banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    t30-al más is tapasztalt olyat, h 155-s gunnal, konkrétan álló célpontot, nem h nem talál el, de konkrétan eltűnik a shell, az meg fenomenális mikor oldalt állnak a tankok (JT, wte100, borsig és csupa-csupa papír szarok) és konkrétan a lövedék repül nyíl egyenesen, kezdek örülni neki h milyen szépet csapok bele, és rögtön előtte bele a track-be...és kész.

Az hagyján h 18+ sec alatt tölt (oké, nem 100%-s legények...de na). Érdekes h TD létére is mocskos lassan tölt....komolyan ilyen hibák mellett, pedig még jobban kijön ez....egyszerűen sírni tudnék ettől a tanktól. Teszt szerón lejátszottam már vele több mint 500 csatát tuti, bétában volt t30-m, imádtam (persze miután td lett mocskosul lenerfelték és szétb.szták)de tudom h kell vele játszani (t34-em is van), nem vagyok 1 gyenge játékos....és komolyan egyszerűen kínzás.

(1x próbálkoztam vele clutch shottal....világűrbe ment...). Milyen TD az, aminek szar a gunja?! (legfontosabb dolog...vicc:D)

Bocs a sírásért, de nyugtassanak meg a t30 tulajok h lesz még jobb is :D