418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #293113 395, egyébként tulajdonképpen mindegy, csak furcsállom, ha már egyszer patch notesba írták. Bár lehet, hogy nem kéne. -
R3nton #293112 Elvileg már "csak" 400, de őszintén. Nem mind1, hogy 450 vagy 400? :D -
yossarianHUN #293111 Nem csökkentették le az Obj. 268 goldjának az átütését? Most nézegetem ingame, és még mindig 450-et írnak rá. -
R3nton #293110 Nem tilos kihúzni a medeket. Húzzál ki egyet, ha annyira OP-k. Tudod azt te, hogy nem OP-ok. Téged egyetlenegy dolog zavar igazán. Amikor 1vs1-ben nem tudod kivédekezni fochoddal a medet. Ez zavar téged igazán.
Nem véletlen, hogy éppen a fochot húztad ki és nem az M48-t. Ne gyere itt a kamu dumával, hogy nagy alfás tankot akartál meg bla-bla. Akkor miért nem a jpze-100-t húztad ki, tessék az nagy-alfás.
Huúzzál ki egy medet ha OP, nem kell itt sírni. OP a TD megfogtam és kihúztam a WT-t ennyi. Most már nekem is van ebből is abból is. -
DarkDays #293109 2013.12.9 nél kezdj el keresgetni fórumon kb 1-2-3 napot még visszább és megleled -
Malarki #293108 F*szom, mióta beírtad azóta keresem az első hsz-em itt, mert én is erre panaszkodtam, de persze hiába. Ez a fórumkereső még mindig egy vicc. -
FosTalicskaa #293107 Igen, pontosan arra értettem, hogy nem néhány kirívó eset van hanem majdnem minden csatában 30-40% a hatásos lövéseim száma (no lag, no fps probléma), míg engem a páncélom kb semmitől sem véd. Szóval a lényeg, hogy én a saját rám irányuló lövedékek ellen is legalább valami hasonló random védelmet várnék de nem... és nem vagyok hülye, ha idegesít ez a jelenség akkor úgyis visszanézem a battle resultokat aztán látom, hogy igazam van e vagy sem, azok sohasem hazudnak.
Ezért is utálom annyira a medeket, mert nem elég, hogy gyorsak, még tűzerőben is messze túlszárnyalják a heavyket. Én kb továbbra is úgy vagyok vele hogy nem td nerf + rejtett arti erősítés kellett volna, hanem egy masszív heavy buff. -
lammaer #293106 a 30k eset részt it most nem értem.
Itt most azt jelenti hogy minden csatádban ez van? -
Ez a topik is azt bizonyítja hogy sokaknak meggyűlik a baja vele. :) Bárcsak hamarabb utánanéztem volna, nem szívtam volna annyit vele. -
suba53 #293104 Nem lennének anyagi gondjaim, az biztos. :-) -
Hát most hogy mondod... Akkor régen volt na! :D -
lammaer #293102 Na, még egy unortodox ember. Parlamentbe vele ;P -
lammaer #293101 Nem is olyan rég? :) -
suba53 #293100 Sajnos az adott eventnél még csak pár 8-as med tankom volt, így az általad említett eszesség, hogy úgy mondjam meddő maradt. :-)
De mint mondtam nem ez az általános harcmodorom, csak bizonyos helyzetekhez alkalmazkodva nem vetem meg a szokatlan módszereket sem. -
"Ami kibaszás a WG-től, az a tier 4-es lightok scout szerepbe kényszerítése. szegény néhány 100 csatás playereknek valóban gőze nincs mit kellene csinálni..."
Ezzel nem is olyan rég még én is így voltam, fú de gyűlöltem a panzer 38 na-t emiatt. :D -
nemtudommivan #293098 Port már nincs benne a játékban ? -
Greenscape #293097 Legyen annyi eszed ha mar csak 2-3 kill kell az eventhez T10-es tankot vigyel amivel biztosan nem rak alulra.
A masik, hogy buko meccsen is lehet killt gyujteni nem csak ha nyertek. -
:)
ui: már nem csak a WGnél dolgozom :D -
barkov6 #293095 Aki fizet, az is. -
Külföldi oldalon (wotauctions) simán el lehet adni annyiért a szóban forgó accot. Nem a csóró magyaroknak kell árulni, ennyi a lényeg:) -
Gyuszopapa #293093 Ezt hívják csapatmunkának. -
suba53 #293092 Ez nagyon szép, és jó. De ha akkor kapsz 250.000 bónuszt, ha van mondjuk 24 killed, és már lefeküdnél, de még hiányzik 3, amikor sorban olyan meccsekbe rak, ahol esélyed sincs, akkor megnézem én azt a Sztahanovistát, aki inkább lemond a bónuszról, és büszkén dobja ki azt a kevés idejét, de végigjátszik minden esélytelen meccset.
És itt az esély nem a győzelemre, hanem a kill-re vonatkoztatva értendő.
Így fogd fel, és akkor mindjárt érthetőbbé válik a dolog. :-) -
Paradoxon61 #293091 "Az hogy megfutamodik mert úgy látja csata elején az nem stílus az szánalmas."
