418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #296239 Hát ha magyar tankok is lennének benne, akkor én is nézném .
Ezt a skin módot én is kipróbálom. Magát a sorozatot nem utálom, csak kicsit kiakadtam rajta.
De erősíts meg abban , hogy a tankokban nem lakoznak szellemek, mint a yugioh-ba vagy a beyblade-be azok az ezeréves szellemek.
Yugioh az amúgy jó, csak vártam mikor lesz kis és nagy vak, és zseton. -
R3nton #296238 Múltkor lerántottam a vizes törölközőt a T34-ről. Vissza kell szívnom amit mondtam. Tényleg nem dobál most olyan sokat vele 10-esbe, és így már elég jó vele játszani. Viszont párszor berakott ma is 10-esbe, akkor egy rakás fos kört mentem. 10-esek ellen nagyon szar.
beadta neki a random (T34 replay)
Nem rossz kör, az akcióval együtt 192000-t adott. És a végén a caernek 3 killje volt, hozzásegítettem őt is a 75k-hoz, mert annyira bosszantó, mikor 3 killed van és valami nyomi kilövi előled avagy a "nem adja be neki a random"... -
bornofakone #296237 Akkora baromságot írsz, már ne haragudj.
Azzal nem változik semmi, ha elkezdi mindenki kilődözni a saját artyjait, csak megszaporodik a TK, és ezt látva a WG csak szigorít az egészen :)
1 kilőtt tankért cserébe 1 hét bann v ilyesmi. WG leszarja h meddig lesznek bannolva az emberek, a megvásárolt prém attól még ketyeg, utána meg ha már lejár a prém, a delikvensek 90% ugyan úgy fog venni. Rengeteg ember számára ez a játék olyan mint a rossz drog. Bármennyiszer röhögi pofán Serb a userek nagy részét, attól még ömlik be a pénz. Amúgy meg, tényleg ha jól esett ez az 1 napos bann, tudod h mit kell tenned, saját csapatodból lődd ki az összes noobot ma, és hátha kapsz 3 hónap bannt. De úgy se teszed meg, mert te is szereted ezt a game-t, te is imádsz vele játszani, "függő" vagy te is. Ahogy anno Renton is mondta h többet nem fog ide írni, v h Foxi is abbahagyja a game-t (ha jól emlékszem), és láss csodát, még mindig itt van mindenki :D
Én is utálom az artykat, (TD buzi vagyok), de kellett most h felcsavarják megint őket sunyiba, confrontation-n kívül már alig v nem is látok ilyen sok td-s csatákat, megcsappant a számuk a nerf miatt is. Engem is mocskosul zavar, mikor vörösjózsi a 600 eff-jével 1 jó kis f2f harc kellős közepén elbassza az esélyeim, és kilő/eldönti a kis harcom kimenetelét. Majd boldogan konstatálva a vergődésem (természetesen ilyenkor 1-2 sort azért whine-olok neki) túrja tovább az orrát.
2-3 artyval együtt tudok még élni, de h újra 4-5 van és 8-10-s tierű csodák rettentően buta játékosok kezében, kitűnő kombó.
Ettől függetlenül kaptam 1 hét prémet (vmilyen küldetés miatt), nagyon jól ki tudtam használni, több mint 300k xp-t nyomtam bele a játékba (csak ha 3 tankot számolok, amúgy több mint 400k xp jött össze mivel 21k free xp-vel lett több :D)
Most elképzelheted mások is h tudnak haladni a prémmel, és akk miért ne venné meg? Leszarja h Serb megszopatta őket, vállat vonnak, és mivel játszani akarnak, haladni akarnak, fejlődni akarnak és kreditet akarnak, ezért kell nekik a prém. Főleg 1 szaros nyugati embernek, aki röhögve elszór pár eurót a játékért. (nem olyan sóher mint én aki még 1 forintot nem költött a játékra :D) BTW, az 1 hetes grind alatt, nekem is szar volt a WR-m pl, tele voltam paradicsom csapatokkal, sok noob artyval megfűszerezve stb. Hiába voltak jók a többi mutatóim (eff, avg. dmg, wn8, wn7 stb.) a WR csak csökkent....sírtam is miatta 1 pár hsz-t. De most h lejárt a prémem, konkrétan ott vagyok...h jaj de jó lenne megint 1 hét, v milyen durva lenne 1 hónap.
