banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FosTalicskaa
    Igen, pontosan arra értettem, hogy nem néhány kirívó eset van hanem majdnem minden csatában 30-40% a hatásos lövéseim száma (no lag, no fps probléma), míg engem a páncélom kb semmitől sem véd. Szóval a lényeg, hogy én a saját rám irányuló lövedékek ellen is legalább valami hasonló random védelmet várnék de nem... és nem vagyok hülye, ha idegesít ez a jelenség akkor úgyis visszanézem a battle resultokat aztán látom, hogy igazam van e vagy sem, azok sohasem hazudnak.

Ezért is utálom annyira a medeket, mert nem elég, hogy gyorsak, még tűzerőben is messze túlszárnyalják a heavyket. Én kb továbbra is úgy vagyok vele hogy nem td nerf + rejtett arti erősítés kellett volna, hanem egy masszív heavy buff.