Nézőpont kérdése. Ha neki ez így jó, legyen, ezért nincs joga elítélni senkinek.
Én ilyenkor inkább vagy arra hajtok hogy minél több spot, vagy arra hogy minél több hp lelövés és kill legyen. Attól függően mivel játszom éppen. Light-al ritkán játszom, tehát inkább ilyenkor a hp és killre hajtok. -
FosTalicskaa #293090 Jó, majd ha írsz egy olyan feature-t ami random beadja neked ugyanzt az eseményt 30k esetben akkor majd hivatkozhatsz erre. De a wg-nél egy jól kivehető minta van minden esetben. Ami növelve a csataszámot csak méginkább alátámasztja az összképet. Te azt mondod pszeudó, én meg azt hogy ez egy összetettebb algoritmus. -
Paradoxon61 #293089 Sokan, főleg azután, hogy folyamatosan mást sem lát az ember, mint azt, hogy mindenki a maga játékát játsza, tojik a többire, de közben a chaten meg visít, hogy a másik nem csapat játékos.
Végeztem egy tesztet ELC AMX-el. Felszereltem rendesen mindennel ami a spothoz kell.
20 meccsből 1x volt olyan, hogy én araszoltam előre, mögöttem 4 heavyval, ahogy én spottoltam az út mellett végig az enemy tankokat, ők úgy kapkodták ki őket sorban. Ez az a pálya ahol egyik oldalt út, másik oldalt vasút van.
Végig mentünk úgy az enemy bázisig hogy egyetlen tankot nem vesztettünk és 8 enemyt lőttek ki, akiket én derítettem fel nekik.
Egy alkalom a 20-ból. A többiben meg úgy viselkedtek mint akik idióták. Berongyoltak a felderített célok közé xarrá lövetni magukat, eltakarni a célt a másik elől, csak nehogy a másik lője ki.
-
Gyuszopapa #293088 Az hogy megfutamodik mert úgy látja csata elején az nem stílus az szánalmas.Egyenértékű azzal mint aki símán kilép.Soha nem léptem még ki csatából,volt már hogy kifagytam vagy kidobott a játék de azért mert úgy mérlegeltem hogy semmi értelme azért még soha.Küzdöttem még ha reménytelen volt is mert remény mindig van.
Csaták dölnek el olyan apróságon például:hogy éppen balról vagy jobbról kerülsz meg egy sziklát mert úgy lehet egy olyan esemény láncolatát indítod el ami teljesen megváltoztatja a csata menetét.
Láttam már fullos epic játékosokból álló csapatot elhullani többnyire pirosokból álló ellenség ellen. -
suba53 #293087 Vagyunk így egy páran. :-) -
suba53 #293086 Tegnap előtt Sand riveren támadó voltam Chi-To-val. Felmentem a hegyre sniperezni. Volt pár találatom. Három T7-es heavy bement a keleti völgybe, és elakadtak a védőkben. Köztük egy T29-es.
Lerobogtam a mögöttük levő domb fedezékébe, és onnan is próbáltam segíteni.
Az rossz pozíció volt, így a folyómederben elmentem jobbra, és onnan feljőve kilőttem egy Stug-ot, és két tigrist, akiket oldalba, hátba kaptam.
A T29 olyan szitok áradatot eresztett el, hogy legközelebb megöl, meg hasonlók, mert kinyírtam azokat a tankokat, amikkel ők szenvedtek, és hogy milyen dolog pár HP-ról kiszedni az ő prédáját.
Gondolom lecsillapodott, amikor meglátta hogy top sebzéssel simán megelőztem a T7 heavy-ket, és nem csak az ő 3 tankja kilövésével. :-)
-
Paradoxon61 #293085 Neked van igazad suba53. Ne azzal foglalkozz kinek mi a véleménye róla, hanem játszd a magad játékát, stílusát. Ez egy játék, aminek az a lényege hogy szórakoztasson. Ha már nem szórakoztat, akkor abba kell hagyni. Engem például nem érdekel, hogy melyik tanknak ki milyen szerepet talált ki, vagy képzel el. Olyan szerepben fogom használni, amilyenbe én szeretném és kész. :) -
Oddball29 #293084 OFF - Update- The Red Star képregények
-
suba53 #293083 Nem azt mondtam, hogy mindig így játszom, csak azt, hogy más preferenciáim vannak mondjuk eventek idején.
És olyankor bizony önző módon azt nézem, hogy engem mi visz közelebb a célhoz. És a cél soha sem a statisztikai adatok fényezése.