Természetesen ennél "erősebb" vagyok, és tartom a jó szokásomhoz/elvemhez magam, játékért, 1 forintot se :) -
foxbat88fx #296236 ez jó volt :D
srác megkérdezte (KV-4) közösben a csata elején hogy "T-44 or 416?"
írtam neki hogy "same shit" ... pont 416-al voltam
csata végére lett vele 4500 dmg-em XD
pont kifogtam egy jó kört vele, mert ezzel vagy jó kört mész vagy szart, mást nem lehet
-
virkir #296235 Kibaszottul unalmas a TE és társaid folyamatos vinnyogása.
Mi a búbánatos faszért nem törlitek a játékot és büntetitek szénné a WG-t?
Serb biztos kardjába dőlne aztán a pénzcsap helyett az ilyen marhák farkát szopkodná. Nem? -
Nihili #296234 Holnap ha belépsz a játékba meg fogod kapni az 1 nap prémet. -
Nem lehet hogy csak azok kaptak akik akkor voltak fent mikor a szerver döglődött ?
Hétfőn hozzám vágták, de csak jobb alul a szövegben volt pár sor nesze ne 1 nap. -
Nazarov77 #296232 Ó bizony, hogy van ám bőven fan által készített skin/mod bőven, én elég sokat használok is, a legénység iconjaim meg saját készítés :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Itt a panzer IVem:
Viszont kíváncsi lennék már a hivatalos modokra, még ősszel igérték, hogy lesznek.
Angelus1991ster:
Nagyon jó kis anime a girls und panzer, azoknak akik nem néznek animéket szokatlan lehet, hogy moe "kislányok" tankoznak, jó még animéseknek is az lehet :D
Ha a sztorival vannak akik nem tudnak megbarátkozni, miszerint felvehető iskolai óra a tankozás akkor ezeket le kell nyelni és a tankos részek miatt nézni.
A tankok nagyon jól meg vannak benne csinálva kívülről belülről amit nem sok filmben lehet látni ilyen részletesen, a csaták meg izgalmasak.
Idézet egy Chieftainnel (amcsi tankszakértő) készített interjúból:
"- most accurate tank movie? Girls und Panzer (tanks are very accurately done)"
Én speciel szeretem az animéket szóval hazai pálya és nem zavar a sztori, sőt. 1 év alatt 3x biztos végignéztem már mind a 12 részt + bónuszokat, és nyáron jön az Olasz csapat elleni mérkőzés amit kispóroltak a sorozatból, várós már.
-
FosTalicskaa #296231 Önuralommal nem lehet artit ölni. -
lammaer #296230 FElnőttek ezt megteszik bannolás nélkül is. Önuralomnak hívják a skillt amit keresel. :) -
FosTalicskaa #296229 Igaza volt annak aki letiltatta magát 3 hónapra a játékban. Én is kipróbáltam, kilőttem egy artit, megkaptam a napos eltiltást és nincs idegeskedés, ráadásul még jót is tett a lelkiállapotomnak, hogy valami gyökérnek tönkretettem a pálya széli kempelését. Ajánlom én is mindenkinek ezt.
Ha megszaporodnak a TK-k meg a döglött artista férgek, akkor a wg majd tényleg tenni fog valamit a vörös ikonos barmok ellen és tényleg lenerfeli őket vagy beteszik a checkboxot, hogy csak azok játszanak velük akik akarnak a többieket meg hagyják, had menjenek tankcsatába, ne pedig egy ocsmány állóháborúba, ahol lézerágyúkkal lövik őket 2km-ről.
