A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
besti #293075 Megerősítem én is, hogy a játék legnagyobb stock tank szopása az E50. Én azzal fejlesztettem ki az E75-tel közös nagy motort is (amit azóta már eltöröltek). Megkockáztatom, hogy stock-ként lassabb mint egy heavy, viszont a camoja azokkal egyenértékű. Amint megmozdulsz villan a lámpa. Mindezek mellé sebezheted a kemény 240-eket, ami aztán nagyon megrettenti a többieket azon a szinten (én freeből ráraktam a kisebb 9es ágyút, de az sem ér sokat). Viszont mikor fullos lesz, egész másik tank. 220 pen elég még tier Xbe is, és az már 400 körül csap. Páncélzathoz képest kissé irreálisan nagy a sebessége, így a 9-es vagy kisebb medeket is bátran letámadhatod. Azok nagy eséllyel pattognak a beforgatott frontról. Igazi light/med gyilkos lesz belőle.