Amúgy egyébként kifejezetten csapatjátékot játszom, ami a többieknek is jó. Épp minap lepődtem meg, hogy baromi sokszor vagyok a top 3-ban. Sebzésre, xp-re, sokszor úgy, hogy játék közben mondom de jól tolja XY, aztán a játék végi összeállításban látom, hogy a dupláját sebeztem. :-) -
besti #293082 Hírek szerint dolgoznak azon, hogy újra legyen értelme lighttankokkal játszani. Remélem ez azt is fogja jelenteni, hogy tier 6 alatt nem lesznek már kötelező scoutok. Pl. kihúznák a lightok tier 8-ig, így már nem lenne szükség tier 4 scoutra (egyébként sem érnek sokat, hacsak nem tapasztalt játékos kezeli). -
lammaer #293081 helyesebben T4es... -
lammaer #293080 Ja, az egy hiba a WG részéről. Pont van egy kollégám, pár 100 csatás, és teljesen ki van akadva a t5es lightannktól.
Nem tud mást csinálni, rongyol be azt reménykedik hogy lesz vmi spot. Igaz, senki nem mondja meg neki ingame, hogy azzal hogy felvillantja az ellent semmit nem ér... -
SzocsA #293079 Nekem 8 -
lammaer #293078 50% randomság rengeteget jelent.
Valószinüleg ott lehet bennünk a különbség, hogy én pl ma is teszteltem egy websiteon egy ilyan featuret, hogy egy bizonyos featuret a usereknek configurálható eséllyel adunk be.
Szépen beállítottam 50% esélyt és tudod mi volt: egymás után 5x adta be az OFF állapotot. És itt nincs szergej aki figyeljen, vagy nem kellett senkt megvédeni.
Számítástechnikában ez a random. Nem igazi, csak pszeudó.
Szóval amikor este hazamegyek, és látok 5x egymás után bouncet, akkor ezért nem kapom fel a vizet.
ui: nem a WGnél dolgozom :D
-
besti #293077 Elég sokan így gondolják sajnos, mondom én, hogy sajnos, mert így tönkreteszitek azok játékát is, akik viszont figyelnének a statra. Bizonyos pályákon, bizonyos felállásnál, bizony fontos szerepük lehetne a low tier tankoknak. Pl. malinovka, murovanka, ha csak nagy TDk, artik, heavyk vannak, bizony egy 2 tierrel kisebb med vagy light döntő lehet jó szpottolással. Persze amikor berohannak az ellenfélhez, és meghalnak mielőtt még a nagyok betöltenek, vagy lőtávolba érnek - akkor aztán tényleg jó hogy 3 tankot felvillant. ilyen meccsek szoktak akkor 1 percen belül 0-5-ről indulni.
Ami kibaszás a WG-től, az a tier 4-es lightok scout szerepbe kényszerítése. szegény néhány 100 csatás playereknek valóban gőze nincs mit kellene csinálni, csak elindult mondjuk a PzIV felé. És régen úgy rémlik az AMX40 is scout volt :) -
suba53 #293076 Furcsa dolog ez a statisztika!
Közeledek a 10k csatához, de még egyet sem játszottam úgy, hogy bármiben befolyásolt volna bármilyen statisztika.
Amikre odafigyelek, az az eventek követelménye, hogy minél több kreditet farmoljak. Olyankor simán elbukok meccseket, akár tudatosan is, hogy minél előbb mehessek egy következő, normálisabb felállású meccsre. És nem érdekel, hogy ezzel romlik akármelyik statom.
Ha például kill kell még, és berak alulra gyenge tankkal, akkor nem próbálok, sunnyogva taktikázni 10-15 percet, mert kidobott idő. Akkor csinálok valamit gyorsan, spot, vagy ramm, és elhullok, remélve, hogy a spot segített valakinek. És megyek tovább.
Ha XP kell, akkor a duplázásokat erőltetem, rendszerint bejön.
Akkor állok neki grindelni egy tankot, ha elérhető közelségbe kerül a következő.
Mindezt úgy, hogy jelenleg 16 vonalat viszek párhuzamosan, és 36 tankom van garázsban.
Én így szeretem, változatosan. :-) -
besti #293075 Megerősítem én is, hogy a játék legnagyobb stock tank szopása az E50. Én azzal fejlesztettem ki az E75-tel közös nagy motort is (amit azóta már eltöröltek). Megkockáztatom, hogy stock-ként lassabb mint egy heavy, viszont a camoja azokkal egyenértékű. Amint megmozdulsz villan a lámpa. Mindezek mellé sebezheted a kemény 240-eket, ami aztán nagyon megrettenti a többieket azon a szinten (én freeből ráraktam a kisebb 9es ágyút, de az sem ér sokat). Viszont mikor fullos lesz, egész másik tank. 220 pen elég még tier Xbe is, és az már 400 körül csap. Páncélzathoz képest kissé irreálisan nagy a sebessége, így a 9-es vagy kisebb medeket is bátran letámadhatod. Azok nagy eséllyel pattognak a beforgatott frontról. Igazi light/med gyilkos lesz belőle. -
Malarki #293074 Csakhogy az MM nem veszi figyelembe a játékosok teljesítményét, csak a tankokat figyeli. Nem fognak képesség alapú MM-et csinálni, ezt már sokszor elmondták, hiába sírnak érte sokan. Ez van, ezt kell elfogadni.
Lowtierben ez még annyira nem zavaró, de amikor T9-10 vannak ilyen csapatok az már azért idegesítő.