Kár, hogy a sok ember akiket szintén idegesítenek ezek a dolgok, nem tesznek semmi ilyesmit. Inkább mérgelődnek, aztán meg ugyanúgy megnyomják a fizet gombot a wg vásárlás oldalán... pedig a wg úgysem bannolná ki a userei nagy részét, szóval még félniük sem kellene hosszú távon. -
nemtudommivan #296228 Nekem az is eleg lenne ha torolnek az airfieldet, artic regiont komarint meg a hozzajuk hasonlo semmirevalo palyakat. Meg lakevillet sem artana kicsit atdolgozni hogy a kis agyhalott basecamper ne tudjon mar beloni a varosba ha a templonnal allok es ne sebezzen mar belem ezreket ott td-vel.
Az osszes "csőpályát" is torolnem. Egymasnak szaladnak a juhok es kesz. Semmi taktikai lehetoseg. -
lammaer #296227 Skacok, itt nem azt írja hogyha a héten belépek, kapok egy nap prémet? Mert beléptem de prém sehol... -
Angelus1991ster #296226 Ha már ilyet programoztak bele, hogy belelökte a vízbe stb. akkor ezt is beleprogramozták. -
Angelus1991ster #296225 Engem is. Főleg az olyan agytalanok akik a bázisfoglalással tönkre teszik a játékot. Gyűlölöm mindet. Minek foglalja a bázist , ha 11-5-re vezetnek? Minek? Miért van ? A csaták ideje ezért ilyen vészesen kevés.
Sok agyatlan szar. 1 hetes ban-t érdemelnének. Tutorialban ezt is bekellet volna rakni. Vagy azt, hogy a minden tank kilőve eredmény többet hozna. És akik foglalják a bázist pl.: 12-6-nál azok kevesebb kreditet kapnak (20-25%-al) -
...ja, meg természetesen, a több termonukleáris robbanófejjel szerelt, interkontinentális, ballisztikus rakétákkal felfegyverzett artyk. -
Én nem utáltam meg, főleg azért nem, mert az IS6. -szerintem-a játék legjobb tankja.(Bár nem próbáltam mindet). Engem csak az aranyeső, és a zombi csapattársak készítenek ki. -
Nem is tudom, mi a fasznak erőltetem ezt a szart! Tegnap 5 "Nagy kaliber"-t szereztem, mégis, a napi ténykedésem összege: 1024 WN6 értékű lett... -
ratgab #296221 Valaki mondta annó, hogy aki végigcsinálja az Is6 eventet az meg is utálja a Wot-ot. Jelentem igaza volt. 2 hónapja el se indítottam és örülök neki. Sőt lassan lehet érdemes lenne helytakarékossági okból töröln is a francba. -
Kancsalborz #296220 Így van, én is várom a WT-t, mint a messiást, egy percet sem fogok vele játszani,( nincs vele bajom, tetszik is, de nincs időm több játékra, és nincs kedvem sem előlről kezdeni egy újat...:) ) de hátha vége lesz ezeknek a: " Gratulálunk ! A - Fingj egyet csata közben - feladat teljesítve ! Jutalom : 500 000 kredit. " típusú " kihívásoknak ", és a sok csodaváró is elmegy egy kicsit, ( ha később vissza is kullog majd jó részük, betört orral, szigorúan halkan, és nem a fórumokon ordítva hirdetve mint a távozást...)és hátha jobb lesz megint...XD. De lehet hogy én is a csodavárók közé tartozom szerintem XD...
Gold flame, OP tankozo paradicsomok, High tier zombik, egyből eltünnének, ha a kredithozam visszaálna mondjuk csak az egy évvel ezelőttire. -
Angelus1991ster #296219 Nőnapi chat ban! jeeeeee -
madmanic #296218 Az előbb cromwellel mentem egy kört, beszorultam két roncs közé egy Sherman jumbo ARANNYAL lövöldözött rám, 7(!) lövéssel tudott megölni...
A MOZDULATLAN tankot.. Vicc.. -
madmanic #296217 ha nem tömnék kredittel meg prémium napokkal a gyerkőcöket, kikopna a sok debil ingyengyuri..
Végre az használna goldot aki tudja is h mire való...
