A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #292656 hát obj704 14 sec. körül tölt (14.14 nem emlékszek pontosan), az konkrétan 4 sec....ami óriási különbség. Az meg még hagyján h BL-10 is hektikus....de ennyire azért nem.
Artyt ne is mond....2x 1 shotoltak már, s-51, meg gw tiger p. Hulldown is csak addig jó, míg rád nem kezdik tölteni a gold-t. Csak úgy fröcsög a heat a pofámba (ha a lövegpajzsot kapják el még jól is járok), de ma lőtt át JT lövegpajzson keresztül is...csak pupilláztam h mi a ...:D
Szval eddig nagyon nagy csalódás, pedig direkt teszt szerókon mindig kijáratom a tankokat rendesen, amire rámegyek live-on, h biztosabb legyek a dolgomban. Teszt szerón kényelmesen tartottam vele a 3k avg dmg-t. Itt 2,3k amit t8-s td-kel simán megütöm. Már nagyon nagyon gondolkozok h a 120-st felrakom rá, hiába kis alfa, de legalább pontosabb lesz, meg gyorsabb. (foch-n is utáltam a kis alfát....de még mindig jobb mint a 0-s krit. 1 papír oldalába és utána 18 sec. várakozás).