A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #293076 Furcsa dolog ez a statisztika!
Közeledek a 10k csatához, de még egyet sem játszottam úgy, hogy bármiben befolyásolt volna bármilyen statisztika.
Amikre odafigyelek, az az eventek követelménye, hogy minél több kreditet farmoljak. Olyankor simán elbukok meccseket, akár tudatosan is, hogy minél előbb mehessek egy következő, normálisabb felállású meccsre. És nem érdekel, hogy ezzel romlik akármelyik statom.
Ha például kill kell még, és berak alulra gyenge tankkal, akkor nem próbálok, sunnyogva taktikázni 10-15 percet, mert kidobott idő. Akkor csinálok valamit gyorsan, spot, vagy ramm, és elhullok, remélve, hogy a spot segített valakinek. És megyek tovább.
Ha XP kell, akkor a duplázásokat erőltetem, rendszerint bejön.
Akkor állok neki grindelni egy tankot, ha elérhető közelségbe kerül a következő.
Mindezt úgy, hogy jelenleg 16 vonalat viszek párhuzamosan, és 36 tankom van garázsban.
Én így szeretem, változatosan. :-)