De hát indul a WT.. -
yossarianHUN #296216 Én is lassan egy hónapja beálltam erre, hogy pár naponta egy óvatos WoT elindítás, de már ehhez sincs kedvem, mert 2 csata pont elég ahhoz, hogy felhúzza az embert. Ez a játék már egy kalap szar szinten van, de legalább is a közelében nincs annak, amilyen a béta idején volt. Hiába a technikai, grafikai fejlődés, meg a sok új csilivili tank, ha minden egyéb területen csak züllik szét az egész. -
Kancsalborz #296215 Ok. Én ma még benézek, hátha egy jó platoon kijön belőle.
-
nemtudommivan #296214 Hetfon jatszottam utoljara. Alapbol ideges voltam mikor leutem. 15 csatat mentem kb es nem birtam tovabb. Teljesen eletkeptelen jatekosok akik ha gyoznek azt csak a randomnak koszonhetik. Ok sebeznek roluk lepattannak mondjuk. 3 csatat sikerult nyerni de azt is keservesen. Azota sem jatszottam. Szeretnek csak tudom hogy nincs ertelme. Szakaszt nem tudok osszehozni mert akikkel mehetnek azok pont akkor nincsenek gep elott. Egyedul meg nem kinzom magam tovabb. -
Igen létre lett hozva, de egyelőre még nem özönlenek az emberek
-
YEAH!!!
Lesz állítólag hivatalosan (facebook bejelntés a PG-től) hangcsomag, meg skin (bár az szerintem fan art is van mrá) WOT-ra. -
Kancsalborz #296211 Szia ! Egyébként mi lett, a tegnap létrehozott WOT-os szobàval ? Ma lehet menni játszani ? Az alább leìrtak miatt, ha lehet ma inkább platoonoznék... -
yossarianHUN #296210 Undorító. Ma is csak duplázni mentem fel, de miután a negyedik bukót mentem JP E-100-zal, mindegyiket 15-4 körüli eredménnyel, és összeszedtem 50-55k mínuszt, ki is léptem a francba. Tudnám miért próbálkozom még mindig. -
Nem, szerintem töltésgyorsítót, álcahálót,meg periszkópot lenne érdemes rá tenni.
-
Kancsalborz #296208 Hàt az én személyes tapasztalatom szerint, T8-9-10-ben pontosan ugyanannyi a noob, ha most éppen - köszönhetöen a hònapok òta tartò pénzesönek - nem több...:). 4-5K. meccses "ifjù titánok", egy kihúzott high tier tankkal, minimális tapasztalattal , 15-20K. meccses - eddig alacsony tierekben tengödö fejlödésképtelen "zombik" árasztják ek a 9-10 tiert. Olyan alacsony színvonalú csatákban játszom, annyira képzetlen, és - vagy inkompetens játékosokkal, hogy az már tier 2-ben is "gáz" lenne...:D Lehet, hogy csak ilyen a leosztásom mostanában, de eredménytöl függetlenül, én most 6-7T.- ben játszom a legjobb csatákat, amelyek akár már "nyomokban gondolkodást, és a csapatjátékot is tartalmazhatnak"... De azok is csak néha XD... -
Ok5 #296207 Skacok, Jacksonra érdemes repeszpáncélt rakni? -
Angelus1991ster #296206 Chi-Nu top ágyújának töltésideje lehetne egy kicsit jobb. -
akdestroyer #296205
:D:D:D:D -
Angelus1991ster #296204 Egy-két játékosról elhiszem azt , hogy nem képes használni a WASD gombokat , valamint az egeret.
Nem tudja hogy ha 110-140-es a sebzése a Chi-Nu-val akkor simán kilőheti a stock T49-et ( 110 hpja maradt) és a Covenantert (70hp-ja maradt), miközben 271 hpja van.
De hát összevissza lő és alulmarad, ahogy a többi csatában is gondolom. -
stoppos #296203 Tankok, Szerencs. -
Kisf4rk4s #296202 Sejtettem
-
stoppos #296201 Én már a pokemont sem értem.
-
Angelus1991ster #296200 Az biztos:D