banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• GabeE3e
    Ezzel, nem értek egyet,mert többek között Highway-t módosították,ahol korábban a város felől kezdő csapat óriási előnyben volt,valamint Erlenberg-en ,azzal ,hogy a foglaló köröket áthelyezték, alább hagyott a brutális kemp, persze lehet,később visszatér,amint megismerik az emberek ezt az új felállást,valamint az átdolgozott Redshire - is szerintem sokkal jobb lett azzal,hogy kettes oldalon többé kevésbé megszűntették a módosításokkal a hegyen ücsörgést, és most már átlehet rongyolni a másik oldalra,ahol létrehoztak egy dombos részt,ahol remekül lehet harcolni,ami nekem nagyon szimpatikus, szóval nekem tetszenek a módosítások, de persze kíváncsi vagyok,hogy mire gondoltál,amikor azt írtad,hogy szétbarmoltak pályákat.