banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Paradoxon61
    Sokan, főleg azután, hogy folyamatosan mást sem lát az ember, mint azt, hogy mindenki a maga játékát játsza, tojik a többire, de közben a chaten meg visít, hogy a másik nem csapat játékos.
    Végeztem egy tesztet ELC AMX-el. Felszereltem rendesen mindennel ami a spothoz kell.
    20 meccsből 1x volt olyan, hogy én araszoltam előre, mögöttem 4 heavyval, ahogy én spottoltam az út mellett végig az enemy tankokat, ők úgy kapkodták ki őket sorban. Ez az a pálya ahol egyik oldalt út, másik oldalt vasút van.
    Végig mentünk úgy az enemy bázisig hogy egyetlen tankot nem vesztettünk és 8 enemyt lőttek ki, akiket én derítettem fel nekik.
    Egy alkalom a 20-ból. A többiben meg úgy viselkedtek mint akik idióták. Berongyoltak a felderített célok közé xarrá lövetni magukat, eltakarni a célt a másik elől, csak nehogy a másik lője ki.