mostanában többször ad minimum közeli sebzést. Ha van arty, akkor a hull downnal szart se érsz, mert olyan lassú (toronyforgatás+forgás, gyorsulás), h lehetetlen elkerülni a lövedéket. Ráadásul nagyon érzékeny (főleg a "motorháztető"), többször kaptam már hetes artytól 1k feletti sebzést. Én ennél sokkal jobbnak gondoltam a T30-at, de ezek után megy a kukába, amint kifejlesztem az E4-t. Tudom az se lesz jobb, mert még hull downban se használható, de úgy is csak CW-re kell.